| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Öyle bir dünyada yasiyoruz ki,katliam yapan ve onlari destekleyenler,bu katliamlari nerdeyse sizin yüzünüzden oldu diyecek kadar basitlesebiliyorlar?
Artik burda ayukka cikmis bir durumu,savsatalar ve osmanli oyunlariyla,bulandirmaya calisiyorlar! Kacgündür sesi cikmayanlarin,birden ortaya cikip, saga sola saldirarak,bu katliamlarin arkasindaki zihniyeti kurtarmaya calisimasi,benim icin normal,cünkü; bunu hep yapiyorlar! Suriye deki ic savasin, basladigi ilk günlerde,sözde muhalif olan El nüsra ve ISID e her türlü yardimi yapan,Erdogan ve Ulemasi degilmiydi?Daha önceki yillarda kardesim dedigi ESAT a diktatör birak iktidari diye agzindan salyalar akarak,bagiran Erdogan degilmiydi? Hani zirt pirt gündeme gelen,Musul-Kerkük petrolleri ve istah kabartan rantiyla,hep bizimdir sloganlari atan yine bu uleme takimi degilmiydi? Sunu herkes biliyor ki enerji savaslarinin bas kahramani Amerikan emperyalizmidir,usaklar yukardan asagiya dogru sekillenir,Bunlar sirasiyla;Türkiye ve Suudi arabistan,bunlarin altinda,ISID,EL NÜSRA vb,cinayet ceteleridir...Enson bir videoda,sözde Türk olan ama siveli biri konusuyor ve orda kendinden olmayan herkesi düsman ilan ediyor ama HIZBU SEYTAN I özellikle söylüyor,cok ilginc degil mi? Lübnan daki Hizbullahi hic istemeyenler,Amerika ve akabinde Israildir,cünkü orda yapmaya calistigi oyunlara karsi direnis gösteriyor..... Sonuc yerine;siz kabul etsenizde etmesenizde,ortacag karanligindan cikmis bir kafa yapisina sahipsiniz ve emperyalistler bunun hic degismesini istemez,sirf degismesin diyede elinden gelen herseyi yapar,yobaz olmaniz onlarin lehinedir,her istediklerini kuzu gibi yapacaksiniz.... Bu acidan cikip burda ortaligi bulandirmak yerine,kendinizi bir sorgulayin,dün sizlere katliamlar oluyor dedigimizde,bize iftira atma yarisina girdiniz,simdi hangi osmanli oyunu oynayacaksiniz merak ediyorum? Not:"Günes,balcikla sivanmaz"Anadolu(Anonim) Geändert von ___EZEL___ (19.06.2014 um 00:46 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Nasil olsa gercek biliniyor,bu yeni birsey degil,bu dünya;böylesi islam kilifli terörsit canileri cok gördü,onlari sözde ilimli islam adi altinda yapildiginida gördü!Erdogan ve ISID veya herhangi katil bir örgütle sizin, burda gercekleri gizlemeye calisan sizlerin ne farki var?
Hepiniz kana susamis cellatlar gibisiniz,insanlarin kellerini kesip önünde mutlu pozlar verir,kendi pisliklerinizi örtbas etmek icin tecavüz haktir diye fetva cikarirsiniz! Cirpinislariniz bosuna,tarihin cöplügünde hak ettiginiz yeri alacaksiniz! Untmayin ki cehennemin dibine de gitseniz,yaptiginiz bu insanlik disi uygulamalarinin ve katliam larin hesabini vereceksiniz!Akittiginiz kanda bogulacaksiniz!!! Geändert von ___EZEL___ (19.06.2014 um 01:20 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sen yinede atmaya tutmaya karalamaya devam et. Günesi bacikla sivayabilseydi insanoglu, inanki simdi , ignenin deligiyle günes satarlardi !! her seye ragmen , senin kalbinde ve gözünde isik oldugunu düsünüyorum, saniyorum ki bir sey icin bukadar kendini yoran bir INSAN kötü düsünüyor olamaz, sadece farkli veya hatali düsünüyor olabilir diyorum !! ve sana söyle bir soru sormak istiyorum : elin de imkanin varsayalim, süpermensin diyelim ve sana bütün kötülükleri bu dünyadan kaldir deseler , sen isin icine nerden girerdin ?? kötüleri nasil ortadan kaldirirdin ?? (bu soruyu birde genellestirip , burdaki insanlarada yöneltelim ) INSAN OGLUNUN PARADOX DÜSÜNCESININ CEVABINI , simdi kendine vereceksin ! selametle salih Geändert von 1978salih (27.06.2014 um 13:14 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() küfür etmek özgürlüktür,beyinsizlerin kafasina sokmak ise mübahtir... aksi halde 70 milyonun kaderini tayin ediyo mk beyinsizleri.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kesinlikle özgürce küfür edebilirsin, tabi bu küfür edenin kisisel yapisinin göstergesi oldugunu unutmamak da gerekir ! küfür etmenin gerekcesinin ne oldugunu düsünmeden , küfürün edilmesini özgür sayan bir düsüncede bence özgürdür ! ama küfürün kendisi aleyhinde kullanilmasinda , küfreden tarafin nasil bir dille yargilanabilecegini , aslinda uno arkadasimiz, bilhassa kendisi , cok agir bir dille, küfr etmenin , edep cercevesinin disinda oldugunu belirtmis olmakla, simdi burda küfür yanliligi yapmasina ben bir sebep bulmakta hayli zorlaniyorum. gercekten sebebe gerek yok, uno, küfür özgürlüktür demis ! bencede senin özgürlügün küfürle kisitli kalmasin, önerisini, unonun kendisine temenni ediyorum. saglicakla |
|
||||
|
||||
![]() eeee salihcim,
tarlaya calismaya giderken ayagi tasa takilip "hay mk" diyen dedelerin, kacan firsatta "tüh mk" diyen abilerin, büllügü kesilirken korkup cani yanan kardeslerin "nani zkim'i", konferansin birinde uslu duran can yücel'in dayanamayip "bugün de cok kafa zktik kusura bakmayin" demesi, samimi sekilde duygu ifadesidir... kisaca küfür salihcim, sicak mecaziyet iceren ve refleksle bütünlesen bir his yansimasidir. eger küfür olmasaydi, senin bu yazinda kullandigin virgülleri,ünlem isaretlerini ve noktalari abartip zktigini nasil anlatabilirdim sana? bazen,kimi zaman ve bazi insanlara küfür gerekiyo... Sevgilerimle, Zitat:
Geändert von uno (01.07.2014 um 08:19 Uhr). |