| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Ilk sorun cehalet, ikinci sorun da niyet! Cahil ve niyeti bozuk birisiyle dogru dürüst iletisim kurmak güc olur!
Geändert von seyrangah (14.04.2015 um 22:34 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Egolarimizi tatmin ettiysek konuya dönelim. Neydi konu
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Konu, seni bir sebebten dolayi terkeden ve baskasiyla beraber olan esin ya da hayat arkadasin baska birisiyle beraber olursa o'nu geri alirmisin.
Cevabini bekliyorum yüksek ideallerin devrimcisi kommunist dostum ![]() Geändert von seyrangah (15.04.2015 um 13:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Eyvallah...
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Das ist Jahre her. Sende ayni onun gibi, böyle yillardir, yaralarini kasirsan, seninde yaralarin ayni denizin kileri gibi yillardir kanar. Werdet endlich erwachsen und lebt weiter. |
|
||||
|
||||
![]() Bilmiyorum dostum, Ebu Hureyre (allahume selli) hazretleri bu konuda ne buyurmus bakmak lazim.
|
|
||||
|
||||
![]() Bunun cevabini kimse veremez. hersey duruma ve sebeplere bagli.
Böyle durumlar icin genelleme yok. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Bak ben sana acikca söylüyorum. Her kadinin bir erkegin hayatinda sonuncu ve her erkek bir kadinin hayatinda ilk olmak ister. Acik söylüyorum ben böyle düsünüyorum. Ama hayatin ve dünyanin da gercekleri var. Ben de önceki durumlara sünger cekerim ama benimle beraber olduktan sonra hangi sebebten dolayi olursa olsun, kaderde ayrilik basa gelirse, o insanla barisa ve dönebilirim, eger araya baskasi girmemis olursa. Ama benden sonra baska bir erkegin sehvetini o'nun teninde görürsem, biter. Ant Daglarin'dan Sierra'lara kadar, Che'nin yürüdügü patikalara kadar biter.. Cünkü o'nun bende olan degerini silmis olur böylelike.. Ama seninde görüslerini almak istiyorum ve alana kadar esen kal diyorum En devrimci selamlarimla ![]() Seyrangah Geändert von seyrangah (16.04.2015 um 14:24 Uhr). |