| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Muharrem Temiz(Çıra-2013) - Gidem Dedim
Gide gide yokus bize yurt olur Mor koyunda kuzuna kurt olur Bir yigit de sevidigini almazsa Ölmez ama yüregine dert olur.. Canimi kurban ettigim Ic Anadolum. Yigidin harman oldugu yer. Haci Bektas'larin, Mevlanalarin, Yunuslarin, Veysel'lerin ve yigitlerin harman oldugu toprak parcasi.. Hepimiz adem ile havanin cocuklariyiz ve topraktaniz ama benim topragim IC ANADOLU!! |
|
|||
|
|||
![]() Kafein - Ordunun dereleri yeni jenerasyon rock
Oy baglamam baglamam Zerdali dalimisin Dertli dertli calarsin Benden de sevdalimisin.... Ordu'nun dereli Kara yosun bagliyor Kalk gidelim sevdigim Annem evde agliyor... Geändert von ask_sehidi (15.08.2015 um 23:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Ev Orkestrası - Mor Koyun (Ankara yöresi)
Mor koyun kuzusuna Can katar bazısına Ne diyim de ağlayım Alnımın yazısına... Neset Ertas'a sormuslar, o'nun müzikleri niye bugün bile söyleniyor da günümüzün müzisyenlerinin müzikleri aninda unutuluyor diye.. Üstad'da demis ki, ehh gizim biz yasamadiklarimiza türkü yakmadikta ondan demis ![]() Geändert von ask_sehidi (15.08.2015 um 23:13 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() https://youtu.be/Y_FE_PPB8wk
kimi sevdalar aranır hani dagların ardında kimi sevdaya boyanır en umulmadık anında kimi 25 inde kimi bilmem kacında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak degil ki sevda basucumuzda sevda pek yakında sinemalarda kimi yellerde aranır kimi dağların ardında kimi yollarda aranır kimi yol ayrımında kimi 25 inde kimi bilmem kacında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak degil ki sevda basucumuzda sevda pek yakında sinemalarda benim sevdam cevap bana sevda soranlara benim sevdam sanat hatta sinemalarda benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün benim sevdam baslar yeniden hergun kimi sevdalar aranır hani dagların ardında kimi sevdaya boyanır en umulmadık anında kimi 25 inde kimi bilmem kacında kimi yok der inanmaz kimi bulur anlamaz sevda uzak degil ki sevda basucumuzda sevda pek yakında sinemalarda benim sevdam cevap bana sevda soranlara benim sevdam sanat hatta sinemalarda benim sevdam yarın benim sevdam öbür gün benim sevdam baslar yeniden hergun |
|
|||
|
|||
![]() Yüce Atam - Çelik "Böyle bir aşk görülmemiş dünyada
Fikrini atmak degil Her gönle dikmek gerek Bin türlü yermek degil Askla büyütmek gerek Kolay degil hic birisi Var mi Yüce Atam gibisi Gelmis gecmis gelecek MILYONLARIN SEVGILISI..... |
|
||||
|
||||
![]() https://youtu.be/VVAyz1vRZak
Ağlamadan ayrılık olmaz Hatıralar uslu durmaz Kalanlar gideni gönlünde taşır Aşk sevene yük olmaz Biz böyle bilir böyle yaşarız Ooo o da biliyor Ooo o da seviyor Ooo Bile bile kafa tutuyor aşka gözü kara O yine bildiğini okuyor... Çiçek gibi tazecik, Kıymetli bi tanecik, Ana sütü gibi tertemiz... Dudu dudu dilleri, Lıkır lıkır içmeli, Gözleri derya deniz... Bu gönül ona torpil geçiyor Etrafında fır dönüyor El bebek gül bebektir o... Ne yapsa inadına hoş görüyor Kara kara düşündürüyor Ooo onun da içi gidiyor Ooo o da tasalanıyor Ooo Bile bile kafa tutuyor aşka gözü kara O yine bildiğini okuyor Sen güldüğüme bakma, Gör de duy da inanma, Tuz buz oldu bu kalp ah on bin parça Aldığım her nefeste Attığım her adımda burada olsa Cancağızım yanımda olsa... Ata ata dertleri hep içime attım İnsan gibi yaşamak benim de hakkım İçimdeki zemberek kırıldı artık Tamiri mümkün değil ise işte o gün yandık Her gün yağmur yağabilir, İnsan hata yapabilir, Birbirimize tutunursak, Belki güneş doğabilir... |
|
|||
|
|||
![]() Zeynep'im -Kirac
Kangal'dan aşağı Mamaş'ın köyü Derindir kuyusu serindir suyu Güzeller içinde Zeynep'in huyu Zeynep'im Zeynep'im allı Zeynep'im Beş köyün içinde şanlı Zeynep'im |
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=xjmpik6qzsA
Mabel Matiz Atlar Yoruldu Şarkı Sözleri kır dümeni ben yokum orda her istediğinde kalbimi koklayamazsın yanlışa sorma yanlış nerde kanlı bağdan o gülleri toplayamazsın döndü çark derinden oynar taş yerinden kaynaşınca birden kınında kılıçlar bak atlar yoruldu satıldı meydanlar taştım çemberimden koynumda umutlar yan bastın baştan yanacaksın başkan sen kendini kandır biz kaçalım ufaktan (biz uçalım ufaktan) kazanamadığın her kalbi para verip aldın ve yazamadığın bir tarihten utandın Söz Müzik: Mabel Matiz Düzenleme: Can Güngör (http://sarkisozleri2015.blogspot.de/...lbum-sark.html)
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=7wOOhU0Lzo8
Farketmeden Susamış suların akışı gibi Çaresiz gözlerin bakışı gibi Kapının ansızı çalışı gibi Akrebin ateşte yanışı gibi Vazgeçip uzaktan senin yanında Kendime cevapsız soru sormuşum Kaybolup giderken fırtınalarda Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum Farketmeden, farketmeden, farketmeden Senin olmuşum Güneşin gölgede kalışı gibi Uykunun düşlere dalışı gibi Kalbimin nabzında atışı gibi Bir yolun bir yere varışı gibi Vazgeçip uzaktan senin yanında Kendime cevapsız soru sormuşum Kaybolup giderken fırtınalarda Gönlümce bir ıssız ada bulmuşum Farketmeden, farketmeden, farketmeden Senin olmuşum Söz:Fikret Kızılok (Albüm:Yadigar) |
|
|||
|
|||
![]() |