Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 05.09.2013, 21:46
Benutzerbild von TaylanSadi
TaylanSadi TaylanSadi ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard ODTÜ Rezaleti..

Orta Doğu Teknik Üniversitesindeki bir kaç hilkat garibesi,maceraperest ve kendini solcu zanneden kompleksli kızlar kayıt yaptırmaya gelen başörtülü kızları engelemek gibi bir acizlik sergilediler.Böyle zavallılara Allah akıl fikir versin diyelim.
Alt 10.09.2013, 11:08
Benutzerbild von 1978salih
1978salih 1978salih ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard Allah Akil vermis de, bunlar Kahpeligi secmisler!!

!!
Benim Dinimin Simbolü dediler seslenmedim.
Pacavra dediler sabr ettim.
Karaperde dediler güldüm gectim.

Amma fiili bir hareket benim yakinimda eger gerceklesecek olursa , kadin erkek ne olursa olsun , Annemin bacimin kizimin veyahut esimin örtüsüne namusuna uzanan eli KIRARIM !!

Kirmayan ve arka cikmayan ALCAKTIR, NAMERTTIR !!

Özgür IRADE degilmi istediginiz !!
Özgür yasam degilmi istediginiz !!

Fatih Camii inde Sultanahmet meydaninda fuhus yapmak özgürlük de,
Basini örtmek neden sizi rahatsiz ediyor !!

Kansiza kansizlik yarasir, ama kansizi gül daliyla karsilama zamani gecti artik.

ÖZGÜRLÜK DIYE BAGIRAN SEREFSIZLER VE KAHPELER !!

BELKI SENIN INANCINDAN OLMAYAN INSANLIGIN ÖZGÜRLÜGÜNE NEDEN KISITLAMAK ISTIYORSUN !!!

Zitat:
Zitat von TaylanSadi Beitrag anzeigen
Orta Doğu Teknik Üniversitesindeki bir kaç hilkat garibesi,maceraperest ve kendini solcu zanneden kompleksli kızlar kayıt yaptırmaya gelen başörtülü kızları engelemek gibi bir acizlik sergilediler.Böyle zavallılara Allah akıl fikir versin diyelim.
Alt 10.09.2013, 14:09
Benutzerbild von daddycool
daddycool daddycool ist offline
Neuer Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von TaylanSadi Beitrag anzeigen
Gelisen Türkiyemizde refah seviyesi, egitim seviyesi yükselen ve malesef bu güne kadar kendilerini "AYDIN" olarak nitelemis aslinda halkin gelismesini kalkinmasini istemeyen "YOBAZLAR" tarafindan kandirilmis inancli, masum ve saf insanlarimizin kiz evlatlari da kendilerini gelistirebilmek, degisen dünya düzeninde bilincli birer aktör olarak bu güne kadar gelmis "SOLCU sözde AYDIN YOBAZLAR"in cizdikleri cizgileri degistirmek, ülkelerini daha da ileriye götürmek icin Üniversitelere gitme haklarini kullanmak istediklerinde ortaya cikan bu rezilligin kimler tarafindan örgütlendigini herkes cok iyi bilmekte ve her gecen gün halkin kizginligi onlara karsi artmaktadir. Kendinize istediginiz bir seyi lütfen basklarina yasaklamaya calismayin.
Alt 11.09.2013, 21:02
Cakabeyy

Standard

Halen insanimizla ugrasiyorlar, acaba ne icin? deger mi?

Basari böyle mi gelecek?

Atatürk'ü bu sekilde daha cok sevdiklerini gösterdiklerini mi düsünüyorlar?

bu insanlara cahil demek istemiyorum ama yaptiklari acik ca cahilliktir...

Ak partinin icinde de cahillik yapan cok kisi vardir mutlaka ama bu tür seylerle taninan Chpliler kesinlikle cahil ve Atatürkle alakasi olmayan kisilerdir, ben böyle düsünüyorum...

Herkese saygilar
Alt 11.09.2013, 23:55
Erfahrener Benutzer

Standard

Bizim solcularımız eskilerin deyimi ile "Nev-i Şahsına Münhasır" yani kendine özgü soldur,aslında düşünsel olarak Faşist dirler,bunun bile farkında değildirler.Bir örnek verecek olursak,hem sosyalist hemde Atatürk milliyetçisiyim diyenler gerçekte Faşistdirler baskıcıdırlar.
Bizim zavallı sol üniversite gençliğide at gözlüğü takıp bunların peşinden giderler,ne kadar acı bir durum.
Alt 12.09.2013, 15:21
BosphorusTaurus

Standard

ODTU orada on yillardir yuvalanmis olan komunist parazitlerden arindirilmalidir, bu parazitler tarikatcilarden daha tehlikelidir. Orasi bir universitedir, yakip yikma, taslama, onu bunu giyiminden dolayi rencide etme yeri degildir, hicbir yetki olmadan universite disina cikarma gibi eylemlerin yuvasi degildir. Ankara Teksas degildir.

''ODTU'luler aydindir'' sozune gelirsek, adam 35 yasina gelmis halen ODTU'de 2. sinifta bir de ona zeka kupu diyorlar ODTU'de okudugu icin. Akil alir gibi degil, biz 30'a gelmeden PhD'yi bitiriyoruz:-D Senede alinan 7-8 dersten sadece 1'ini vererek zeka kupu olunmuyor.
Alt 17.09.2013, 10:04
Benutzerbild von turkogluturkiye
turkogluturkiye turkogluturkiye ist offline
Erfahrener Benutzer

Standard

Eskiden,Gebermesi yaklasan itler caminin duvarina yaklasirdi..simdilerde caminin icine kadar girdiler.Sabrimizi denemesinler ...biz ayaga kalkarsak selanige bile kacamazlar
Alt 17.09.2013, 10:27
Erfahrener Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von deniz1008 Beitrag anzeigen
05.09.2013, 19:46
Anlayabildiğim kadarı ile deniz1008 arkadaş beni Zulfiqar sanıyor,yanılıyorsun deniz1008.
Antwort