| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() ich glaub die dilek g. ist hier irgendwo
![]() leider hat sie ihre lügengeschichten von gestern wieder gelöscht weil ich sie wieder blossgestellt hatte. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() rezil rüsva olan biri hangi yüzle hala karsima cikar?
iste buna yüzsüzlük denir. yüzlerce üyenin önünde "verdigim adres yanlissa orospucocuguyum" deyip sonra da evet adres yanlisti orada sadece seninle bulusacaktim diyerek orospucocuklugunu itiraf eden tek gerzek bu mu acaba? |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
bende cok cok cooooook iyim zulfilein ![]() |
|
|||
|
|||
![]() bu kadinin vidalari tam gevsemis...
![]() offff, benim burasi cooook sicak. sizin bulundugunuz yerde cok sicak mi? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Ankara'ye gelmedin gelmis gibi yapma Kenan.. Gelen adam haber verir Kenan.. Isin picligine kacmayla kurtulamazsin Kenan.... Karsindaki cocuk degil Kenan, sen lep demeden o leplebi diyecini biliyor Kenan.. |
|
|||
|
|||
![]() Soll ich eine adresse für euch festlegen?
|
|
|||
|
|||
![]() dilek ve erdal
veya oc & oc mi desem? ikinizin yalanlarini ve iftiralarini burada bircok kere okuyanlara gösterdim. celiskili konusmalarinizi ve önce inkar edip sonra tek tek itiraf etmenizde sizi acikca oc oldugunuzu belli etti. @dilek g. sana o polisden aldigin belgeleri yayinla dedim. yayinlayamayan orospucocugu olsun dememismiydik. @oc lastosch sana da emel hanim git sor dedim. danisma noktasina git sor. sende kendini orospucocugu ettigin halde utanmadan konusuyorsun. @arkadaslar bu iki sahis yazdiklarini silerek bu pisliklerden kurtulacagini zannediyorlar. bos iftira atana ve yalan söyleyene bundan sonra en agir sekilde karsisina cikacagim. bu sekilde bunlar sadece yazilarini silip inkar ederek serefsizligini gösterecekler. ps. bu oc lastoscha orospucocugu denmesinden hoslaniyor gibi bir his var. |
|
|||
|
|||
![]() CHP Genel Baskani bugün dogru konusmus:
"ALLAH'TAN KORKARIZ, KULDAN UTANMASAK BÝLE..." ![]() ![]() ![]() ![]() |