Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Liebe, Flirt & Partnerschaft

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 27.12.2013, 20:33
Benutzerbild von WpumaC
WpumaC WpumaC ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

http://www.etha.com.tr/Haber/2013/12...kini-can-aldi/
'Kızlı-erkekli' baskını can aldı !?!?

buyrun iste, bu bir kaza idi. üzücü bir kaza, allah rahmet eylesin.
Alt 27.12.2013, 22:12
vaycemvay

Daumen hoch

Zitat:
Zitat von WpumaC Beitrag anzeigen
gerizekali mahluk! yanlis yapanlara, nankör olanlara hakli halde tekmeyi atacak. bu kadar basit. senin gibi pislik insanlara türkiyenin ihtiyaci yok. bunu o igrenc beynine kaydet!!!!
gerizekali mahluk! ))
Alt 28.12.2013, 00:19
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
"Dunkle Geschäfte sind andererseits von Anfang an die "Ursünde" des politischen Islam in der Türkei gewesen. Sogenannte "islamische Holdings" aus dem Umfeld der Vorgängerpartei der AKP wurden in Deutschland, Österreich und anderen europäischen Ländern reihenweise wegen Betrugs verurteilt. Vorsätzlich schröpften sie fromme Türken, indem sie "halal", also Gott gefällige "Investitionen" anboten. Das Geld wurde in den europäischen Moscheen der Organisation Milli Görüs eingesammelt, der Erdogan und seine Weggefährten entstammen. Fast jeder, der sein Geld dorthin trug, verlor alles. In vielen Fällen waren es Lebensersparnisse, eine Selbstmordwelle war am Ende die Folge.

In der Türkei sind die deutschen Urteile nie anerkannt, die Opfer nie entschädigt worden. Dabei haben die betroffenen Formen wie Yimpas Holding nach wie vor viel Geld und politischen Einfluss, und einige ihrer Manager stiegen in hohe Funktionen in Regierung und AKP auf.

Es ist diese Kultur der Geschäftemacherei, die der AKP nun womöglich zum Verhängnis wird."

Ganzer Artikel unter:

http://www.welt.de/politik/ausland/a...skabinett.html
__________________________________________________ _
Benekalice, ona bakarsan ben Türkiyede Hekimoglu ismail gibi Para, söz verme konusunda daha dürüst kisileri de tanimiyorum...Bazi Akpliler veya Milli görüscüler Islamiyete laf getirdi, Bazilarina da temizlemek düstü...

Chpde böyle bir sey var miydi? varsa yoksa inkar et! Chp daima bunu yapti...

Cemaatten veya Ak partiden, en azindan biz bunu düzeltiriz diyenler cikiyor, milletin baktigi nokta bu...

Ve tekrar söylüyorum, yolsuzlugu hepsi yapti ama Ak parti digerleri gibi cikmadi. Yoksa ne yolsuzluklari kolayca ortaya cikardi, ne de az yolsuzluk yapmis olurlardi...

eskiden olmus bir sürü olaylar daha simdi yeni yeni ortaya cikiyor ama Ak parti bir sey yapinca hemen ortaya cikiyor, millet bu yüzden Ak partiye güveniyor...

Mesela Kadir Misiroglu kendi agziyla söyledi BOP Projesini, Tayyip'e ben söyledim, destekledim demisti...kötü niyetli olsa adam deli mi, Kendisi BOP Projesini ben söyledim desin??

Chpde ne yazik ki böyle seyler yok. her sey inkar ediliyor! bu yüzdende iktidar olamiyorlar...

birak iktidar olmayi, oylar daha da azalacak...gerci oy diyoruz, Ak parti diyoruz, Chp diyoruz..

Insanlik, merhametlilik, basarililik azalmasinda, Ak partinin oyu azalsin...

Cogumuzun derdi aslinda kimsenin zarar görmemesi. Atatürk'ü , Sultan II Abdülhamid'i, Yörük ali efeyi, Kazim Karabekir'i, Mehmet Akif Ersoy'u üzecek bir Türkiye Cumhuriyetinin olmamasi...
Mesele Vatan olunca; Bütün Atalarimizi düsünerek hareket edebilsek keske..

Geändert von Cakabeyy (28.12.2013 um 00:34 Uhr).
Alt 28.12.2013, 09:41
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

"Chpde böyle bir sey var miydi? varsa yoksa inkar et! Chp daima bunu yapti...

Cemaatten veya Ak partiden, en azindan biz bunu düzeltiriz diyenler cikiyor, milletin baktigi nokta bu..."

@Cakabey
-----> Kaynagin nerde?
----> Simdi bana yine gecen günki gibi yazma, Youtubue'da var, oradan arastir diye. Bir seyi öne sürüyorsan, kanitlaman lazim.

"Ve tekrar söylüyorum, yolsuzlugu hepsi yapti ama Ak parti digerleri gibi cikmadi. Yoksa ne yolsuzluklari kolayca ortaya cikardi, ne de az yolsuzluk yapmis olurlardi..."

@Cakabey
----------------> tekrar söylemekle malesef, birsey senin istedigin gibi olmuyor.

"eskiden olmus bir sürü olaylar daha simdi yeni yeni ortaya cikiyor ama Ak parti bir sey yapinca hemen ortaya cikiyor, millet bu yüzden Ak partiye güveniyor..."

@Cakabey
----> Ak Parti gibi daha hic bir hükümet ülkeyi soymadi. AK Parti kendi cikarmadi yolsuzluklari.
------> Amerika'yi arkasina fayamis Gülencilerle birbirlerine girdikleri icin, Fethullahcilar cikardi hepsini ortaya. Biraz basini izleseydin bilirdin bunu!
---> Hala birbirlerini destekleselerdi, ortaya hicbirsey cikmayacakti, calmaya fevam edeceklerdi.

"Chpde ne yazik ki böyle seyler yok. her sey inkar ediliyor! bu yüzdende iktidar olamiyorlar..."

@Cakabey
-------------------> CHP dini pazarlamadigi icin basarisiz oldu. CHP laik oldugu icin, dini konu yapmadigi icin kirsal kesimdeki milletler secmedi.
------> Daha dogrusu hic secime gitmedi belki de. Ne zaman köylünün dilinden konusan biri cikti ve ALLAH ve ALLAH ve TÜRBAN DIn diye bagirdi, ozaman millet secmeye gitti. Müslüman halklarin zayif yani bu. Bu kelimeleri duyunca, beyinleri de duruyor. Bunu kullanan da cok cikiyor. Ama CHP kullanmiyor.
Alt 28.12.2013, 10:28
Cakabeyy

Standard

Kaynak Basbakan! basbakana nefretli gözlerle bakilacagina, ne söylüyor ne talimatlar veriyor iyi dikkat etmeli...

Fethullahcilar veya baskasi, kimin cikardiginin önemi yok. ortaya cikti ya önemli olan bu....Chpde böyle bir sey olmuyordu, maalesef, inkar etmek varken ne gerek var kendimizi riske atmaya deniyordu...Nasilsa Atatürk dedin mi oy verenler bize inaniyor diye düsünüyorlardi..

Ya Chp ( Deniz Baykal dönemi) degil miydi, türbanlilara rozet takan, Kilicdaroglu demedi mi basörtüyü de biz özgür kilacagiz??

Sen Chpye fazla inaniyorsun...ayrica Chpde görüs ayriligi yasayabileceginiz cok kisi var. Sürekli Ak partiyle ugrasmak Chplilik olamaz diye düsünüyorum...
Alt 28.12.2013, 21:45
Erfahrener Benutzer

Standard

Yazdiklarima aciklama getirdigini göremiyorum. Biraz kaytarmaya calismissin. Konu AKP'iydi.

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Kaynak Basbakan! basbakana nefretli gözlerle bakilacagina, ne söylüyor ne talimatlar veriyor iyi dikkat etmeli...

Fethullahcilar veya baskasi, kimin cikardiginin önemi yok. ortaya cikti ya önemli olan bu....Chpde böyle bir sey olmuyordu, maalesef, inkar etmek varken ne gerek var kendimizi riske atmaya deniyordu...Nasilsa Atatürk dedin mi oy verenler bize inaniyor diye düsünüyorlardi..

Ya Chp ( Deniz Baykal dönemi) degil miydi, türbanlilara rozet takan, Kilicdaroglu demedi mi basörtüyü de biz özgür kilacagiz??

Sen Chpye fazla inaniyorsun...ayrica Chpde görüs ayriligi yasayabileceginiz cok kisi var. Sürekli Ak partiyle ugrasmak Chplilik olamaz diye düsünüyorum...
Alt 28.12.2013, 22:28
vaycemvay

Reden

http://www.youtube.com/watch?v=Dr2GRpVumak
Alt 28.12.2013, 22:44
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Yazdiklarima aciklama getirdigini göremiyorum. Biraz kaytarmaya calismissin. Konu AKP'iydi.
Beni mazur gör, benim siyasetimden bu kadar benekalice.. siyaset konusmaktan sogumaya basladim... artik siyasi meselelere girmemeye calisacagim...tabii seninle alakasi yok

Saygilar
Alt 29.12.2013, 10:58
Erfahrener Benutzer

Standard

Herkez istedigi sekilde, istedigi zaman günün siyasi olusumlarina fikir beyan edebilir Cakabey.
Zorunluluk yok.

Zaten su an siyaset diye birsey kalmadi Türkiye'de.
Artik sadece yolsuzluk, rüsvetcilik, Cete'lerin devleti eline gecirme olgusu, yani "Muz Cumhuriyet'i" olgusu var.

Anayasal düzen bozulmus, Cumhurbaskan'in görevi yüce divani toplamak. Bu makama gelmeden önce Türkiye Cumhuriyet'inin üstüne kuruldugu ilkelerini koruyacagina dair yemin etmis. Simdi görevini yapmiyor.
Ama demek o da cete elemanlarindan bir üye, susuyor ve harekete gecmiyor.
Tayyip'e pisliklerini örtmesi icin vakit veriyor.

Zitat:
Zitat von Cakabeyy Beitrag anzeigen
Beni mazur gör, benim siyasetimden bu kadar benekalice.. siyaset konusmaktan sogumaya basladim... artik siyasi meselelere girmemeye calisacagim...tabii seninle alakasi yok

Saygilar
Alt 29.12.2013, 16:33
Benutzerbild von Bosphorus_
Bosphorus_ Bosphorus_ ist offline
Erfahrener Benutzer

Daumen runter

Ben ne demisim;
Zitat:
Zitat von Bosphorus_ Beitrag anzeigen
Liebe, Flirt & Partnerschaft basligini bile aptal saptal beyni yikanmis propaganda malzemesine kullanip AKP ve Islam'dan bahsediyorsun. Hasta olmussun sen benekalice. Kac para aliyorsun bunlarin karsiliginda? O paranin % kacini hayir kurumlarina bagisliyorsun?

Site yoneticilerinin halen senin bu en alakasiz basliklarda forum kirliligine, propagandana, photoshoplu fotograflara, din dusmanligina goz yummasi sasirtici.

Bu beyinsiz ne demis;
Zitat:
Basini okumadan dötünden baslarsan okumaya, hic bir bir sey anlayamazsin, adam olamazsin iste.

Tayyip'in satilik avukatlarindan bukadar. Merak etme yarin sana da tekme atar.

Dün daha ben Bakanlari'imi yedirmem dedigi kisileri istifaya zorladi. Simdi yine milleti zirvalayarak kandirmaya calisiyor, yolsuzluk yapanlari Bakan'liktan uzaklastiriyormus güya.

Dün BENIM polisim dedigi polisleri bugün isinden atti. Bu hirsiz'i yalanciyi hala savunmaya calisiyorsunuz. Enayilik'midir, gerizekalilik mi nedir....
Soyledigimi yine kendin kanitlamissin Halen de beyinsizce bakanlardan, istifadan, polisten bahsediyorsun. Bunlarin Liebe, Flirt & Partnerschaft ile alakasi NE?

Yoneticiler, atin bu milletin beynini yikamaya calisan ve alakasiz yerlerde alakasiz basliklar acani zindana.

Bu kisi bu forumda sadece provokasyon, trolluk, konu degistirme, Islam ve Turkiye dusmanligi yapip vahsi dana gibi etrafa saldirmaktadir. Insanlar bunu aktuel sayfasinda umursamadigi icin simdi de onlarin daha yogun bulundugu Liebe, Flirt & Partnerschaft sayfasini zirvaliklariyla doldurup sitenizi kirletmektedir.
Antwort