| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Canimda istemiyor hepsi bu |
|
|||
|
|||
![]() Bir erkegin söylediklerini ciddiye almayip,kendi kücük dünyalarinda yargilayan kadinciklara!Eger niyetim biri ile tanismak degil diyorsa erkek,seni ciddiye almiyordur demektir bu,yada seninle birsey oluru düsünmüyordur....Belki et obur erkekler,sazan gibi hersey atlayabilir,ama onlar et oburlar icin gecerlidir....Bazi erkekler vardir,kadinda kadinsi yönler arar,bu tür yerlerde ise,erkeklerin kadina yaklasimini sorgular...Her 3 erkekten biri belden asagi konusuyor ve kadin buna birsey demiyorsa,biliriz ki o kadin,kadinsi özelliklerini yitirmistir...Dipnot anlayisi kit olan ve kadinliktan cikmislar yorum yapmasin.....Cenk
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
@Ezel " Her 3 erkekten biri belden asagi konusuyor ve kadin buna birsey demiyorsa,biliriz ki o kadin,kadinsi özelliklerini yitirmistir...Dipnot anlayisi kit olan ve kadinliktan cikmislar yorum yapmasin." Ne alaka Ezel, burada sana katilmiyorum. Bir kadinin bir erkegin seviyesine düsmek gibi bir mecburiyeti yok ki, ve bunu kadin istemezse, bence o zaman bu kadin tam bir kadindir benim gözümde !!! Sonucta bu davranis onun bir kadin oldugu kanitlar, ve altinida cizer, sizce kadinlar ??? .... ![]() Yani kadina karsi bel alti sözler erkeklerin büyük ayibi, bu benim nacizane düsüncem ...... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
sen arastirmak istemiyorum, ögrenmek istemiyorum dedin. politika durumunu TVden ögreniyorum dedin... bende madem okumak istemiyorsun, ögrenmek istemiyorsun, sürekli: ama nasil yapildigini keske bilsem gibi seyler yazma dedim. hepsi bu. tuhaf, simdide sinirleniyorsun. vardir bununda bir sebebi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ich habe unter User online George Clooney entdeckt
![]() |
|
|||
|
|||
![]() hahahha, na dann viel Glück
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
BEN sabah haberlerinde PKK nin öldürülen sehit Askerlerimizin kimligini kapicinin PKK ya belirttigini yaziyorum, SEN benim sadece tv den bilgi edinmek istedigimi paylasiyorsun. Bunada hayrola? Yani simdi sabah haberlerini dinlemek benim birsey bilmek ögrenmek görüntüsünü sana veriyor? Beni anlayan anliyor, baska baska yorumlari cikarmak isteyenlere bol eglenceler Sabah erkence haberlere bakmakta sorun yaratiyorsa artik ne diyeyim |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Önce bilmiyorum diyorsun, sonra Zitat:
Ich habe mich lediglich an dem orientiert was du geschrieben hast. Also hör jetzt auf, wieder einen auf unschuldig zu machen. Sei doch mal du selber, ist das so schwer? Birak Allah askina... Bana karsi savunmana gerek yok. Dürüst görünmüyorsun, bende sana bunu söyledim, hepsi bu! |