| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurulu'na (BTK):
Türkiye'deki internet kullanıcılarının zorunlu içerik filtrelemeye tabi olmasına yol açan tüm düzenlemelerin ve "İnternetin Güvenli Kullanımına İlişkin Usül ve Esaslar"ın iptal edilmesini talep ediyoruz. 22 Şubat tarihli BTK kararı Avrupa İnsan hakları Sözleşmesini ve Türkiye Cumhuriyeti Anayasası'na alenen aykırıdır ve ifade özgürlüğü ve bilgiye erişim hakkımızı kısıtlamaktadır. _______________________________________ Zu den Thema Nachrichten: _________________ Proteste in der Türkei Wasserwerfer für Internetzensur In Istanbul gehen die Menschen gegen ein geplantes Gesetz zur Internetzensur auf die Straße. Die Regierung entlässt derweil weiter Führungspersonal. __________________________ Internet-Zensur: Türkischer Gesetzentwurf erlaubt Sperren und Spionage Deutsch Türkische Nachrichten | 09.01.14, 09:45 Ein Gesetzentwurf soll der türkischen Regierung das Recht zur Internet-Zensur verschaffen. In dem Entwurf wird Behörden die Zugangsverweigerung und Nutzerbeobachtung erlaubt. Das Gesetz soll angeblich der Verbrechensprävention und des Konsumentenschutzes dienen. Ein Sprecher von Erdogans Regierungspartei AKP beteuert, die Türkei werde nicht den Weg Chinas gehen. _______________ Zensur: Wie die Türkei das Internet zensiert Von Frank Nordhausen ____________________________ Man sieht auch, dass dei Regeirung schon vor zwei Jahren, Zensur eingeführt hat, und nun die Zensur ausweiten will. NetzsperrenTürkei dehnt Zensur des Internets aus Seit Jahren sperren türkische Richter unbequeme Domains. Nun hat die Regierung im Netz 138 "schädliche" Wörter verboten. Ohne gesetzliche Grundlage, wie Provider glauben. von Kai Biermann ______________ Geändert von benekalice (19.01.2014 um 18:24 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Hayir, internet sansürlenmesi lazim. Büyük liderimiz Tayyip öyle istiyor. Ayda 59 TL millet internet icin ödeyecek ama ne okuyacagina biz karar verirz!
Durmak yok, yola devam! |
|
||||
|
||||
![]() Onemli olan konu sudur ki, bilip bilmeden hicbir seye imza atmayin, dilekce yollamayin. Once benekalice bize HANGI tur iceriklerin yasaklanmasinin planlandigini soylesin. 'Ben istiyorum, bana yardimci olun siz de okumadan imza atin' gibi seyleri 21. yuzyilda halen yiyenlere sasmak lazim.
Kendi ideolojisi ugruna sizi de ucuruma surukluyor, uyanik olun. Kendisi bile adi soyadiyla imza kampanyasina katilmamistir. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Volksbank Raifeisenbank'in arkasini kimse bilmez ama Königsallee olarak gecer. Ordaki dükkanlarda sinek avlar.. Her ikinci dükkan bos ama olsun Türklere hava basmak kadar güzel bir sey yok.. Ne kadar pic birisiyim degil mi? ![]() ![]() Ama herkes beni coook zengin biliyor, babam Koc anam Sabanci sanki anasini satiyim ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Zitat:
senin gibi düsünenlerin , WLAN kablosunu sabote ederdim |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
niye biliyormusun .. ben insan ayrimi yapmiyorum ... sen acaba neden bana yaziyorsun ?? 5 carpi 5 = Ayten ![]() seviyorum seni |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
yazdiklarima karsi cevap bulamayan nicki elestirmekle kalir.... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ben bir Ayten'dir tutturmuşum Oh ne iyi Ayten'li içkiler içip Sarhoş oluyorum ne güzel Hoşuma gitmiyorsa rengi denizlerin Biraz Ayten sürüyorum güzelleşiyor Şarkılar söylüyorum Şiirler yazıyorum Ayten üstüne Saatim her zaman Ayten'e beş var Ya da Ayten'i beş geçiyor Ne yana baksam gördüğüm o Gözümü yumsam aklımdan Ayten geçiyor Bana sorarsanız mevsimlerden Aytendeyiz Günlerden Aytenertesidir Odur gün gün beni yaşatan Onun kokusu sarmıştır sokakları Onun gözleridir şafakta gördüğüm Akşam kızıllığında onun dudakları Başka kadını övmeyin yanımda gücenirim Ayten'i övecekseniz ne ala, oturabilirsiniz Bir kadehte sizinle içeriz Ayten'li İki laf ederiz Onu siz de seversiniz benim gibi Ama yağma yok Ayten'i size bırakmam Alın tek kat elbisemi size vereyim Cebimde bir on liram var Onu da alın gerekirse Ben Ayten'i düşünürüm, üşümem Üç kere adını tekrarlarım, karnım doyar Parasızlık da bir şey mi Ölüm bile kötü değil Aytensizlik kadar Ona uğramayan gemiler batsın Ondan geçmeyen trenler devrilsin Onu sevmeyen yürek taş kesilsin Kapansın onu görmeyen gözler Onu övmeyen diller kurusun İki kere iki dört elde var Ayten Bundan böyle dünyada Aşkın adı Ayten olsun |