Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 26.09.2013, 16:38
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Lächeln besser einbuchten ??

ich dachte du bist auch nur etwas besser als benekalice !

aber siehe an !! vorurteilhaft bist du ja mindestens so wie sie!
redest oftmal über toleranz aber aufgeregt und enttäuscht bist du trotzdem über AKP !
also normalerweise sollte man deine meinung nur befürworten und die fresse halten!

denn wenn du mal diese machtposition der erdogan seinesgleichens hättest, würdest du die rumlaufende AKP Anhänger , wahrscheinlich ohne Grund aus der türkei getrieben oder sie eingeschüchtert , oder ?. es ist ja ganz offen was du geschrieben hast !
denke man muss nichts falschverstehen!!

sprich dich doch offener aus !!
es fühlt sich besser wie wenn man sich so darstellen versucht als mans wirklich im innern ist !!

man man man

die türkei sollte nie wieder unter chp regiert werden.
wenn die anhänger so offen über uns herfallen und diskriminieren, was wäre wenn die wirklich nun wieder mal an die macht kommen würden.

ojojojojo

nun kann ich die türkische geschichte und die dunkle seiten in der zeit 1936-1996 sehr gut verstehen !!

ich dachte nur , meine generation wäre von dieser ideologie befreit. aber leider gibts genügend nicht mehr viele davon.

Allah nediyor kuran da biliyormusun ??

Onlar , inanci yalanlayanlar insan kani dökenler kendini diger insanlardan üstün görenler, fitne fesat la ugrasanlarin oyununu biz bozacagiz, diyor ve hatta nasil bozacagini da söylüyor !!

Akil sahibi insanlara söyle üzülmesinler, bizim gücümüz her seye yeter.
Biz onlara öyle bir bela verdik ki onlar güle oynaya geleceklerini bitirecekler.
farkina bile varmayacaklar. onlarin soyu kuruyacak !!

nedemek biliyormusun bu...

enteller cocuk yapmiyor...kendi nesillerini koruyamiyorlar.
farkindalar korumak istiyorlar bazilari, ama Allahin kelamidir dogrudur !

BIZ ONLARIN NESLINI BAGLADIK !!

Yani bencil zihniyet kendini öldürür farkinda bile olmaz..
Alt 26.09.2013, 18:31
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Gözünü cikarmis atese atmislar

http://www.odatv.com/vid_video.php?id=8C6FA

Ekmek almaya giden cocugu vurdular, daha komadan uyanmadi

http://www.odatv.com/n.php?n=uyuma-eylemi-2609131200

Geändert von benekalice (26.09.2013 um 18:55 Uhr).
Alt 27.09.2013, 08:04
xAurumx

Standard

Zitat:
Zitat von 1978salih Beitrag anzeigen
ich dachte du bist auch nur etwas besser als benekalice !

aber siehe an !! vorurteilhaft bist du ja mindestens so wie sie!
redest oftmal über toleranz aber aufgeregt und enttäuscht bist du trotzdem über AKP !
also normalerweise sollte man deine meinung nur befürworten und die fresse halten!

denn wenn du mal diese machtposition der erdogan seinesgleichens hättest, würdest du die rumlaufende AKP Anhänger , wahrscheinlich ohne Grund aus der türkei getrieben oder sie eingeschüchtert , oder ?. es ist ja ganz offen was du geschrieben hast !
denke man muss nichts falschverstehen!!

sprich dich doch offener aus !!
es fühlt sich besser wie wenn man sich so darstellen versucht als mans wirklich im innern ist !!

man man man

die türkei sollte nie wieder unter chp regiert werden.
wenn die anhänger so offen über uns herfallen und diskriminieren, was wäre wenn die wirklich nun wieder mal an die macht kommen würden.

ojojojojo

nun kann ich die türkische geschichte und die dunkle seiten in der zeit 1936-1996 sehr gut verstehen !!

ich dachte nur , meine generation wäre von dieser ideologie befreit. aber leider gibts genügend nicht mehr viele davon.

Allah nediyor kuran da biliyormusun ??

Onlar , inanci yalanlayanlar insan kani dökenler kendini diger insanlardan üstün görenler, fitne fesat la ugrasanlarin oyununu biz bozacagiz, diyor ve hatta nasil bozacagini da söylüyor !!

Akil sahibi insanlara söyle üzülmesinler, bizim gücümüz her seye yeter.
Biz onlara öyle bir bela verdik ki onlar güle oynaya geleceklerini bitirecekler.
farkina bile varmayacaklar. onlarin soyu kuruyacak !!

nedemek biliyormusun bu...

enteller cocuk yapmiyor...kendi nesillerini koruyamiyorlar.
farkindalar korumak istiyorlar bazilari, ama Allahin kelamidir dogrudur !

BIZ ONLARIN NESLINI BAGLADIK !!

Yani bencil zihniyet kendini öldürür farkinda bile olmaz..
Tam bir tipik almancisin gibi geliyor bana. Biraz cahillik, biraz dincilik. Türkiyeden haberi olmayan, herseyin üstünde kalip derine gitmeyen birilerinden. Benim dediklerimin cümlelerin icine kendi kötü düsüncelerini karistirip da bendenmis gibi baskalarina sunan kisiklerden. Demekki icinde siddet var. Birde her konuya dini karistirman. Buda fazla olgun olmadigini gösteriyor. Entel olmadigini da yazmissin.

Bir insanin dogruyu veya yanlisi ayirt etmesi icin, bir dine sahip olmasi gerekmiyor. Öyle olsaydi türklerin almanlardan daha dürüst olmasi gerekmiyormuydu? Bu sacma bir düsünce. Charakter yapimi, vicdan ve aile terbiyesi bunlar daha önemli. Bunlar da ön yargi da baska birsey degil. Birde dinsizleri insan yerine koymamak var. Hiristiyanlara bile gavur kelimesi koymak gibi seyler. Dünyada o kadar cok din adina yapilan harpleri unuttun herhalde. Yazdiklarin bana mantiksiz geliyor. Basbaya herseyin üzerinde durup, derine dalmayan birisisin, bana öyle geldi. Olabilir, herkes neyse o.
Alt 27.09.2013, 08:41
Ardan123

Standard @benekalice

Lass es bitte, hier minderwertiges Propagandagut zu verbreiten. Du machst Dich mehr als lächerlich.
Alt 27.09.2013, 18:16
Cakabeyy

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen
Tam bir tipik almancisin gibi geliyor bana. Biraz cahillik, biraz dincilik. Türkiyeden haberi olmayan, herseyin üstünde kalip derine gitmeyen birilerinden. Benim dediklerimin cümlelerin icine kendi kötü düsüncelerini karistirip da bendenmis gibi baskalarina sunan kisiklerden. Demekki icinde siddet var. Birde her konuya dini karistirman. Buda fazla olgun olmadigini gösteriyor. Entel olmadigini da yazmissin.

Bir insanin dogruyu veya yanlisi ayirt etmesi icin, bir dine sahip olmasi gerekmiyor. Öyle olsaydi türklerin almanlardan daha dürüst olmasi gerekmiyormuydu? Bu sacma bir düsünce. Charakter yapimi, vicdan ve aile terbiyesi bunlar daha önemli. Bunlar da ön yargi da baska birsey degil. Birde dinsizleri insan yerine koymamak var. Hiristiyanlara bile gavur kelimesi koymak gibi seyler. Dünyada o kadar cok din adina yapilan harpleri unuttun herhalde. Yazdiklarin bana mantiksiz geliyor. Basbaya herseyin üzerinde durup, derine dalmayan birisisin, bana öyle geldi. Olabilir, herkes neyse o.
madem insanin dogruyu veya yanlis ayirt etmesi icin bir dine sahip olmasi gerekmiyor, o zaman neden hem de '' bir din karsiti olarak '' dini kitaplardan alinti yapmis filozoflarin pesinden gidiliyor?

ne demek istedigimi anlayan anlamistir
Alt 27.09.2013, 19:11
xAurumx

Standard

Bu filozofcuya bagli birsey, herkesin düsüncesi ve gittigi yol ayri.
Alt 27.09.2013, 20:07
the_last_time

Standard

Lüften basbakan Erdogan'a Tayyo demeyin, yoksa aklima Erzurum Hasankale'li Teyo pehlivan geliyor, masum hikayeleri ile Erzurum halkinin gönlünde taht kuran nur yüzlü o insan.. Allah ruhunu sad mekanini cennet eylesin. Teyo Pehlivan'in anisini kirletmeyelim...

Teyo Pehlivan Kimdir? (Okumak icin linki tiklayin)

Tayyip İde (Teyyo Pehlivan) 1913 yılında Erzurum'un Pasinler (Hasankale) ilçesinde doğdu.

Okuma-yazma bilmediği halde radyoyu dinleyerek, gazetelerdeki fotoğraflara bakarak dünyayı yakından izleyen ve anlattığı sevimli yalanlarla tanınan, 'Teyyo pehlivan' lakaplı Tayyip İde, 28 Aralık 1999'te ömrünün büyük bir bölümünün geçtiği Pasinler'de hayatını kaybetti.

Teyyo Pehlivan lakaplı Tayyip İde'nin yalanlarını derlemek için Pasinler Belediyesi de harekete geçti. Dönemin Pasinler Belediye Başkanı DYP'li Yaşar Demircioğlu, ''Pehlivan'ı gelecek nesillere anlatmak için kolları sıvadık. Pehlivan'ın yalanlarını bir arada toplamak için komisyon oluşturduk. Pehlivan'ın yalanlarını komisyona aktaranlara belirli ücret vereceğiz. Sonra da bu yalanları kitap haline getireceğiz'' dedi. Son günlerini Pasinler ilçe merkezindeki Kurtuluş Mahallesi'nde Kaymakamlık tarafından yaptırılan küçük bir evde yaşayan ve belediyenin aşevinden verdiği yemekle geçiren 86 yaşındaki Tayyip İde, 28 Aralık'ta kalbine yenik düşmüştü.

Palavracılığı ve hazır cevaplılığıyla ünlü olan Pehlivan'ın hayal dünyası oldukça geniş ve renkliydi. Gerçekte yaşamış gibi büyük bir ciddiyetle anlattığı hayalleri, en az Karadeniz fıkraları kadar şaşırtıcı ve komikti. Hazır cevaplılığıyla da en az Nasreddin Hoca fıkraları kadar tebessüm oluşturmaktaydı yüzlerde.

Hiç evlenmeyen, fıkraları dilden dile dolaşan ve çağdaş Nasrettin Hoca olarak nitelendirilen Teyyo pehlivan gençliğinde güreş sporuna büyük ilgi duyardı.

Her Cuma günü yapılan karakucak güreşlerinin en popüler ismi olan ancak sayılı galibiyeti bulunan Teyyo Pehlivan, kisbetini bir de hafta sonları yapılan düğünlerde giyerdi. Düğün konvoylarının önünü çıkarak peşrev yapan ve bu nedenle özel bahşiş alan Teyyo Pehlivan, fıkralarında Atatürk, İsmet İnönü, Hülya Avşar, Sophia Loren, Demi Moore, Micheal Jackson, Rıdvan Dilmen gibi ünlülere yer verdi.

ANITI YAPILACAKTI
Ölümünden sonra Teyyo Pehlivan'ın anıtını yaptırma sözü veren Pasinler belediye başkanları şimdiye kadar bu projeyi gerçekleştirmediler. Sağlığında Teyyo Pehlivan'la birebir görüşen Tarihçi Şenol Kantarcı, Erzurumlu Nasrettin Hoca'nın 100'e yakın fıkrasını derledi. İşte Kantarcı'nın derlediği fıkralardan bazıları:

VAPURU NASIL ÇIKARDIM ?
Bir gün gahvede oturiram, telefon çaldi.

"Pehlivan seni telefona istirler" dediler.

Gaktım baktım, Trabzon Valisi:

- Pehlivan, denize bir cip düştü... Çok uğraştık çıkaramadık... Allah'ını seversen gel bize yardım et.

Gıramadım herifi. Gettim Trabzon'a. Atladım denize. Tahtim halati cipe. Bir eliminen halatı çekirem, bir eliminen de gulaç atirem. Öyle bir ağır ki sormayın... Çekirem çekirem yerinden zor kıpırdir. Tikkatli baktim ki bir de ne görim? Meğerse cipe koca bir vapur takılmış. Sonunda hayli terledim ama cipi de, cipin kuyruğuna takılmış vapuru da çıkardim''

ATATÜRK İLE AVA GİTTİM
Rahmetli Atatürk, İsmet İnönü birde ben Suriye sınırına ava gettik, elimizde mavzerler var, birde ne görim havada bir bölük durna dönüp durir, ilkin Atatürk ateş etti, vuramadi, sonra İnöni atdi oda vuramadi, ben elime mavzeri alıp ya Allah Bismillah diyip tetige toğundum, birde bağdım bir bölik durna ayağımın dibine düşti, hemen Atatürk yanıma gelip sırtımı sıvazladi "Aferim Teyyo eyi atıcıymışsan" dedi.

TÜRKAN ŞORAY BANA AŞIK
Türkan Şoray Erzurum'a filim çevirmeğe gelmiş. O zaman benim de delikanlı çağım. Tutuldi kadın… Sabah akşam birlihteyih, 'Teyyo diyir başka bir şey demir. Birgün Türkan golumda bizim eve dogri gidirih. Esnaf işini bırakmış bizi gollir. Ele süzirler, sanki heç garı görmemişler.

AT İLE AMERİKA
"Elizabet o gün Amerika'dan beni aradı. Bir at bul bul yanima gel dedi. Garıdaki güzelliği bir görsez anam avradım olsun yayan gidersiniz.

KARTALI YAKALADIM
Bir gün uçakla Ankara'ya gidirem. Elimi de camdan çıkarmışam, bir baktım bir gartal, hemen elimi uzattım, yakaladım aldım gartalı içeri. Ola bi baktım, hostesler nasıl cıvılir, nasıl cıvılir. Neyse bende gorkutmiyim zavallı gızları dedim ve bıraktım gartali, uçtu gitti.

CUMA NAMAZI
Cuma vaktidir. Cemaat camiye giderken Teyyo istifini bozmadan oturmaktadır. Biri sorar:

''Pehlivan sen camiye gelmir misen?''

Teyyo yanıt verir:

"Ula oğlum 40 sene gıldım bir randıman alamadım. ''

MUHAMMED ALİ İLE BOKS
Daha Muhammet Ali müslüman olmamış! Bana dediler ki

"Teyo yensen yensen, bu adamı dünyada bir tek sen yenersen.. Bu adamla bir ringe çıh da, haddini bildir." Gıramadım çocuğlari.. Gahdım taaa Amerika'ya geddım.

Attılar beni ringin ortasına, Nasi vuriram Muhammet Ali'ye... Baktım bir ara salavat getirir.

O sırada birisi merak edip sorar.

-Teyyo dayı müslüman olmayan biri hiç salavat getirir mi?

Teyyo ayağa kalkar...

-O gedder yumruği yiyen de, din iman mi kalır... ?

RIDVAN'IN TELEFONUNA NİYE ÇIKMADI?
Teyyo Pehlivan'ın oturduğu kahvehanenin telefonu çalar. Arayan Teyyo'yu işletmek ister. Ahizeyi kaldıran kahvehanenin sahibi seslenir:

- Pehlivan, Fenerbahçeli Rıdvan arıyor. Seninle görüşmek istiyor.

Teyo Pehlivan umursamaz bir edayla yanıt verir:

- Söyleyin Rıdvan'a Pehlivan hasta yerinden kalkamıyor. Ya daha sonra arasın ya da kendi gelsin.
Alt 28.09.2013, 08:56
Benutzerbild von benekalice
benekalice benekalice ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Bu benzetme, ortak yanlarinin yalanciliklarindan dolayi olsa gerek.

Yanliz yine de cok büyük farkliliklar var:

-birinin art niyestsiz olusu, uydurmalari sanat haline getirmesi ve halk tarafindan sevilmesi,
-digerinin ise kötü bir fitneci olmasi, komusu ülkelerle cingar cikartmasi, halkina zulum etmesi, en kötüsü de Allah'i dini kullanarak, milletin agzini baglayarak cebinden paralarini cekmek, mallarini mülklerini satarak kendi ve ailesinin ceplerini doldurmak.

Ama bundan sonra bu lakabi kullanmam degerli Last_in_Time.

Zitat:
Zitat von the_last_time Beitrag anzeigen
Lüften basbakan Erdogan'a Tayyo demeyin, yoksa aklima Erzurum Hasankale'li Teyo pehlivan geliyor, masum hikayeleri ile Erzurum halkinin gönlünde taht kuran nur yüzlü o insan.. Allah ruhunu sad mekanini cennet eylesin. Teyo Pehlivan'in anisini kirletmeyelim...

Teyo Pehlivan Kimdir? (Okumak icin linki tiklayin)

Tayyip İde (Teyyo Pehlivan) 1913 yılında Erzurum'un Pasinler (Hasankale) ilçesinde doğdu.

Okuma-yazma bilmediği halde radyoyu dinleyerek, gazetelerdeki fotoğraflara bakarak dünyayı yakından izleyen ve anlattığı sevimli yalanlarla tanınan, 'Teyyo pehlivan' lakaplı Tayyip İde, 28 Aralık 1999'te ömrünün büyük bir bölümünün geçtiği Pasinler'de hayatını kaybetti.

Teyyo Pehlivan lakaplı Tayyip İde'nin yalanlarını derlemek için Pasinler Belediyesi de harekete geçti. Dönemin Pasinler Belediye Başkanı DYP'li Yaşar Demircioğlu, ''Pehlivan'ı gelecek nesillere anlatmak için kolları sıvadık. Pehlivan'ın yalanlarını bir arada toplamak için komisyon oluşturduk. Pehlivan'ın yalanlarını komisyona aktaranlara belirli ücret vereceğiz. Sonra da bu yalanları kitap haline getireceğiz'' dedi. Son günlerini Pasinler ilçe merkezindeki Kurtuluş Mahallesi'nde Kaymakamlık tarafından yaptırılan küçük bir evde yaşayan ve belediyenin aşevinden verdiği yemekle geçiren 86 yaşındaki Tayyip İde, 28 Aralık'ta kalbine yenik düşmüştü.

Palavracılığı ve hazır cevaplılığıyla ünlü olan Pehlivan'ın hayal dünyası oldukça geniş ve renkliydi. Gerçekte yaşamış gibi büyük bir ciddiyetle anlattığı hayalleri, en az Karadeniz fıkraları kadar şaşırtıcı ve komikti. Hazır cevaplılığıyla da en az Nasreddin Hoca fıkraları kadar tebessüm oluşturmaktaydı yüzlerde.

Hiç evlenmeyen, fıkraları dilden dile dolaşan ve çağdaş Nasrettin Hoca olarak nitelendirilen Teyyo pehlivan gençliğinde güreş sporuna büyük ilgi duyardı.

Her Cuma günü yapılan karakucak güreşlerinin en popüler ismi olan ancak sayılı galibiyeti bulunan Teyyo Pehlivan, kisbetini bir de hafta sonları yapılan düğünlerde giyerdi. Düğün konvoylarının önünü çıkarak peşrev yapan ve bu nedenle özel bahşiş alan Teyyo Pehlivan, fıkralarında Atatürk, İsmet İnönü, Hülya Avşar, Sophia Loren, Demi Moore, Micheal Jackson, Rıdvan Dilmen gibi ünlülere yer verdi.

ANITI YAPILACAKTI
Ölümünden sonra Teyyo Pehlivan'ın anıtını yaptırma sözü veren Pasinler belediye başkanları şimdiye kadar bu projeyi gerçekleştirmediler. Sağlığında Teyyo Pehlivan'la birebir görüşen Tarihçi Şenol Kantarcı, Erzurumlu Nasrettin Hoca'nın 100'e yakın fıkrasını derledi. İşte Kantarcı'nın derlediği fıkralardan bazıları:

VAPURU NASIL ÇIKARDIM ?
Bir gün gahvede oturiram, telefon çaldi.

"Pehlivan seni telefona istirler" dediler.

Gaktım baktım, Trabzon Valisi:

- Pehlivan, denize bir cip düştü... Çok uğraştık çıkaramadık... Allah'ını seversen gel bize yardım et.

Gıramadım herifi. Gettim Trabzon'a. Atladım denize. Tahtim halati cipe. Bir eliminen halatı çekirem, bir eliminen de gulaç atirem. Öyle bir ağır ki sormayın... Çekirem çekirem yerinden zor kıpırdir. Tikkatli baktim ki bir de ne görim? Meğerse cipe koca bir vapur takılmış. Sonunda hayli terledim ama cipi de, cipin kuyruğuna takılmış vapuru da çıkardim''

ATATÜRK İLE AVA GİTTİM
Rahmetli Atatürk, İsmet İnönü birde ben Suriye sınırına ava gettik, elimizde mavzerler var, birde ne görim havada bir bölük durna dönüp durir, ilkin Atatürk ateş etti, vuramadi, sonra İnöni atdi oda vuramadi, ben elime mavzeri alıp ya Allah Bismillah diyip tetige toğundum, birde bağdım bir bölik durna ayağımın dibine düşti, hemen Atatürk yanıma gelip sırtımı sıvazladi "Aferim Teyyo eyi atıcıymışsan" dedi.

TÜRKAN ŞORAY BANA AŞIK
Türkan Şoray Erzurum'a filim çevirmeğe gelmiş. O zaman benim de delikanlı çağım. Tutuldi kadın… Sabah akşam birlihteyih, 'Teyyo diyir başka bir şey demir. Birgün Türkan golumda bizim eve dogri gidirih. Esnaf işini bırakmış bizi gollir. Ele süzirler, sanki heç garı görmemişler.

AT İLE AMERİKA
"Elizabet o gün Amerika'dan beni aradı. Bir at bul bul yanima gel dedi. Garıdaki güzelliği bir görsez anam avradım olsun yayan gidersiniz.

KARTALI YAKALADIM
Bir gün uçakla Ankara'ya gidirem. Elimi de camdan çıkarmışam, bir baktım bir gartal, hemen elimi uzattım, yakaladım aldım gartalı içeri. Ola bi baktım, hostesler nasıl cıvılir, nasıl cıvılir. Neyse bende gorkutmiyim zavallı gızları dedim ve bıraktım gartali, uçtu gitti.

CUMA NAMAZI
Cuma vaktidir. Cemaat camiye giderken Teyyo istifini bozmadan oturmaktadır. Biri sorar:

''Pehlivan sen camiye gelmir misen?''

Teyyo yanıt verir:

"Ula oğlum 40 sene gıldım bir randıman alamadım. ''

MUHAMMED ALİ İLE BOKS
Daha Muhammet Ali müslüman olmamış! Bana dediler ki

"Teyo yensen yensen, bu adamı dünyada bir tek sen yenersen.. Bu adamla bir ringe çıh da, haddini bildir." Gıramadım çocuğlari.. Gahdım taaa Amerika'ya geddım.

Attılar beni ringin ortasına, Nasi vuriram Muhammet Ali'ye... Baktım bir ara salavat getirir.

O sırada birisi merak edip sorar.

-Teyyo dayı müslüman olmayan biri hiç salavat getirir mi?

Teyyo ayağa kalkar...

-O gedder yumruği yiyen de, din iman mi kalır... ?

RIDVAN'IN TELEFONUNA NİYE ÇIKMADI?
Teyyo Pehlivan'ın oturduğu kahvehanenin telefonu çalar. Arayan Teyyo'yu işletmek ister. Ahizeyi kaldıran kahvehanenin sahibi seslenir:

- Pehlivan, Fenerbahçeli Rıdvan arıyor. Seninle görüşmek istiyor.

Teyo Pehlivan umursamaz bir edayla yanıt verir:

- Söyleyin Rıdvan'a Pehlivan hasta yerinden kalkamıyor. Ya daha sonra arasın ya da kendi gelsin.
Alt 30.09.2013, 11:11
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Reden BAK KENDINI tani ...

SENI TÜRKIYENIN EN GÜZEL YERINDE AGIRLARIM !!

neyim ben, tipik bir almanci !!

vay vay vay !!

Tanisalim seninle dicem ama hemen heyecanlanma !

Gercek öyleyim, diyelim Tipik cahil türkiyeyi bilmeyen bir almanci !!

AMA SEREFSIZCE TÜRKIYEYI BURDA HER ALANDA KÖTÜLEYEN VATAN HAINI degilim !!
GÖTKILLIGI YAPMAK ICIN BIRININ BIRYERLERINDE SIVILCE OLMUYORUM !!

sen ve seningibilerin ne mal oldugu belli oluyor !!
BANA INCEDEN BÖYLE DIZIYORSUN !!

BEN SANA KABASINDAN KONUSUYORUM !!

Sen TAM BIR TIPIK EVDE KALMIS ...... ( BIR PEYNIR TÜRÜ) gibisin !! BIRAZ terbiyen biraz da aile korkun var!
Erkek bulamadigi icin buralarda azgin bir kurt gibi dolasan, sade köylü cahil almanci genclerini yakalayamayan, yakalayamayinca da bunlar iiiiiiiii diye iftira eden bir yaratiksin iste!!

Allah yinede yerine bagislasin seni !!

Benekalice senden daha iyi düsman diyebilirim !
Onda en azindan TASSAK var, kivirmiyor, bildigini konusuyor !

Sen tam DANSÖZSÜN be !! Seni Süperstar yapalim he nedersin!!

Simdi aklindan su geciyor !! KABA heriiiif !!

:-))))))))))))))))))))))))))))

cok kabayimdir altimda kalma aman !!
sen simdi üste cikmaya calisirsin !!
Tirmala beni kasi beni ...

hosuna gidiyor.. gülümsedin!!

grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen

Geändert von 1978salih (30.09.2013 um 11:15 Uhr).
Alt 30.09.2013, 19:44
Dallas

Standard

Zitat:
Zitat von gunesinkizi75 Beitrag anzeigen
Soll das ein Witz sein, wo hast du denn gelebt, sodass dir diese Information nicht bekannt ist. Die Türkei war sogar mal noch schlimmer dran, alle wurden ohne jeglichen Grund der Propaganda zu Zeiten des Militärregimes eingebuchtet, auf offener Strasse angeschossen oder gar geprügelt. Viele sind bis heute noch vermisst, wer weiss wo die zu Tode gefoltert wurden.

Ja und ein Laizist regt sich nur darüber auf, das eine Frau mit einem islamischen Badeanzug am Strand baden geht oder die Örtlichkeiten nutzt, weil ihr Mann eine entsprechende hohe Stellung hat.
Nein du verstehst dass völlig falsch. Wenn dass die Laizisten machen ist es Demokratie. Wenn es politisch anders gesinnte machen ist es diktatur.

So ticken diese leute. Sie sind faschisten, und die es auch noch gut finden andere zu unterdrücken. Eigentlich ne ekelhafte einstellung finde ich.
Antwort