| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() die letzten Umfragen ergeben :
IZMIR ist meine Heimat: ![]() Ankara ist verloren : ![]() Istanbul : kopf an kopf : ![]() |
|
||||
|
||||
![]() warum ist Ankara verloren ???
https://www.youtube.com/watch?v=7zWmybqaKCc ahhhhaaaa ,secim den önce agliyan Ankara belediye Baskani ... |
|
||||
|
||||
![]() AKP'lilerin tüm para ve mal varlýklarýný alýp herkese
bölüþtüreceðim al sana sýcak para ekonomisi |
|
||||
|
||||
![]() ich bin ganz heißßßßß
damn ist das spannend ... |
|
||||
|
||||
![]() selam imo
nasilsin kardesim. ben sana bir ara yazmistim imogdi kardesim, bunlar yalan yazarlar, sen inanirsin, havaya girersin , sonra gün dogar gercekler ortaya cikar , ve bu yalancilarin yalan haberlerinin ceremesini sen cekersin. gel sende kendine artik yazik etme, ki sen zeki arkadasimsin kardesimsin !! gercekleri görüyorsun ama yalancilara kaniyorsun , itimat ediyorsun !! neyse akp chp mhp hepsi birer arac görevi yapar !! yani kim daha cok km yapiyorsa , demekki o digerine bakaraktan daha olumludur !! simdi ben akp den veya chp den yana degilim. önemli olan vatan ve milletin bekasi ise, biz bu beka icin nöbet tutan ve calisanlarin arkasindayiz. vatanin ve milletin NAMUSUNU MAHREMINI ve HATTA BILGILERINI SATAN ve SATTIRANLARIN arkasinda asla bulunmayiz. sana yinede gecmis olsun :-) yine kandirildik diyosun !! |