| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Senin bir yahudi oldugunu biliyordum, türkiye ile israil diye baslik atman yanlis, kendini ve cevreni israil ile karsilasitirsan bu daha dogru olur :-), bu ara da gercekten "MAL" sin.
Daha Türklerin "Osmanlinin" tarihini bile bilmiyorsun! [quote=uno;2088238]1) Her iki devlet de 20. yüzyýlda kurulmuþtur. Geändert von NurBanu (18.07.2014 um 11:00 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() LÜTFEN GIDELIM !!!
Aufruf zur Kundgebung - Stoppt die Bombardierung Gazas – Für ein Ende der Eskalation im Nahen Osten 18.07.2014 Freitag um 17:00 Uhr Ort: Kölner Dom (Köln |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
orda olacagiz !! |
|
||||
|
||||
![]() lan kanalratte'si, tipsiz.ben devlet diyorum sen irk diyorsun,mal türkiye cumhuriyeti devleti 20. yüzyilda kurulmadi mi.göz göre göre mallik yapiyosun bi de kalmis bana mal yakistirmasinda bulunuyosun... sooktuumu yalancisi bunu dahi ayirt edemiyorsun.
ayrica,senin gibi bi kanalrattesinin sahiplendigi halk mundarlasir,eger katledilen halk icin birseyler yapmak istiyorsan baska seyleri savun,sen savundukca savundugunu cürütüyorsun. [quote=NurBanu;2088361]Senin bir yahudi oldugunu biliyordum, türkiye ile israil diye baslik atman yanlis, kendini ve cevreni israil ile karsilasitirsan bu daha dogru olur :-), bu ara da gercekten "MAL" sin. Daha Türklerin "Osmanlinin" tarihini bile bilmiyorsun! |