| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() [quote=azitizia79w;2093407]glaubt ihr also das Frauen für was unverbindliches auch schnell zu haben sind.[/QUOT
mich würden Männer 40 aufwärts nicht so interesieren! Nur wenn sie auch so aussehen wie georg clooney , richard gere , antonio banderas |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
unverbindlich sich zu Vergnügen klingt sehr käuflich ! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
autofreak = bülent = ask_sehidi yine yakaladim. bak yine özür diletip karsimda diz cöktürürüm seni. terbiyeni takin ve kaybol. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bence ikiside igrenc. |
|
||||
|
||||
![]() bülent ne yapsan bos. senin kim oldugunu ve ne kadar seviyesiz biri oldugunu biz aylar önce buralarda sahit olduk.
simdi ikile..... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
varsa yeni resim gösterde belki hoslanan olur ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
tüm almanyaya rezil ettin kendini. |
|
||||
|
||||
![]() Kısı Vardır Elı öpülür ; Kısı Vardır Yere Sürülür !
Sen De Az Bıraz Yürek Varsa; Kı Var Oldugunu Düsünüyorum ! Benım Anama Bacıma Dıl Uzatmısın, Sana , Benı Her Zaman Bulabılecegım Acık Adresımı Gönderdım ! Bır Ara Benı Zıyaret Et; Senınle Erkek Erkege Konusalım Ok ? Sımdı Burda Senın Yedı Ceddıne Küfür Ederım Amma ; O ınsanların Günahına Gırecek Kadar Alcak Degılım. Neyse Sende Eger Erkek ısen Gel Tanısalım, Sonra Resmını Boy Boy Buraya Ben Reklam Olsun Dıye Koymazsam Na Merdım ! Köpek Bıle ıserken Dıkkat Eder, Aceba Benden önce Baska Bır Köpek Mekanı Zımmetıne Gecırmıs Mı Dıye. Sende ınan Köpek Kadar Seref Bıle Yok ! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ben o cahil bülent'e geregeni söyledim ve burada özür dileyip ayni aksam yazdiklarini kaldirmazsa geregini yapacaktim. kil payi dediklerimi yerine getirdi ve kurtuldu. onun resmini boy boy burada paylasmana gerek yok cünkü yeterince paylasildi. fark ettiysen o günden sonra küfürlü, hakaret icerikli paylasimlarda bulunmuyor artik. biz dediklerimizi harfiyen uygulayanlardaniz. dizde cöktürtürüz, özürde diletiriz. |
|
||||
|
||||
![]() Eyvallah kardesim.
Bende az önce gördüm , adama hic bir kelime sarf etmedim. Gelmis satasmis. neyse tekrar tesekkürler |