| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
Israel'le i$ birligi yaparak destekleyen,sonrada Gazzaya destek diyerek Coca Colay'i Boykott
eden Türkiyem.... bravo Kahramansiniz!!! Uyan dedik uyanmadiniz!!!Utan Türkiyem!! Geändert von Lara_ (11.08.2014 um 13:40 Uhr). |
|
|||
|
|||
Yooo ben Kürtlere küfür etmedim, Kürtlerin aydinlarini senin gibi tonlarca Türke degismem. Benim küfür ettigim kisiler insaliktan nasibini almamis kisilerdir. ISID'e de küfür edince Araplara mi küfür etmis oluyorum.
Lan manbee? Sen karsindakini geri zekali salagin teki mi saniyorsun lan? Herkesi AKP'li mi sandin? |
|
||||
|
||||
Zitat:
bu küfür degilmi??? Zitat:
erdal senin gibi dönek yok bu sitede |
|
|||
|
|||
Bunlari söylemek sana kalmadi!
Zitat:
Sen git baska islerle ugras, Devletin agziyla konusmak sana mi kaldi? diger kisilere söylediklerin simdilik seninle onlarin arasinda. karismiyorum. lakin bana bir sey söylersen, muhakkak hakettigin cevabi alirsin. biz susmayi bilen adamiz, lakin hic seslenmeyen adam'da degiliz! Beni, devlete düsman olanlarin ekmegine yag süren kisi gibi gösteriyorsun.. Ben Devlet nedir bilirim, Ak partiye hic düsmanlik yapmadim, yapsamda hesabini sana vermem, kendime veririm. bunu böylece bil. |
|
||||
|
||||
Dogru Söze Ne Hacet.Bravo.!!
|
|
||||
|
||||
Zitat:
fetullah gülenin bile kimyasi bozulmus. gülen secmenlere ve ak partiye oy verenlere satilmis ve dönek olarak hakaret etti. biz gülenin bile maskesini düsürdük. hocayim diye gecinen adami halden hale sokuyoruz ve o kisiyi ininden cikaracagiz!!! bundan emin olun!!! |
|
|||
|
|||
Hayir! O Kürtler ayri Kürtler. O Kürtler Sozialisation'u yani sosyallesmesi, 7. yüzyilda evrim sürecinde durmus Kürtlerle benim isim olmaz. Ama Selahattin Demirtas gibi Kürtler senin basbakanina 1 degil 100.000 bin fark atar.. Oyle Kürtleri taktir ederim, ama onlar zaten Kürtlükleriyle degil, insan sevgisiyle, hosgörüyle ön plana cikanlar. Digerleri magaradan disari cikmiyorlar ki.. ISID'IN de icinde Kürtler var haa onlara her küfür mübbah
Geändert von Ask_Sehidi (11.08.2014 um 20:27 Uhr). |
|
|||
|
|||
Zitat:
Ellerine saglik güzel yazmissin. |
|
||||
|
||||
tesekkür ederim.
vaybeenin balkonuna cikip bir mesaj vermek istemistim ama birlik beraberlik mesajimdan rahatsiz olan bir kesim var gibi |
|
|||
|
|||
Zitat:
Bu secenek halk tarafindan yapildi. TRde yasiyan halk kim iyi kim kötü daha iyi bilir, cünkü onlar degisiklikleri canli canli yasiyor. Tekrar milletimize ve vatanimiza hayirli olsun. |