| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
ampulunu sicayim ,senin .. millet evrene uzay gemisi yollarken , sen hala Nuhun gemisin le ugrasiyorsun ... |
|
||||
|
||||
![]() Lan amcuk suratli AK Parti öncesine ve Ak Parti dönemine bak
Ak Parti Iktidarinin uzay mekigine yolladigi bilim iletisim uydulari anaaaaaaaan amminda takilmadi ya gerzek |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
dogru lan ....allahin Hamsi si ... sanki ben bel alti yazmayi bilmiyorum ... AKP den önce ki halimiz apacik ortada ... Dinosor avliyorduk .... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Kicininda yirtsan Millet uyandi artik senin ve senin gibi kani soyu nesli cibiliyeti belirsiz
provakatörlere millet kanmiyor artik lan dallama Vatan sizlere emanet edilse en ufak bir saldirida anaaaaaaaaaaaaaniniz ammini öne sürersiniz bel alti yazmazmis amcigin evladi aylardir burda yedidigin yarraklar ne laaaaaaaan |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
senin professionel yardima ihtiyacin var bence Ankara yi ,Izmiri .. tekrar Cumuriyetin altina aldik ISTanbul 50/50 .. onu yarin görücez .. |
|
||||
|
||||
![]() Yigen aglicam simdi
cok acizsin be evlat Vatan Millet Türkiye Cumhuriyetimiz emin ellerde senin gibi capulculara kalmadi merak etme sen hadi simdi uyu sen yigen |
|
||||
|
||||
![]() Hic gülesim yoktu laaaaaaaaaaaaaan
Sarigülün karisina kurultaya bir tecavüz etmedikleri kaldi simdi o zavallidan medet umuyorsunuz yürüüüüüüüüüüüüüüüü at arabasi |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
gülesin diye zaten yazmadim ... Beyoglu zaten Aylin Kotil in .. |
|
||||
|
||||
![]() Hayal kurmayi birak
madem AK Parti iktidarini begenmiyorsunuz alternatif sunmaya bakin cehepe kendi icinde parcalanmis bir siyasi karmasa basi götü belli degil bu durumda AK Partin ekmegine yillardir yag sürülmekte aylin hanimdan siyasetci olmaz inan bana bilhassa Beyoglunda is yapacak ne kapasite yok hayal perest vizyonla bir adim ilerlenmez |