| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() afkur köpek..
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Zitat:
AKP Turk dusmani degil, sapla samani karistirma. Turk dusmani olan bir parti savunma sanayiiyi bu kadar gelistirmez. Yikik dokuk karakollar yerine 1000'den fazla KALEKOL yaptirmaz. Hayir. Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
1. Ocalan'a ozgurluk verilmesini isteyen AKP DEGIL, HDP'YE oy veren kürtler! 2. Nevruz'da Apo posteri acan AKP DEGIL, HDP'li kürtler 3. AKP'nin 'PKK'lilar benim kardesim' dedigini ilk defa senden duydum. Onu dese dese _KAAN_ der forumda. Benim de senin kokan tukurugunu yuzumde hissetmeye ilgim yok zaten : ) ama terbiyesizlesip benim de terbiyemi bozup sana karsi toleransimi manipule etme. Yavrusun cunku daha, ogrenecek cok seyin var. Zitat:
![]() Zitat:
Sozcu'den kopyaladin mi kopyalamadin mi? Bana onu soyle. Cigerinizi bilirim. Zitat:
Avrupa ''acik'' sermaye piyasasi olarak ortada, liberal politika izliyor, ozellestirme almis basini gitmis. Ben de milli degerlerin yabanciya satilmasina karsiyim, ama sen burada AKP kendi yandaslarina satti diyorsun, AKP yandaslari yabanci degil en azindan. Zitat:
2011'de issizlik %9.8 idi (2010'da %11.9'du) 2015'te son veriler %10.4. Yani 4 yilda nufus artmasina ragmen %1 bile artmamis. Su an yunanistan'da %25, ispanya'da %22, portekiz'de %13, italya'da %12, fransa'da %11 bu oran. Zitat:
![]() Zitat:
Nedense 12-13 yil oncekiyle kiyaslamiyorsun. Zitat:
Sensin, HDP sevdalisisin. |
|
|||
|
|||
![]() bak nasil da kendini biliyor ![]() |
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]() Zitat:
gercekten anlamiyormusun anlamak mi istemiyorsun? AKP ,PKK'yi deyil Kürtleri destekledi diyorsun yani Hdp'yi ?HDP'yi destekleyen secmenler Kürtler deyilmi BILALA????????? HDP’nin gerçekte kimin partisi olduğunu ve en önemlisi de kimin çıkarlarına hizmet ettiğini CAKMA PADI$AHIN ve yolda$lari bilmiyormuydu.ÖYLEMI?????? HDP'yi büyüten güclendiren KIM??? Kürt seçmene çözüm süreciyle büyük umutlar veren AKP yani Cakma Padi$ahiniz deyilmi??? Zitat:
KIm Savunma Sanayiyi geli$tirmi$ AKP. cook Komiksin!!! CAKMA PADI$AHININ yatakligini yapacagina önce bir ara$tir,savunma sanayide bir proje kac yilda ortaya cikiyormu$,arti belirlenen kararların altında hangi başbakanların, gn. kurumlarin bşk.larının, savunma bakanlarının, savunma sanayii müsteşarlarının imzaları var bir bak bakalim. Atatürk’ün heykellerinin yakılmasına sessiz kalacaksın. PKK'lı teröristleri davulla, zurnayla ve on binlerce PKK yandaşıyla karşılatan, gelen teröristler rahatsız oluyor anlayışı ile duvarda asılı Atatürk posterlerini ve Türk bayraklarını indirteceksin. bebek katilinin mektubunu Meclisten, Dolmabahçe Sarayından okuyacaksın,Cumhuriyete isyan edenlerin heykelini dikeceksin, adlarını kütüphanelere vereceksin.PKK'yı Irak'ın kuzeyinde koruyan, besleyen Barzani'yi AKP kongresine davet edip "Türkiye seninle gurur duyuyor" sloganlarıyla karşılayacaksin??? SONRA VATAN SEVER BA$KAN OLUCAKSIN.ÖYLEMI????? BAK iyi izle CAKMA PADI$AHINIZ kimlerle kimi alki$liyor : https://youtu.be/SpJTc-QsiVw -,erdogani,erdogani ,diki dikidikiii ,cakma padi$ahiniz ayakta alki$liyor..Tüküreyim sizin Vatanseverliginize.. hangi konuda???? Lütfen tekrarlarmisin.. Zitat:
bu konuda dü$üncelerimi defalarca yazdim bilal..) Zitat:
bütün bunlar göz yuman ve görmezden gelen 'de Cakma Padi$ahiniz ERdoganiiiii yükledigim Video yu izleseydin Erdoganiinin ne dedigini görürdün Zitat:
evet mis kokar..)tükürügümün bagimlilik yaptigini bile söyleyebilirim..)bu kadar ön yargili olmamlisin diye dü$ünüyorum,yüzüne tükürdüklerim $amar oglana dönüyor,forumda bunun canli örneklerini görebilirsin.) TErbiyemi bozma konusuna gelince? Mütevazi oldugum söylenir. KIme göre cok? Zitat:
Bir$ey dedigim yok zaten..))))))) AKP ve yolda$lari laf kalagaligi yapan...neymi$ ? Vay anam ! HDP -terör örgütüymü$.. GÜNAYDIN Zitat:
Bak yine ayni $eyi yapiyorsun ,bende sürekli tekrarlatmak zorunda kaliyorum yukarida yazdigin $eyin tam tersini yapiyorsun ,muhalefeti Türkiye icin deyil AKP icin yapiyorsun...Sana her defasinda HDP-PKK-neyse AKP'de benim icin aynisi diyorum.. akp icin dedigim her$ey HDP -PKK iicn de gecerli... Zitat:
Soruya soruyla cevap verilmedigini bilmen gerekirdi. okumadigin bir$eyin kaynagi sözcü oldugunu nerden biliyorsun? Atatürkün dü$manlara kar$i sik kulandigi bir kelime ben sizin ciyerinizi bilirim! Sonrada Cakma Padi$ahiniz yaptigi toplantilarda cevaplayamadi sorularda ezberine aldigi Ceavp..BENDE SIZIN DAMARINIZDAKI AKAN KANI bilirim... Zitat:
Avrupa ''acik'' sermaye piyasasi olarak ortada, liberal politika izliyor, ozellestirme almis basini gitmis. Ben de milli degerlerin yabanciya satilmasina karsiyim, ama sen burada AKP kendi yandaslarina satti diyorsun, AKP yandaslari yabanci degil en azindan. ÜLkenin icinde bulundugu durum ortada ..gec bunu Zitat:
gercekten komiksin!!!ke$ke 10,4 olsa türkiye halk enflasyonla bogu$mak zorunda kalmazdi.. Türkiye genelinde 15 ve daha yukarı yaştakilerde işsiz sayısı 2014 yılında 2 milyon 853 bin kişi oldu. İşgücü 2014 yılında 28 milyon 786 bin kişi olarak belirlendi ve işgücüne katılma oranı ise yüzde 50.5 olarak gerçekleşti. İşgücüne katılma oranı erkeklerde yüzde 71.3 kadınlarda ise yüzde 30.3 oldu. TÜİK’in hesaplamalarında, çalışabilir nüfus kapsamında olmalarına karşın 28.2 milyon kişi iş gücü dışında tutuldu Zitat:
kocaman bir Ülkenin vari yogu satilmi$ neden ispanyayla,yunaistanla ,portekizle,italyayla kiyasliyorsun...??? Ooo ne ki ..)) bildigim ba$ka $eylerde var,türkiye topraklarinda en verimli sebzenin hiyar oldugunu'da biliyorum...))))))) peki gel gecmis 12 yili göz önünde tutalim..))) Zitat:
AKP ve yolda$lari HDP SEvdalisi.. Geändert von Lara_ (23.06.2015 um 00:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Der braucht keinen Grund, der kann nicht anders. Özürlü insanlara özürünü sorma, yazik günah.
|
|
||||
|
||||
![]() $eytan aklini almi$ ,canini'da alsa kurtulsan ruh hastasi piskopat....cik da köpegine hava aldir cocuk koktu pc önünde
|
|
||||
|
||||
![]() $aka gibi yaa...cidi cidi kendini erkek den sayiyor le$
|
|
||||
|
||||
![]() bu kepaze a$alanmayi bile iltifat dan sayiyor MAL
|
|
||||
|
||||
![]() bu kadar mi $amaroglan ,fantazine tüküreyim senin beyinsiz,annanin hayat hikayesi bizleri ilgilendirmiyor pacavra
leng iyice $amaroglana döndün kepaze |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Es war einmal vor langer Zeit... und als die Frau den vermeintlichen Prinzen sah, erschrak sie dermaßen über ihre Familienzukunft, dass sie das Cola-Glas fallen lies und weg rannte! ![]() https://www.youtube.com/watch?v=eBpY...=youtu.be&t=39 Den verschmähte Prinz erzürnte dieser Schmach so sehr, dass er nicht mehr von der lieblichen Zierde im süßen Gewand lassen konnte. Vor den Leute jedoch, musste er die Fasson bewahren, was ihm nur Sekunden gelang ![]() So biss er aus Ärger und Wut dem nächsten Mops in den Hintern. Ein Jaulen war über alle Räume des Hotels zu hören. Dann erst merkte der Prinz, dass es nicht der Hintern des Mopses war, sondern.... ![]()