| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() [quote=the_last_time;2071115]CHP nicin kapatilmaliymis? Irticai falliyatler de mi bulundu? AKP gibi ya da terröristlerle ülkenin bütünlügün mü pazarlik malzemesi yapti? Hangi yerde anayasaya karsi bir suc olustu..
Misir'da ki darbeyi lanetliyenler seriat istiyorlar, bu suc degil degil, hayir ifade özgürlüdügür... Bravo valla bravo.. Insanlari bir birine mi düsürdü? Niye kapatilacakmis? CHP öyle bir partidir ki, bir noktaya kadar onu bir genel baskan yönetir ama belirli bir noktadan sonra bu parti genel baskanini yönettir. Cünkü CHP akil ile cözüm üretmek icin varolmustur.. ================================================== ========================= Ben zihniyetden bahsettim sen kişilere indirgedin,hele birde şu "CHP akıl ile çözüm üretmek için varolmuştur" cümlen yokmu, chp nin zihniyet görüntüsüne tüy dikdi ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() bu arkadaslar nerde acaba ?
yoksa yine yoksulun cocugu sehit olucak ? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Imogdi, fikir üret kardeşim fikir ordan burdan kes yapıştırı bırak
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Chp nasil bir parti?
Muharrem Ince Chpden ayrilip Ak partinin basina gecse, 1 yil önceki savundugunuz adami, Tayyip Erdoganin kopyasi yaparlar..öyle gösterirler.... Chpyi secenlerde aklina getirmez; Chpde iken, Ak partiye karsi oldugunda neden bunlari söylemediler? meger Muharrem Ince ayni Tayyip gibiymis de, biz bunu Muharrem Ince ak partiye gecince anladik ![]() Ak partiyi savunmak icin söylemiyorum, Chpnin nasil bir Parti oldugunu anlatmak icin bunu söyledim.. Ak parti anlatilanlar gibi kötü bir parti olsa da, hic bir sey onlarin nasil bir parti oldugunuzu degistirmez! |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Kim okurdu kim yazardi Bu dügümü kim cözerdi Koyun kurt ile gezerdi FIKIR başka başk' olmazsa Ya da aklima Nazim Hikmet'in misralari geldi Neyleyim kusura kalma Elleri kinali gelin CALAR ASKER KACAKLARI Kapilari geceleyin.... Geändert von the_last_time (28.09.2013 um 18:52 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() sözün bittigi yer diye bir sey anca son nefesle baslar,
yok konusulacak bir sey varsa bu imogdi gibi ( BENEKALICE nin Erkek hali ) aslinda ikiside ayni klavyenin tuslarina vuran elemanlar !! last time güzel dörtlükler !! yalniz allah askina sen bazan böyle yaziyorsun bazan aziyorsun !! sorun ne kardesim :-) aslinda anlayisli ve dürüst bakiyorsun olaylara ama bazan salyalarinla saldiriyorsun gibime geliyor, buda sana yakismiyor ( bazan bende yapiyorum bu hatalari ). Zitat:
|
|
||||
|
||||
![]() İmogdi konuyu saptırmak istedi ama yapamadı.Konumuz 90 yıllık chp nin zihniyeti ve düştüğüdurum.Düşünen beyinler için,chp nin kapatılmasını bir yana bıraksak bile partinin kendini ya yenilemesi yada fesh etmesidir.
![]() |