| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Kurtlar Vadisi Pusu'nun Cahit'i Cahit Kayaoğlu’nun polis memuru olduğu ortaya çıktı. ‘Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinde ‘Cahit’ karakterini oynayan Cahit Kayaoğlu’nun polis memuru olduğu ortaya çıktı. Uzun yıllar Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde görev yapan Kayaoğlu, Necati Şaşmaz tarafından keşfedildi. Dört yıldır dizide rol alan Kayaoğlu, hayalindeki oyunculuk mesleğine Şaşmaz sayesinde kavuştuğunu söyledi. |
|
|||
|
|||
![]() Sizin Hoca kim ? ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ekibin cogu sizden zaten.. Polat Alemdar'i da bazen Cumhurbaskanin yaninda görüyoruz...
|
|
|||
|
|||
![]() Bu siz biz davasini cözemedim. Kurtlar Vadisi aslinda MHP'ye yakin bir dizi degil mi?
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Kurtlar Vadisi son yillarda cokca, Ak Partiyi destekleyen mesajlar verdi... Polat karakterini bir kac kez Cumhurbaskaninin yaninda gördüm, destekledigi biliniyor.. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Sefkat Tepe dizisi vardi, Samanyolu'da izledigim nadir dizilerden birisi. Bir is arkadasinin akrabasi aradas sirada misafir sanatci olarak rol aliyordu, o diziyi izliyorum. Su Ertugrul Sakar vardi, Kordon Celil'i canlandiriyordu, o Sefkat Tepe dizisinden ayrilip kurtlar vadisi'ne gectikten sonra bir baska sinir oldum. Cemaatci bir arkadasla cumartesi günleri onun hatirina otururduk, cay, cerez, yemek vs. ve onlarda seyredirdik. Akrabasi sahne cikinca, heyyt aslanim bee cekerdi ![]() Neyse, nerden nereye.. Sende seyrediyormusun Sungurlar Dizisini? Geändert von seyrangah (15.03.2015 um 17:16 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Parti ici demokrasi olmadikca ben CHP'de olsa hic bir partiyi cani gönüllden destekleyemiyorum. Parti ici demokrasi sart. O oldugu zaman parti liderlerine el-pence-divan durmak dönemi biter ve milletimiz kazanir. Gerisi zaman kaybi.. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sahsi cikarlarimiz, sahsi öfkelerimiz icin hesap sormak belki nefsimizin hosuna gidebilir ama bunu yapanlar sonunda basarili olamamislar... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Akrabasiymis tabi sevinmez mi : D Zaman olmuyor ancak kitaplara falan zaman kaliyor. sadece Kurtlar Vadisini izliyorum onu da internetten... eski tadi yok ama onu da izlemesem o zaman kitap yazmaya baslamam lazim...ordan artan zamanda yazmaya gitsin : ) |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|