| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mübarek Ramazan Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dilerim.
Ramazan Bayramı tüm insanlığa hayırlı olsun, milletimizin diriliğine, mazlumların kurtuluşuna, insanlığın huzur, barış ve hidayetine vesile olmasını dilerim. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Seninde Bayramin mübarek olsun. |
|
||||
|
||||
![]() İnsanlıktan nasibini alamamış kişilerce katledilip, daha bayramlığını giyemeden bembeyaz kefene sarılan küçücük masum çocuklarımız var.
Dünyada Özgürce bayram kutlayan tek müslüman ülke Türkiye. Allah hükümetimizi başımızdan eksik etmesin. |
|
||||
|
||||
![]() cocukken iyiydi bayramlarimiz...cok cepli kisa donu secerdik büyüklerimiz bizi bayramlik alamaya götürdügünde, ne kadar cok seker doldurabilsem o kadar cok nemalanacaktik bayramlardan,mantar tabancalari,cit-pitlar...bayramylar güzeldir,sevgi ve dostluk alt yapili..
nice mutlu bayramlara... |
|
|||
|
|||
![]() Ben bana yakisir sekildi kendi notumla herkesin bayramini kutlayim..
Meyveye dönüsür kuruyan dallar Kaplani giyinmis yesiller allar Gelir bayram günü callar davullar Ak ellere kina yakilir birgün.. Tüm Islam ve insanlik aleminin bayramini kutluyorum ve hayirlara vesile olmasini diliyorum Geändert von Ask_Sehidi (28.07.2014 um 14:29 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Her neyse.. Hepinizin bayrami kutlu olsun. Umarim aileniz ile birlikte güzel bir gün gecirirsiniz. Ben öyle yapacagim en azindan ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ramazan Bayramı’nız mübarek olsun ..
|
|
||||
|
||||
![]() Bayramınız kutlu olsun, Eid mubarak.
Sevdiklerinizle keyifli bayramlar Love and peace for the world |
|
||||
|
||||
![]() Aile ve sevdiklerinizle gecireceginiz nice mutlu bayramlara. Allah ailemizi basimizdan eksik etmesin, büyüklerimize uzun ömürler versin ve hic ayrilmayalim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() KALPLERIN KIRILMADIGI ZINNIK INCITILMEDIGI BIR BAYRAM DILEGIYLE, HEPINIZI SEVIYORUM !
SELAM VE SELAMET hepimizin olsun ! salih |