| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
eskiden karsina cikacagim diyordun simdi karsima cik demeye basladin. bak seni nasilda oynatiyorum ve dediklerimi yaptiriyorum. yine hatirlatayim bir zamanlar gelip diz cöküp defalarca özür dilemistin. yine ayni hallere düsürürüm ![]()
|
|||
|
|||
![]() Hayir dedigimi iyi oku,
koy resmini yer belirleyelim bulasim. Yigitce, mertce, erkekcesine. Kahpelikten, kaltakliktan, serefsizlikten uzak bir sekilde. Sana erkekligin yazilmis ve yazilmamis kurallarini ögretirim o zaman! Adini deliye arkani da caliya yaslama, yemezler! Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
simdide sana birsey soracagim. sen büyük is adamiydin. milyonluk projelerle ugrasiyordun. ne oldu iflasmi ettin? yoksa hepsi yalanmiydi? ps. musst du immer noch mit dem fahrrad eine stunde zur arbeit fahren?
|
|||
|
|||
![]() Hersey iyi ve güzel Allah'a cok sükür! Sen onu bunu birak, gel adam gibi bulusalim sana kim oldugumu kim olmadigimi gösteririm!
Birak bu dedikodu kancikligini, erkeklige varmisin yok musun? Ben hazirim! Sana elimi öptütürecegim.. Ama lafta degil, gercekte! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 10:46 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hatta kutlusar'dan bile gelen maillerle senin tüm hayal ürünü yalanlarini ortaya koyarim dombili. havlamayi birak, beni örnek al. ben hicbir zaman havlamam, umarim simdi ne durumda oldugunu anlamissindir ve kim kimin elini öptürecegini biliyorsundur ![]()
|
|||
|
|||
![]() Günaydin T9. Cok tesekkür ederim. Evet ebu-cahili biraz egitirsen cok makbule gecer. Onun gücü ancak kadinlara yetiyor, bazen ona bile yetmiyor. Ama sen bir erkeksin, sen ona yolu yordami ögretebilirsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
hangisini önce adam etsem acaba? ikiside ayaklarini denk alip yalanlardan vazgecmezlerse onlara erkeklik dersi verecegim. dombili büllo kiminle dans ettiginin farkinda degil. ötekiside korkusundan bana cevap veremiyor.
|
|||
|
|||
![]() Hadi len, ordan! Koy resimini cik karsima erkekce, yigitce, mertce kim kime el öptürüyorumus dünya alem görsün! Yigidin mali da sani da ortadadir!
Koy resmini ver adres geliyim oraya! Sen cocuk mu korkutuyon bre bostan korkulugu? Bostan korkulugu diyom da senden kargalar bile korkmaz. Onlar bile sana gülerler! Geändert von seyrangah (06.03.2015 um 10:57 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Cevap vermeyi birak, senin Burda oldugun vakitler girmekten bile cekiniyor. Olurya "cö" dersin
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
zengin hayalinde holding sahibi büllo. geh wieder an die arbeit sonst ruf ich gleich den devrim an damit er dir mal beibringt dass man während der arbeitszeit auch zu arbeiten hat ![]() senin yalanlarin yatsiya kadar dayanmadi. yakinda yine senin özür dilemelerine burada sahit olacagiz ![]()