Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 26.09.2016, 00:02
Benutzerbild von Lara__
Lara__ Lara__ ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von ___EZEL___ Beitrag anzeigen
Bak ben kelimeleri istediğim gibi yorumlasam,üzerine düşsem,senin sözde cevap niyetine yazdığın yazının,her satırını yerden yere vururum.Ne kadar ilginç ama değil mi içimden bir ses bana,Lara gelip seninle kavga edecek diyor,bu sessizlik hayra alamet değil diyor,hatta cevap yazarken kovboy filmlerindeki gibi,önümden bir çalının bile geçeceğini söylüyor ve sen geliyorsun,onlarca yazının içinden, bir tanesini çıkarıyorsun,ona yazıyorsun.Bu kadar tesadüf olamaz? Ya güzellikler aşkına git işine,biraz kendini topla ya bu ne böyle tartışma ile kavga birbirinden farklı şeyler,lara bunu sana anlatmama gerek var mı?Bence yok sen akıllı bir kızsın,benim neden bir cümleyi kurmadığımı da çok iyi biliyorsun....

Ezel Allah a$kina bir karar ver artik bir ba$lik üste ne kadar dengesiz,kavgaci ,cikarci ,ben kendimi önemli biririyim diye yazmadim bunu sen yazdin ama egoist ben oldum..bak yerden yere vurma konusunda bende hic fena deyilimdir,hayir ezel rahat ol seninle kavga etmek gibi bir niyetim yok,seninle kavga etmek istesem inan burda cok daha farkli yazilar okurdun..sana tavsiyede bulunucak kaadar tanimiyorum ama yinede söylemeden gecmeyeyim icindeki sesi dinleme seni yaniltiyor
Alt 26.09.2016, 00:12
___EZEL___

Standard :)))

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Ezel Allah a$kina bir karar ver artik bir ba$lik üste ne kadar dengesiz,kavgaci ,cikarci ,ben kendimi önemli biririyim diye yazmadim bunu sen yazdin ama egoist ben oldum..bak yerden yere vurma konusunda bende hic fena deyilimdir,hayir ezel rahat ol seninle kavga etmek gibi bir niyetim yok,seninle kavga etmek istesem inan burda cok daha farkli yazilar okurdun..sana tavsiyede bulunucak kaadar tanimiyorum ama yinede söylemeden gecmeyeyim icindeki sesi dinleme seni yaniltiyor
İnan ki hiç gülesim yoktu)))
İçimde ki ses haklı çıktı ama?
Hatta gün bile şaşmadı nedense)
Bak panoda yardan diye biri var onun yorumuna cevap verdim onu okursan benim ne demek istediğimi anlarsın...Sen şuraya ne yazarsan yaz;ben bir içimdeki sesin ne dediğini biliyorum,birde bugünü ))
İyi geceler Vaybenin Amazonları Lara Ve nehir ... Sizler bana kızsanızda,fikirlerimi beğenmesenizde,bende yeriniz ayrı,gerisi teferruat......Şimdi burya Lara nın ne yazıcağını da tahmin edebiliyorum,cevap yerine Çokta Tın ))
Alt 26.09.2016, 00:32
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Bak panoda yardan diye biri var onun yorumuna cevap verdim onu okursan benim ne demek istediğimi anlarsın...Sen şuraya ne yazarsan yaz;ben bir içimdeki sesin ne dediğini biliyorum,birde bugünü ))
İyi geceler Vaybenin Amazonları Lara Ve nehir ... Sizler bana kızsanızda,fikirlerimi beğenmesenizde,bende yeriniz ayrı,gerisi teferruat......Şimdi burya Lara nın ne yazıcağını da tahmin edebiliyorum,cevap yerine Çokta Tın ))
icindeki ses cok güzel seyler olucak desydi de hakli cikacaktin ezel....

hahahah...

amazon lara ve nehir....)))
bir lara bir nehir bu dünyaya bir daha gelmez ona göre..)

insan olabilmek icin hem fikir olmamiz gerekmiyor genelde insanlarin söylediklerinden fazla yaptiklariyla ,davranislariyla ilgilenirim
Alt 26.09.2016, 01:00
Benutzerbild von Lara__
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:

Lara ve Nehir sizler bana kizsanizda sizin yeriniz bende farki diyorsun....seninle bircok konuda hemfikir olmasakda hayata farkli pencerelerden bakiyor olsakda Senin yerinde bizde farkli ezel ..kancikkaya ve saz ekibi burada bana ve nehire namidiyar banu ya camur atarken sorgusuz sualsiz bize inan ve desdekleyen insanlardan biri Sensin diyeri Ask shedi....zaman zaman sana kizsakda öfkelensekde senin yerin de bizde farki...sadece bilmeni istedim...)
Alt 26.09.2016, 01:25
___EZEL___

Standard Lara;

Zitat:
Zitat von Lara__ Beitrag anzeigen
Lara ve Nehir sizler bana kizsanizda sizin yeriniz bende farki diyorsun....seninle bircok konuda hemfikir olmasakda hayata farkli pencerelerden bakiyor olsakda Senin yerinde bizde farkli ezel ..kancikkaya ve saz ekibi burada bana ve nehire namidiyar banu ya camur atarken sorgusuz sualsiz bize inan ve desdekleyen insanlardan biri Sensin diyeri Ask shedi....zaman zaman sana kizsakda öfkelensekde senin yerin de bizde farki...sadece bilmeni istedim...)
Aslında duş alıp yatacaktım ama iyi bir konuya değindin,bu konu hakkında bir fikir belirtecektim,aslında Ahlak adı altında bir konu açacaktım ama;son bir kaç gün,hayatımın bu evresinde değişme günüydü.Doluydum toparlayamadım kendimi ve yazamadım.

Güçlü ile zayıf kavga ederse,zayıftan yana olmamız gerektiğini öğrettiler.Bu hiçbir zaman haklılık haksızlık kavgasından bağımsız değil çünkü.
Ayrıca hatırlarsan eskiden kadınlarımız diye bir başlık atıp bu konu hakkında yazmıştım.
Kadın;yaşadığımız toplumda çifte sömürüye maruz kaldığı için,kadınlarımıza sahip çıkmak,ben ve benim gibi düşünen insanlarda vazgeçilmez bir durumdur.
Ayrıca kadın;insanlığın geleceğini şekillendirir,çocukları büyütür ve ona eğitim verir.Ana dili derler,çünkü dil anneden öğrenilir.Baba genel olarak dışarıda ve iş hayatındadır,çocuklarla anne gibi sürekli birlikte olma şansı yoktur.Eğer kadınsa toplumsal yapıyı ilerleten,büyüttüğü çocuktan dolayıdır.
Kadın eşitlikçidir aslında,tek tük şeylerde zıtlaşır,anavatan deriz biz,vatanımız doğurgan bir topraktır,verdiği ürünler ile insanlar hayatını idame ettirir.
İlkel toplumlarda ana erkil denilen bir evre vardır,bu evrede ilk ekin kadın tarafından yapılmıştır,kadınlar toprağa dayalı hayata geçmeden önceki ilk evrede,eşitlikçi paylaşımla hareket etmiş,doğal olarak erkekten üstün duruma gelmiştir.
İnsanlığın üremesi ve yaşam alanlarında ki değişiklik koşulları insanları farklı arayışlara itmiş,bir ilkel kabilenin diğer bir kabileye saldırıp elindeki besinlerini alarak ataerkil topluma geçilmesini sağlamış....Kısaca ataerkil toplum,kadın üzerindeki sömürünün çift taraflı olmasını dayatmış.Ta günümüze kadar.
Bu açıdan bakarsan bile kadınlarımıza sahip çıkmak ile insanlığı ileri götürmek aynı şeydir...
Ayrıca burada izlenen davranışlar toplumsal değer yargılarımıza da aykırıydı.Burada karşı olmamak insan olmamak demekti.Benide bir kadın doğurdu...Kadına saygısı olmayan,onu cinsel obje olarak görenlerin insanlığı tartışmalıdır....Yapılması gerekeni yaptım,herkeste bunu yapmalıdır....
Antwort