| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Senin gibisi yok gercekten yok kalbimin dimi dimi.Bravo Sana. Resmi görünce metin akpınarım bir sözü geldi aklıma nedense "hikmetinden sual olmaz amma bunudamı sen yarattın yaarabbim...)))))) çinin güzelliği yüzüne vurmuş, tatlı ve sevimli bir kız çocuğu. tıpkı dayısı gibi çok tontis..))))))) bu kadının eğitimi , vizyonu , uzmanlığı nedir ? meclis çatısı altında halk için hangi çalışmalara birikimiyl katkı sunacakmis? yoksa amcasının hatrına vekil yapılmış.. |
|
|||
|
|||
![]() Camimize Maşallah
|
|
|||
|
|||
![]() Cennetten bir resim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() aga bu dogru sa eger ..
hemen abdest alip tövbe etmeye gidiyorum umarim kesin bilgi dir ? ![]() bak 72 söz verildi ..resim de 20 den az görüyorum ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() bazen lafa gerek kalmiyor ...... |
|
|||
|
|||
![]() Ramazan'ı Şerifmiz Hayırlı olsun
Rabbim bu ayın veyzinden bereketlenmeyi cümlemize Nasip eylesin amin |
|
||||
|
||||
![]() corabimin i$ adami kariyerine kariyet katmi$ yine chat'de.
Chat odasindan foruma ,forumdan Chat odasina ben bunlara bo$una Kancik karde$ler demiyorum ,laf ta$imakta bunlarin üstüne yoktur...bu kanciklarin Modaratür beyyy !!!!!!!!! yazik deyilmi bu oglan cocuguna ??neden cevap vermiyorsun????ayyyyy yazzzikkkk...!pühhhh senin püüüh senin sifatina !birde onurdan bahsediyor,rezil,kepaze... KALBIMIN dim dimi $AMAROGLANA cevirmi$sin bu kepazeyi..... Geändert von Lara_ (22.06.2015 um 23:52 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Geändert von NurBanu (27.06.2015 um 09:24 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Bu şerefsiz bir de diyordu ki '' benim yaşadığım özeldir kadınlarla aşikare etmem , her ne olursa olsun '' diye, kaç defa yeminli beyanını okudum cola olayını ben atmadım diye ortaya, ( ama kaç defa da sohbette bazı şerefsizlerin ağzına koz veriyordu, anlatıyordu) kendini tatmin ediyor ibine evladı yahu cidden bu millete hasta falan diyor ya kendisi gerçekten şizofrenik vak'a
![]() ![]() |