| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
|||
|
|||
![]() was ist denn nun, warst du schon bei der polizei? haben sie dich ausgelacht?
|
|
|||
|
|||
![]() Sen önce kendi haysiyetini ve serefini kurtar, eger varsa..
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() Ben fazla caresizlik ölüm getirebilir diyorum, sen beni tehdit mi ediyorsun diyor hahaha dogru söylüyorsun Zülfiqar, gerceklestirmesi gerek. bak büyük projeleri var, bizi Almanyadan kovduracak... sirf bizim yüzümüzden dolayi, bu yasindan sonra tekrar Üniversite okuyacak herhalde ![]() mahkemeden kovarlarsa, arkasindan su dökeriz, tekrar mahkemeye gelsin diye ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sen Siyonistlere ulas ve bizi anlat, onlar bizi 1 günde kovabilir merak etme...
dedigimi yap sen, bak isini kolaylastiriyorum. Hangi düsmanin isini kolaylastirdi bu zamana kadar? |
|
|||
|
|||
![]() Liam Neeson olabilir, kendisi Istanbul ziyaretinde ezan sesini duyduktan sonra ulkesine dondugunde Islam'a gecebilecegini soyluyordu.
http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz...-Istanbul.html Ezani avrupa belki de bu yuzden yasakliyor? Duyan musluman oluyor. Mel Gibson'un din degistirdigini dusunmuyorum, koyu katolik. Radikallerinden. |
|
||||
|
||||
![]() yalancilara ve hokkabazlara oy verir. Buradaki sergiledikleri igrenclikleri, yalanciliklari, masalciliklari ile halkin kafasini ütülerler bundan sonra. Ayni simde her gün yasanildigi gibi. Kafalarini milletin bacak aralarina sokmaktan baska isleri yok.
Burda koyu bir katolik adamin müslüman oldugu yalanini yaymak istiyor haysiyetsiz, serefsiz. Zitat:
|