| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() nekadar alcak oldugunun göstergesi
Lan cükür sana insanca davet yolladim..kendine cok güveniyorsan burda zirvalamaz gelir yüzüme cesaretini gösterirsin!!ziyaretci defterim acik...Senin gibi köprü alti alcaklarini cok gördüm sanalda atip tutar eziklikliklerini gidermeye calisirlar....realda ayaklarimi yalamaya kalktilar. Yok ben onlardan degilim diyorsan ZD yazip adres istersin ! Aksi halde Burda tek kelime yaparsan dünyanin en alcak serefsizisin !!!! muhtemelen öylesin!! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() noch 2-3 Jahre ..
.und ich werde aus dem Türken den "verfickten Araber " herausholen .. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
güldürmeyin adami ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Imogdi pardon siz islami sevmiyor ve kendinize yakin hiss etmiyor olabilirsiniz fakat bu yinede size bir din hakkinda böyle yazma hakki vermez!
|
|
||||
|
||||
![]() ISLAM > Medeyenitin in STOP i$aretidir ..
|
|
|||
|
|||
![]() kusura bakmayin fakat bilmediginiz bir konu hakkinda susma hakkinizi kullansaniz daha zekice olur
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tatli su Müslüman ? ISID harbi ISLAM dir ... el Baghdadi 5 yil Koran i okumu$tur ... bana inan mayan i ....öldürün demi$tir .. Muhammed in dedi gibi .. |
|
|||
|
|||
![]() sizin gercekten islamdan zerre kadar haberiniz yok
islamiyette asla zorlama yoktur ve peygamber efendimiz zorlamaya ve can almaya karsiydi... fakat siz bunlari bilmiyor yada bilipte bilmemezlikten gelmek istiyorsunuz.. ISID e gelecek olursak onlarin uzaktan yakindan islamiyetle alakali yok! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bana biat etmeyeni ...kelle sini koparin demi$tir Mohammed !!! das führt ISID grad durch ... wollen wir den ISLAM/Koran reformieren ? >> NEINNNNN also > hier hast du den "unbefleckten ISLAM" |