| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu kälin karisini görseniz lara ,lara diye gebermesine hak verirdiniz,kari deyil polis köpeyi |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
varmi o yürek sizde? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hatta pezevenk demek ile kendini fuhus alaninda calisan kadin ilan etmis oluyorsun. pezevenk oldugunu nereden biliyorsun? adam senimi satti??? simdi satmadi dersen iftira attigini itiraf etmis olursun, satti dersen kendinin orospu oldugunu itiraf etmis olursun. merak ile aciklamani bekliyoruz. adi bir iftiracimisin yoksa sokak yosmasimisin? |
|
|||
|
|||
![]() senimi sattimda pezevenk oldum???
|
|
|||
|
|||
![]() telefonlarda beni birakma, bir daha deneyelim diye agladiklarini cabuk unutmussun
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
cahil tüm telefonlarini chatte dinlediklerini iyi biliyorsun ama hala inkar ediyorsun ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
diyecek olsam ilk sana demem gerekirdi ama seviyem bu tür rezalete müsait degil. amacin acikca ortada. senin yalvarip agladiklarina sahit olan bayanla arami acip onun sahitlik yapmasini engelleme cabalari. ne kadar ugrassanda hersey ortada. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ama asil bu bayanin senin yalvarmana ve aglamana sahit olduguna bir kelime ile yanit veremiyorsun. sormazlarmi niye cevap veremiyor diye ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sürekli küfür edecegine o sorulara cevap verebilse inandirici olmaya calisirdi ama cevap veremedigi ortada. bu kadin aylarca manbee rumuzlu üye icin akilli erkegim, zengin erkegim, otele gittigim erkek, evlenecegim erkek, benim erkegim ve benzeri seyler yazan kisi degilmi? |