Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 29.10.2013, 09:44
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Ausrufezeichen Cumhurıyetın Bekcısı Sanıyordun Kendını

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Beni aslinda ilgilendirmez. Bunlari da ben uydurmadim, benim senin gibilerle gecirecek bos vaktim yok. Baska Userin burada acikladi. Zerre olmasin.

Seni ilgilendirmiyor da , ne diye köpek gibi havliyorsun !!

Demekki ACIN baska yerden !!

Dürüstlük sizden uzak kalmis !
Alt 29.10.2013, 09:46
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Evet, sen de Türk Cumhuriyet'inin ve Türk kadinin haini.

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
Seni ilgilendirmiyor da , ne diye köpek gibi havliyorsun !!

Demekki ACIN baska yerden !!

Dürüstlük sizden uzak kalmis !
Alt 29.10.2013, 09:48
Erfahrener Benutzer

Standard

Sizin analariniz ve babalariniz size dünyayi böyle anlatmis. Kötü ruhunuzdan artik kurtulamayacaksiniz.

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
aslinda bu sekilde konusmayi hic sevmem ama bunlarin baska dilden anlamadigini cok iyi bildigim icin baska alternatif birakmiyorlar.

benek ve unixxx bildigimiz silliklardandir. zamaninda burada ve baska sitelerde cok kullanilip atildilar. benek sonra koca bulabildi ama unixxx kocasiz kaldi.

bence benek biraz daha akilli olup cocuklarina bakmasi gerekir. yoksa ansizin bir toni cikar ve evladina ben senin anani kullananlardanim derse bu cocuga nasil aciklar bu konuyu???

unixxxten is gecti, evlensede cocuk yapamiyacak artik. o bu yastan sonra sadece erkeklerin yatak cerezi olabilir... onun icin unixxxi biraz daha anlayisli davranmamiz gerekiyor.
Alt 29.10.2013, 09:51
xAurumx

Standard

En iyisi bunlari irana atalim, orda seytan taslamasi yapsinlar. Zaten istiyorlar böyle seyleri. Duyduguma göre islam ülkelerinde, ve türkiyede escinsellik daha cokmus. Nedense artik.

Bence bunlarin pis fantazilerini ancak bir erkek karsilayabilir. Hepsi insanlik disi bir yaratik.
Alt 29.10.2013, 09:54
Erfahrener Benutzer

Standard

El Nusra yakinda bunlarin kapisini calar Türkiye'de. AKP El Nusara'cilara Türk vatandasligini hediye etti, secimlerde onlardan oy alsin diye. Jöleli adamlari görünce cinleri atiyormus ve bicaklarini cikariyorlarmis.

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
En iyisi bunlari irana atalim, orda seytan taslamasi yapsinlar. Zaten istiyorlar böyle seyleri. Duyduguma göre islam ülkelerinde, ve türkiyede escinsellik daha cokmus. Nedense artik.
Alt 29.10.2013, 09:55
zerrecikler

Standard hahahahahaha

Zitat:
“O birşeyden habersiz iffetli mümin kadınlara iftira atanlar, dünyada da ahirette de lanete çarptırılmışlardır. Büyük bir azap vardır onlar için.” Nur 23.

“İffetli kadınlara iftira atıp da dört tanık getiremeyenlere gelince, onlara hemen seksen vuruş vurun. Ve onların tanıklıklarını ebediyen kabul etmeyin. Onlar, fıska batmışların ta kendileridir.” Nur 4.

Ich melde euch beim Admin, die nicks werden oft gelöscht, mehr kann man mit euch nicht machen. Bei soviel Dummheit kommt man nicht gegen an. Ihr seid auch keine Männer, die man ernst nehmen, sogar waschweiber haben mehr ansehen. Einen nachnamen rauszukriegen anhand eine mail ist heutzutage kein akt. Er versucht weiterhin meine mails zu knacken. Versucht sich an mein facebook ranzuschleichen mit freundschaftsangeboten. Andauernd muss ich meine passwörter ändern.

Ok ich rede mal in eure sprache;

Salih Güven seni de gay barlarinda kölnde gören olmus, üstende ince beyaz bir t-shirtla orda geziyormusun. Evde gül gibi esini birakip hep oralara takiliyormusun. Bu na ne diyorsun? Eger tersini ispatlamazsan, ta kendisisin. Burda taniklar cok, istersen yazabilirler. Senin hakkinda cok seyler duydum.
PES! sen gercekten kafayi oynatmissin. hey gerizekali kadin, sen kendin bizlere anlattin toni ile bulustugunu!!!! allah kahretsin keske o zaman o yazisini kopyalasaydim. neyini kurtarmaya calisiyorsun? hayatimda senin gibi yüzüz bir kadina raslamamistim.

iftira süresini buraya yazman sana hic yakismamis!
iftira atmakta seni gecemeyiz!!!

irenc cok irenc birisin sen....

Geändert von zerrecikler (29.10.2013 um 10:01 Uhr).
Alt 29.10.2013, 09:56
Erfahrener Benutzer

Standard

Sen milletin hakkinda özeli oldugunu sanarsin. Uydurmasyonlarla dejenere yapmaya calisiyorsun.

Zitat:
Zitat von Zulfiqar Beitrag anzeigen
benek & aurum

baska üyelerin özel hayati sizi niye bu kadar ilgilendiriyor???
niye burada acikliyorsunuz baskalarin özelini????????

burada arkadasimizin özel hayatini paylasirken iyi oluyorda ben sizin özelinizi aciklayinca niye agliyorsunuz????????????
Alt 29.10.2013, 10:00
zerrecikler

Standard

Zitat:

Bence bunlarin pis fantazilerini ancak bir erkek karsilayabilir. Hepsi insanlik disi bir yaratik.
273344749574653 kere sordugum soruyu nicin cevaplayamiyorsun!? NEDEN HALEN BURADA GEZINIYORSUN?????

YÜZSÜZ OLDUGUN ICIN MI!?!?
Alt 29.10.2013, 14:36
Erfahrener Benutzer

Standard Kari kiz pesinde olsaydim, sana öyle bir yag cekerdim ki !!!

Zitat:
Zitat von benekalice Beitrag anzeigen
Evet, sen de Türk Cumhuriyet'inin ve Türk kadinin haini.
evet canim ben türk kadinlarina karsi hainim !!

onlarin serefleri ve haysiyetlerini iyi tanidigim icin , benim ilgi alanima girmiyorlar !

yani kullanilacak diger oyuncaklar varken , senin gibi türk kizlarina , hakkindan fazla nezaket gösterdigimden ötürü, yabancilari tercih ediyorum !

Buda benim görüsüm :-)

En azindan burda sulanan olmuyor !!
Demek istedigim ben burda bayan aramiyorum !

Aramama gerek yok , Allah a sükür aranmama gerek yok ,
Alt 29.10.2013, 14:48
Erfahrener Benutzer

Standard Evet gel gidelim beraber !!

Zitat:
“O birşeyden habersiz iffetli mümin kadınlara iftira atanlar, dünyada da ahirette de lanete çarptırılmışlardır. Büyük bir azap vardır onlar için.” Nur 23.

“İffetli kadınlara iftira atıp da dört tanık getiremeyenlere gelince, onlara hemen seksen vuruş vurun. Ve onların tanıklıklarını ebediyen kabul etmeyin. Onlar, fıska batmışların ta kendileridir.” Nur 4.

Ok ich rede mal in eure sprache; Bu Zitat : " Bana ait "

Salih Güven seni de gay barlarinda kölnde gören olmus, üstende ince beyaz bir t-shirtla orda geziyormusun. Evde gül gibi esini birakip hep oralara takiliyormusun. Bu na ne diyorsun? Eger tersini ispatlamazsan, ta kendisisin. Burda taniklar cok, istersen yazabilirler. Senin hakkinda cok seyler duydum.

Evet canim , bak ne güzel deginmisin benim , sorunlarima !!

Ama cümledeki tespitin de bir sorun var !!

Ben Ibne oluyorum, EVDE esimi aladatiyorum !! NE FANTAZI BEEEE !!! :-)

Istersen bir ara sana yol parani yollayim, sen buraya gel ! sana hem evimi göstereyim, hemde gittigim gay barlarinda beraber birseyler icelim.

Inanki , erkekligimden ve heterolugumdan onlar bile emin olur, ve hatta beni yiyeceklerine , senin bu kronikligindeki güzelligine dayanamayip , seni yerler !!

PS:::::::Bilhassa , Insanlari kisileri kötülemeyin diyorsun . Esitlikten bahsediyorsun , ama benim hayalinde GAY BARINDA BULUNMAMI BILE HOSGÖRMÜYORSUN !!

VARSAYALIM BEN BÖYLE BIRIYIM, BUNU BIRDE SUCMUS GIBI YAYMAYA CALISIYORSUN !!!
tabii sana yakisani yapmak hakkin !!!! bize , sen dururken BOK yemek düsmez !!!

Bu konuda seninle hemfikirim !!

NE KADAR ACIZ BIR DURUMDASIN ,FARKINDAMISIN ??

PEss , insan sapkinlik icinde olur, iftira atar ama sen onu bile beceremiyorsun, sende kronik SEX manyakligi var.
Antwort