| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() 20 sene de bir dogru söz etmi$ !
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
"CHPliler bunu pkk-pyd yapiyor diye karar almis. ilk duyumlara göre CHPliler isid'a katilip pkk-pyd'yi bitireceklermis." Zitat Man_Bey "so what" ??? da steht mit der IS, ich hoffe du kannst LESEN !!! ..... ![]() ![]() ![]() Weißt du, wenn die Chp seine Leute schickt dann bestimmt nicht nur gegen die PKK sondern auch gegen die IS klärchen Kleiner ?!?!?! Aber warum sollte sie es überhaupt hmm ??? Baksana DAG GIBI MAN_BEY var, buyur sen ve AKPnin askerleri gitsin, bu isler konusmakla olmuyor !!! Yeni Türkiye diyorsun, savun o zaman yeni Türkiye´yiiii, bu kadar, nokta. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Na ja, die zwei Jahre werden eh schnell vergehen und was dann ??? .... Bist du mit 41 auch noch bereit zu Kämpfen für unsere und MEINE TÜRKEI ??? Ganz ehrlich, ich denke nada, niente, no, hayir, nein, du wirst es nicht machen so schauts aus und das schreibe ich hier an die WAND !!! Gidermis, edermis, yaparmis, hazirmis, mis da mis da mis ........ Hauptsache du glaubst daran. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() YARIN!!!!
"Gazzle cocuklari icin hep birlikte el ele" 19.10.2014 saat 13.00 SATO DÜGÜN SALONU Wipperfurther Str. 33-35 51103 Köln gazzeye yardim programi düzenlenecek, giris ücretsizdir. HEPINIZ DAVETLISINIZ |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
evet atatürkü ak partililer yaksa sesleri cikardi ama pkk-hdp yakinca ortak olduklari icin susuyorlar. biz bu davamiz icin yillardir calistik ve yeni türkiyeyi kuracagiz. türkiyedeki tüm partileri birlessede (secimlerde 14 parti birlesmisti ![]() bakalim gercek tarihi ögrenince böyle fanatik atatürkcülük kalacakmi türkiyede ![]() sizler atatürk veya apo diye haykirirken biz icraat yapiyoruz. fark bu ![]() gerekirse biz bu davada canimizida veririz. |
|
||||
|
||||
![]() CHPli savci sayan dogru konusmus.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Zamani gelince görürüz artik diyorum !!! ..... ![]() ![]() ![]() Bu arada: Atatürkcü/Kemalist 11,2% AKP´ci, ve CHP´ci 55,2% ............ siehe MetroPOLL Arastirma @metropoll vom 20. Juli 2014 yýlýnda yapýlan araþtýrmalarýn ortalamasý olarak, Türkiye'de ki siyasi kimliklerin AKP ve CHP içinde daðýlýmý https://twitter.com/metropoll |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
2013 ve 2014 verilerine bir bakalim. ![]() ![]() cok acik ve net CHPde degismeyen fanatik bir kitle var. AK Parti secmenleri yeniliklere daha acik olmalariyla biliniyor. ama herseyden ilginc olani sudur: 2002 kendisini atatürkcü-kemalist olarak tanitan yaklasik 50% iken bu 2013 yilinda 32% düsmüs ve son olarak 2014 yilinda 23,8% düsmüs. evet insanlar bilgilendikce atatürk fanatikliginden uzaklasiyorlar. onun icin egitim cok önemli. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() AKP ve CHP Secmenleri olcakti yani Partilere göre dagitilim demek istedim ..... ![]() ![]() ![]() Dogrutuyorum yazdiklarimi, almanca olsa hatami hemem fark ederdim tabi. Ben sadece 2014´ün arastirmasiyla alakali yazdim, bu aktuell bir örnek oldugu icin yani. Son seneleri bende biliyorum, tsk !!! |
|
|||
|
|||
![]() Benim demek istedigim AKP´yi secen Atatürkcü´lerde var, yani durum siyah veya beyaz degil !!! baska bir konuya girmek istemedim zaten...... ![]() ![]() ![]() |