| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
Alevilere Laf Atma Lütfen!!!
Zitat:
Aptal malesef cok var, ben sana daha ne deyim!!! sen kim oluyorsunda Alevilere laf atiyorsun be adi yaratik seni!!! lütfen haddini bil ve dediklerine dikkat et!!! benim dinime laf attirmam hatta senin gibi bir Fake Profilin sahibi Adam bile degildir!!! Geändert von Beyazguel60 (19.12.2014 um 14:07 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
o arkadas kendisi alevi oldugu halde ayni senin kelimeleri kullaniyordu ve alevilere küfür ediyordu. amaci alevilerle sünnileri düsman etmekti. daha sonra bülent sen alevilerin anasina küfür ettiginde kendi annene küfür ettin ve bir insan niye kendi annesine küfür eder dedigimde nickini silip baska nickle geldi. bak bülent, sen kimseyi kandiramazsin. her seferinde kendini belli ediyorsun. |
|
||||
|
||||
Zitat:
Zitat:
autofreak = bülent = ask_sehidi tipsiz oldugun yetmiyormus gibi simdide kendi rezaletini sergiliyorsun. baska bir sey demiyorum. |
|
|||
|
|||
Zitat:
salak seni !!! benim hic bir yerim acik degil, benden daha namuslu bir kadin varsa hodri meydan getir bekliyorum !!! senin zekan sifir hatta hic yok, sen git geldigin yere! beyinsiz seni !!! Geändert von Beyazguel60 (19.12.2014 um 14:09 Uhr). |
|
||||
|
||||
Zitat:
aylardir gelecektin ama gelemedin. simdi baska nickle gelip ayni masallari anlatma. |
|
||||
|
||||
Zitat:
|
|
||||
|
||||
Zitat:
bülent sen yokken burasi ne güzel olmustu. yine gelip ortaligi batirdin. |