| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() HIRSIZ VAR deyince aklinza kimler geliyor `?
sakin düsünürken hislerinize kapilmayin AKLINIZA ILK GELEN ISIM GERCEKTEN hirsizdir SAKIN UTANMAYIN hirsiz calarken utanmiyorsa SIZ ONUN ISMINI YAZARKEN HIC UTANMAYIN KIM HIRSIZ ? |
|
||||
|
||||
![]() Kimden veya ne üzeri yazıyorsun?
İlk aklıma gelen isim Recep Tayyip Erdoğan - Ministerpräsident der Türkei - leider: der aktuellen Türkei. Sonra düşünürsem daha çokları var siyasi sanasında. Kısa zaman evelinde izinin cep telefonumu çaldılar keçiler. Kim olanları sonra hatırladım... Birde issimlerini bir bilsem ![]() Kalp hırsızından mı yazmak istedin? Ne acı çektirdiler sana? Hayatından zaman çalan varısa, tecrübene al ve uzak dur. |
|
||||
|
||||
![]() benim favorim sifir sifir bilal
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() evet güzel cevaplar..!!!
timeraiser------ erdogan.............diyor Billy73.................bilal................diyor baba ogul su anda basbasa gidiyor... bakalim kim kazanacak HIRSIZLIK TACINI .. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() KENAN_KILICKAYA.......sifir sifir bilal.....dedi
ve bilal.............. 2 erdogan.........1 bilal bi burun önde gidiyor.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Paraların arkasına "Bilalden Zor Kurtardım" yazıp piyasada harcama yapıyoruz.
Bu şekilde sessizce tepkimizi ortaya koyup milyonlarca kişiye ulaşabileceğimizi düşünüyorum. Eyleme kimler destek verecek ?" |
|
||||
|
||||
![]() Bilaldan zor kurtardim.. güzel düsünce
![]() |