| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() zaten yapmam bi daha habs ausprobiert und is nich meins. Ja was dein papa macht klingt sehr gut...bei Gelegenheit mal :-)
|
|
|||
|
|||
![]() Die Hoffnung stirbt zuletzt ![]() Mal schauen, auch ein blindes Huhn findet mal ein Korn ... |
|
|||
|
|||
![]() Cumaniz mubarek olsun.
|
|
|||
|
|||
![]() 17-26 Aralik,Türkiyede lanetli hafta ilan edilsin!Cünkü katliamlar,Hirsizliklar hep bu tarihe denk gelmis.....
|
|
||||
|
||||
![]() Hatırlatmaktır selâm O'nu her fırsatta ve selâm duadır kuldan kula.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() “Yaşamı anlamaya başladığın andır,
durabilmek ayak üstünde.. Sorun bu zaten; başkasıyla olmak, başkasının olmak değil.. Kendi başına başkasıyla, başkasıyla kendin olmak..” ~Friedrich Nietzsche |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Güzel,
çirkin, şişman, zengin, fakir.. Dünyadaki tüm kadınların tek bir ortak derdi vardır, ''Giyecek hiçbir şeyimiz yok'' |
|
|||
|
|||
![]() Gittikçe yalnızlaşıyorsunuz insan kardeşlerim.
Ne bir ortak sevinciniz kaldı sizi çoğaltacak, ne bir içten dostunuz var acınızı alacak... Kurulmuş saatler gibi gün boyu çalışıp tekdüze, uzayan gölgelerle koşaradım dönüyorsunuz evinize... Ne kadar uzaksa bir felaket sizden o kadar mutlusunuz.. Unuttunuz başkalarının acısını duymayı, küçük çıkarların büyük kurnazları, alışverişe döndü tüm ilişkileriniz, hesaplı, planlı.. Sevgileriniz ayaküstü, ilgileriniz koşaradım.. Unuttunuz konuşmayı kendinizi vererek, düşünmeden bir başka şeyi, içten yalın dürüst, dışa vurmayı duygularınızı unuttunuz, neydi bir ince söze yakışan en güzel davranış... Ömrünüzü güzelleştirecek bir şey almadan hayattan, bir şeyler bırakmadan ardınızda gelecek adına, koşaradım tükeniyorsunuz..... Şükrü Erbaş |