| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ![]() kann definitiv als Wahn bezeichnet werden .. türkce si > kica giren semsiye ,acilmaz (cin atasözü) |
|
||||
|
||||
![]() bugün ki Fenerbahce - Fethiye macin dan
![]() okadarrrr ![]() |
|
||||
|
||||
![]() İstikrarsız ve düzgün bir siyasi söylemden uzak siyaset kefereliğini birakalım, Yüce Türk Milleti kuru-sıkı vaatlere, yalan-yanlışlara en güzel cevabı, sandık başında veriyor !
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
icerigini mi desem anlamini mi desem , herhangi bi tarihi kitaptan okuyabilirsin ! |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() en güzel kizlar bizde |
|
|||
|
|||
![]() Bir Ankarali olarak Izmirlileri seviyorum.. Onlarin Atatürk sevgisini baska yönde düsünün. 30 yillik dindarlardan bile daha cok Hizmet yaparlar, basari saglarlar...
Bunu Cemaatte göstermisler, Yazar Ali Erkan kavakli anlatmisti sanirim, izmirliler Cemaatte müthis hizmetler yapmislardir. Allah onlardan razi olsun, izmirlilere laf eden, Türkiyeye laf etmis sayilir... |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
konu Izmir felan degil zaten , belki de Hakkari li olabilirdim ben sadece insanim , insanligi her kim engeliyorsa ,ben ona karsiyim |
|
||||
|
||||
![]() Aslanimmmmmmmmmmmmmm
|
|
||||
|
||||
![]() alatasaray ruhumuz tek borcumuz.
ali sami yen ölümsüz kurucumuz. kültür simgesi galatasaray. sporun besigi galatasaray. sari kirmizi gönlümüzde ideal. spor kollarinda tükenmeyen bir moral. kalplerde yildiz göklerde bir ay. sporun besigi galatasaray. re re re, ra ra ra, galatasaray galatasaray cimbom bom her dalda nice kupalar. son hedef sampiyonluklar. her kolda yarismamiz var. zaferlere kavusmamiz var re re re, ra ra ra, galatasaray galatasaray cimbom bom |