| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||||
|
||||||
![]() Zitat:
Zitat:
Arti + haftasonumu genelde sosyal faliyetlerle gecirmeye calisiyorum. Her dem burda bisiler yazma gibi bir derdim de yok... Ne kimseyi yargiladim, veyahut AR US ve diger karakterik yapilarimdan dolayi ne küfr kullanirim, ne de kullanana benim cevremde izin verrim. Bir de KACMAK diye bir düsüncem yok güzel kardesim... Hem KACACAK olsam da sadece adam gibi veda eder söylicemi söyler GIDERIM ! Zitat:
Ama bir sözün hosuma gitti, YENI NESILLER KORKARLAR, BENIM GIBI BOZUK TÜRKCEYLE YAZARIM DIYE..... Bak güzel kardesim; Burda ki bozuklugun baslica sebeplerinden bir tanesi TÜRKCE NIN konusulmamasindan kaynaklandigini düsünüyorum. Hem Bilmemek kötü degil, ÖGRENMEMEK kötü !! Etwas nicht zu wissen ist leider nichts gutes aber sich weigern um etwas zu lernen ist nicht vorstellbar !! Also falls du die türkische Sprache nicht gewachsen bist dann lerne es .. Denn es ist leider deine Muttersprache! Es Muss einfach peinlich sein wenn du deine Kinder irgendwann nur deutsch sprichst. Dann in 30 JAHREN wunder dich nicht darüber, wenn deine Kinder vollständig ASSIMILIERT sind. VIELE DUMME MENSCHEN VERWECHSELN ES MIT INTEGRATION !! Zitat:
Für mich seid IHR wichtig !! JUNGE-Menschen die sich einfach nur hier unterhalten versuchen!! Bak kardesim, yazdiklarim iyi oku, Bizler birbirimizi böyle kötüler isek, kim bizim iyi yanlarimizi yabancilara yani türk olmayanlara anlatabilir. Ben son 2 aydir, buraya, uzun bir araliktan sonra tekrar bir arkadasin ricasin´dan dolayi biraz takildim. Sadece burdaki kardeslerimizin durumunu ANALIZ etmek degil gelmemin sebebi, gidisatin son noktasini bizzat yakindan görmek ti, asil benim niyetim. Son durum ICLER ACISI !!! Ben benim durumumdan memnun degilim, eger benim kardesim burda aci cekiyorsa !! "" Bizler kendini düsünen ASALAKLAR dan asla olmadik "" "" IYI OKU !!! Bir INSANIN övünecegi tek seyi , insanlik icin yapmis veya yaptigi bir güzelliktir "" BIR INSAN = HRISTIYAN, YAHUDI, MÜSLÜMAN, PUTPEREST, ATEIST, YUNAN, ALMAN ,TÜRK KÜRT, CINLI, RUS vssss..... Biz simdiye kadar asla ayrimcilik yapmadik .... Bizim kanimizda ayrimcilik asla olmadi.... BIR NAZI gibi düsünmemiz asla olmaz !!! Benim üzüldügüm tek nokta ne biliyormusun ZAMAN-YOLCUSU kardesim !! Burda bile Kutuplasmanin var oldugunu görmek. Kizlarin erkek lere bakis acisinin ne kadar karamsar oldugunu ögrenmek. Genc ve yasli türk erkeklerin ne kadar güvenirsiz olduklarini ögrenmek. cok ACI !! dilim yandi Zitat:
und deine Intelligenz oder Dummheit , werde ich nicht be- und oder verurteilen !! Du musst ja als Türke, der mit seiner türkisch, sich nicht unbedingt hier trauet, paar sätze zu bilden und sich und seine Gefühle auf Muttersprache auszudrücken zu können, es aber selber schon erkannt hat und sich dafür auch leicht schämt, ist sehr zu loben !!! Zitat:
Ama bunun Senin Terbiyeli bir genc oldugunun da göstergesi olabileceigini de düsündügümü belirtmek istiyorum. selam ve selametle güzel kardesim PS. Gecmiz KANDILINIZ MÜBAREK OLSUN !! Selam ve saygilarimla |