| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bir yanda zerrecik dogru olani söyledi ama bu dogru hemcinsine dokunuyor diye dogruyu söylememesini istiyorsun. senin mantigina göre hemcinsin yalanda söylese destek olup onun yalanini örteceksin. belki bu kendinin yalanci oldugundan kaynaklaniyordur. öteki yandan yalaninin korunmasini istedigin dilek/mirakel/aurum baska hemcinselirini lekelemesini görmemezlikten gelip hice sayiyorsun. senin gibi yüzsüzleri burada cok gördük. istedigin kadar kudursanda sen burada amacina ulasamazsin. ps. arkadaslar dogrunun yeri ve zamani yoktur. hemcinsinizde olsa daima dogruyu söyleyin. |
|
|||
|
|||
![]() Toni beni aurum dedigin sahis zerre kadar ilgilendirmiyor.
Ben davranis ve senin üc kagitciligindan bahsediyorum eger farkinda isen, evet zerreciklerde sensin. Sana göre sen herkesi hakladin eger seni kendi gözlerimle görmemis olsaydim, o zaman bu yalanlari corba gibi yudumlardim. Evet last bahsettigi gibi teyze kizin ile dirdir buradada evcilik oyna. Bunlari bahsetmeyecektim ama cok ileri gittin . Maskeni maskeli ball da birakmayi unutmusun ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
eee benimle tanistigina göre tadinida burada aciklayabilirsin ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Bunu herkes bilsin vede dikkat edin
Böyle marifeti yüksek dozda olan insanlardan kacinin. Evet toni su uyurmusta fakat düsman uyumazmis, diye bir Atasözü geldi aklima bir an. Kimisi adini deliye vururmus , kimiside caliya seninkide böyle Ucuz hesaplardan biri. Bir daha yorum yok sana, hic bir sekilde ![]() Saglicakla kalin Hoscakalin |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sonra yalan söyleyip cikmaza girdin. yapabilecegin en iyisi simdi kacman. bende zaten kacmani tavsiye edecektim. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Isine gelmeyince deli danaya dönüp ortaliga zehir
saciyorsun yüzsüz kirk kiliktan kiliga giriyorsun arzis. |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kimin deli danaya döndügünü ve kimin sakince seni tongaya düsürdügünü herkes görüyor. ![]() sen kiliktan kiliga girmeyen biri olarak kim oldugunu aciklarsan daha detayli bilgilendirme yapabilirim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sen gercekten cok hastasin bu arzisizlikla ,
yol aldigini düsünüyorsun ama nafile senin gibi hiyarlardan hic bir halt olmaz , sana saydigim kelimere yazik. Evet senin dedigin gibi herkes dogruyu gòrsün diye aciklik getirme inceliginde bulundum . |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bu yalanci, kemalist ve iftiracilarin tek ortak yönü var. TUTARSIZLAR!!! cevap vermiyecegim deyip daima dönüp tersini yaparlar. onun icin sizlere kimse inanmiyor yavrum. hadi fake nicklim kim oldugunu aciklada seninde gizlilerini buraya dökeyim. |
|
|||
|
|||
![]() Benim Türkiye mi pis agzinla lekeleme vatan hainleri.
Satilmislar iki kurus icin siz herseyinizi serefenizi ananizi kizinizi Karinizi bile satarsiniz. Utanin utanin hala pismis kelle gibi siritiyorsunuz/sun. |