| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Sen adama böyle mir el öptürürsün... Allah'a canini almaya töntön...
|
|
||||
|
||||
simdi hadi cabuk is basina.
devrime söylerim senin kulaklarini ceker.
|
|||
|
|||
hahahaha, Kindergartenscheisse! Evet Kenan'cigim, simdi isim basina geciyorum. Kedi oldun olali bi fare yakaladin ve dogru söz söyledin...
Bilal'a da benden selam söyle harbi cocuk! |
|
||||
|
||||
hangi bilal'e selam söyliyeyim. ich kenn viele. biraz daha detayli tarif edersen selamini iletirim.
|
|||
|
|||
Sen en iyisi Bolu sancaginin beylerbeyi Mehmet bey'e Ruhsen Ali'nin selamini söyle.. Eger tanimadiysa Köroglu dedin miydi atinin seki$inden anlar
Benden Selam Olsun Bolu Beyi'ne Çıkıp Su Dağlara Yaslanmalıdır At Kişnemesinden Gargı Sesinden Dağlar Seda Verip Seslenmelidir Düşman Geldi Tabur Tabur Dizildi Alnımıza Kara Yazı Yazıldı Tüfek İcat Oldu Mertlik Bozuldu Eğri Kılıç Kında Paslanmalıdır Köroğlu Döner Mi Kendi Şanından Ayirir Çoğunu Er Meydanından Kırat Köpüğünden Düşman Kanından Çevre Dolup Şalvar Islanmalıdır Heeyyy, heeeyyyy |
|
||||
|
||||
Zitat:
'hangi bilal' demem dans etmene yol acti
|
|||
|
|||
Hepsine gönder, ama Bolu beylerbeyi Mehmet beyi unutma!
Hee la bu benim korkumsa ya cesur olursam ne olur? La Kiyamet mi kopar? 'Türkiye'yi başlarına yıkarız' MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı iddialarıyla ilgili soruya "MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" diye yanıt verdi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Hükümet ile HDP'nin çözüm sürecine ilişkin 10 maddelik ortak açıklama konusundaki söz dalaşının göstermelik olduğunu belirten Vural, "10 maddelik açıklamayı imzalayanların şimdi kalkıp ağız dalaşına girmesi komedi. İçeride tango yapıyorlar, dışarıda gulu gulu dansı" dedi. 17-25 Aralık soruşturmalarını yürüten cumhuriyet savcılarına soruşturma ve kovuşturma izni verilmesine ilişkin soru için Vural, "Türkiye'de artık hakim ve savcıların soruşturma yapma özgürlüğü yoktur. Bu, hukuk devletine, bağımsız ve tarafsız yargıya siyasi amaçlı tehdittir" ifadelerini kullandı. CHP ve MHP'ye kapatma davası açma planı yönündeki iddiaların sorulması üzerine Vural, "MHP'yi kapatmaya, bunu dile getirmeye şeyi olacak insan daha anasından doğmadı. Türkiye'yi başlarına yıkarız" diye konuştu. |
|
||||
|
||||
Zitat:
simdi herkes merak etti burada. biz omurgali olup devamini getir.
|
|||
|
|||
Nerden nereye, hani sen bana el öptürüyordun? Sana el degil ayakkabilarimi öptürttecegim. Öptürmeyi birak ayakkabalarimi yalattiracagim. Senin cocuksu davranislarina artik adam gibi "yeter be" diyorum, cik karsima diyorum. Sende bana haricten gazel okuyorsun..
Erkek ol biraz, sana erkekligi ögretmedilerse, ben bu dersi sana gecte olsa veririm, yeter ki iste sen. Söz sana kivirtmayi da ögretecegim.. Mert dayanır namert kaçar Meydan gümbür gümbürlenir Şahlar şahı divan açar Divan gümbür gümbürlenir Yiğit kendini öğende Toplar menzili döğende Şeşber kalkana değende Kalkan gümbür gümbürlenir Top atılır kal’asından Hak saklasın belasından Köroğlunun narasından Her yan gümbür gümbürlenir Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 12:52 Uhr). |
|
||||
|
||||
Hay Allah, benim hakkimda benden cok sey biliyorsun demekki - CHPliymisim de haberim yokmus
AKP yi sevmeyen herkes CHPli oluyor anlasilan |