| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() emek etmeden elde edilmez birsey
düsündürücü degil hayatin getirisi |
|
|||
|
|||
![]() Es ist besser in der stufe zu sein zu geben, weil man selber so erfüllt ist, als immer im zustand zu sein nehmen zu wollen. Macht sinn.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Düsündürücü olmasinin sebebi nekadar uyguluyorum/uz. Menfaatin haddi, boyunu asmis bir dünyada yasiyoruz. Egoism almis basini gidiyor. Kimse kimseyi düsünmüyor ve cogu sey artik "normal" karsilaniyor. Okadar seyimizin olmasina ragmen sürekli isyanlardayiz. Sükrümüzün altinda bile ...ama...lar var. Düsüncelerim daha uzar gider...dedigim gibi: Cok düsündürücü..... |
|
|||
|
|||
![]() Ruhu olgunlasmis kisi dualari asmis, yalvarmaktan öteye gitmisdir.
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Geändert von xAurumx (21.04.2013 um 22:11 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Ben buna hayat bilgisi derim !! Aferin sana , bak isteyince , normal islerle de ugrasabiliyorsun !! |
|
||||
|
||||
![]() Was ist das Thema?!
|
|
|||
|
|||
![]() Bizim genclerin iyilik anlayisina bakin; is yerlerinde '' gel sana kahve ismarlayayim '', '' Bana bir Cola ceksene, yeri geldiginde bende sana alirim ben para konusunda cimrilik yapmam '' '' 1 euronun lafi mi olur ''.
Ulan bunun iyilikle ne alakasi var? Sen kazaniyorsun 2000, öbürü kazaniyor 2000 birbirlerine karsilikli is yerinde bir seyler ismarliyorlar. Bu iyilik mi simdi? Türkiye'de, okumak isteyen, '' yamali elbise yirtik ayakkabiyla arkadas ortamina girince utaniyorum o yüzden pek arkadasim yok '' diyen cocuklardan haberdar miyiz? Size iyi diyenin, kendisi iyilikten haberdar degil bunu iyice anladim.... Geändert von Cakabeyy (05.12.2013 um 11:33 Uhr). |