| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Bu düsünmeyi hata bilen, akla ihanet eden, milletin sirtindan gecinen ayak takimini dogru yolu birak, insan gibi düsünmeye davet etsen, yanasmiyorlar !!
Allah cc ayetinde nediyor !!! Onlarin kalpleri mühürlüdür !! bizdeki de acikcasi, bu benim kendime söylemim "kecilik" inat ediyoruz anlayacak diye !! anlamayacak !! sadece kendi dillerinden cevap verilince nefesleri tükeniyor !! yoksa bos ver tenekeleri :-) Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Bazen seni okumamak icin kendimi kasiyorum,ama göz bu iste,carpani okuyooo..
Cok berbat yaziyorsun haci,bi cok "ateyiz"'de sevilmeyen Allah'i yazdigin yorumlarda yerlerin dibine sookuyorsun oysa inancta göklerdeyken.Bence ne yap biliyo musun,birak Allah insanlarin inandigi gibi göklerde kalsin,sende her yorumunda c.c.'li Allah cümleleri kurma,kurupta diplere cekme,milyarlarca insanin inandigi Allah bu yazdiklarini görse tüm iyi niyetine ragmen atar seni cehenneme.yanarsin cayir cayir...hep bi ulus ve inanc pesinde öyle anlamsizca kosuyorsunuz iste.calistiriniz "lan" su insani olgularinizi. Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sadece "inaaaaaanmak" la mesgulsunuz .. siz inanirken ...BEN düsünüyorum Geändert von Imogdi (28.11.2013 um 03:14 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() aus aktuellen Anlass ..
![]() der Typ bringt es auf den Punkt ! die Islamische Kultur hätte spät. nach dem osmanischen Reich aussterben müssen wäre da nicht Saudi-Arabien mit den vielen Ölquellen - 1928 etc ... |
|
||||
|
||||
![]() düşünmeye devam et derim..bir gün yol ayrımına geldiğinde özgür iraden neye karar verirse sonuçlarını kabullenirsin,bu kadar basit
|
|
||||
|
||||
![]() allah bagislayicidir,hic bir inandiriciligi olmayan dünyamizda ona inanmayanlari afedecek kadar.yani size göre, tamamen manevi anlamda varligini kabulettiginiz allah,kimilerine göre yoktur.varsa bile,bu celiskiye düsmüs insanlari dünya kosullari dogrultusunda affedecek kadar genistir.bence sundan korkun "siz,bana sorgulamadan ittiat ettiniz.o yüzden hepiniz cehenneme" derim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sevgili UNO !!
sana sorum, lütfen cevapla, (cünki kendimi zan altinda biraktim, hatam nerde diye,kendimi sorguluyorum su an) : benim nerde Allah cc. yi yerlerin dibini cektigimi aciklayabilirmisin ! benim yazdiklarimi okuman hos, ama benim bile amacim disinda yazilarim oldugunu senden ögreniyor olmam , benim icin cok aci verici, ve bunu senin farketmen ve beni uyarman , sevindirici !! Farkinda olmadan, insan hatada olabilir ! Lütfen beni biraz aydinlat !! Akil akildan üstündür, ve illaki senin bilgin ve türkcen ve hatta yorumlarin benim seviyemi asabilir... benim icin sorun olmaz... AMA benim icin sorun, kendi inancima , ihanet icerisinde olmak, ve bunu devam ettirmek olurdu..(sayende insaallah hatami ögrenecegim) Allah dan dilegim,hertürlü günahlarimi affetsin !!!! ve senden istegim hatalarimi lütfen aciklayiver !!! selam ve selametle salih Zitat:
Geändert von 1978salih (29.11.2013 um 10:22 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
inanclarin olmasaydi düsüncelerinde var olamazdi. akillim ![]() doga biliminde hic bir kanit yoktur.... hadi simdi düsünmeye devam et bakalim. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Nasil ki kullandigin bilgisayari insanlar cikarip imal ettiyse, insanlarin oncesini, evreni, ve insanlari da bir guc yaratmis olmali. Hangi sey kendi kendine olusur mu biri ona dokunmadan? ''Allah'in varligini kim tespit etti?'' diye sormussun. Askin, nefretin, kiskancligin vb. ve diger duygularin varligini kim nasil tespit etti de bunlarin varligina inaniyorsun peki? Kaldi ki Allah'in varligini sadece soyut degil somut olarak da goruyoruz cevrede yaratilanlarla. Zitat:
Bahsettigin, kendi kafanda sekillendirdigin ilahın HERKESI affedecegini nereden biliyorsun ve hangi cikarimla buna vardin? Eger herkes, hersey affedilebilecek olacaksa herkesi salalim. Iyilik yapanin yaptigi iyiligin karsiligini gormesi, nankorluk ve kotuluk yaptigi karsiligini gormesi mantikli. Bunu gunluk hayatta herkes zaten uyguluyor, illa mahkeme salonlarinda olmasina gerek yok. Dersin tabi, ama kimse sallamaz seni. |