| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Laf tasiyici hayriye. Her tuzaga basiyorsun.
|
|
|||
|
|||
![]() senin ben burda öyle bir gözünü oyarim ki. nerden nereye gidecegini sasirirsin. terbiyesiz kadin. kime ben ne lafi tasimisim? yalanlarainiz almis gidiyor. ben birilerine özelden bir sey eger iletmissem, ayni zamanda burdanda iletmisimdir. salak kadin. yeter artik, su beynini biraz calistir.
sen oyun oynadikca bende senin o oyunlarini gözüne sokucagimmmm. anladin mi madame etmümüzzzz ;p |
|
|||
|
|||
![]() Da ist jemand wohl getroffen.
Sen araniyor ve herseye burnunu sokuyorsun. Kendi özel hayatin yok herhalde. Birde cok iftiracisin. Tabii ki laf tasiyorsun. Kimbilir cekirdekte yiyorsundur. Bunlari yazarken. Kendi beynini bize gösterme artik. Ici carsamba pazari gibi. Beyinden haric hersey var. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
hayir benim özel hayatim yok. ben cooook zavalli bir kadinim. benim ömrüm vaybeede geciyor. ayni senin özel hayatin gibi. istersen gel dost olalim ![]() |
|
|||
|
|||
![]() hmmmmm, demek öyle. cok enteresan buluyorum yazdiklarini.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Memleket kan canagina dönmüs, ortalik karismis kimin umrunda.. sizin surada ettiginiz su kavgaya bir bakin.. söylenecek kelime bulamiyorum. Geändert von lafebesi (14.06.2013 um 07:00 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Galiba arguman bulamayinca daha önceki yazilari böyle sabote ediyorlar, göz kirliligi yalniz ortaya cikan ve zayiflik
|
|
|||
|
|||
![]() @sevtap
dostoyevski'yi okudunu söylüyorsun insanlarin nasil suca itildiginide anlamissindir.ben her pencereden olaylara bakmaya acik bir insanim,bakarimda ancak bazi düsünceler o kadar körlerdir ki onlarin göremediklerini görürüm.Bahsettigim kitap hic sikilmadan bi daha oku. "Galiba arguman bulamayinca daha önceki yazilari böyle sabote ediyorlar, göz kirliligi yalniz ortaya cikan ve zayiflik" Ne argumanmis ![]() @bosphorus Sanada "Kral Ciplak" kitabini öneriyorum bosphorus,önerimle sakin seninle dalga gectim hissine kapilma.asama asama icindeki fasist senden kurtulabilirsin.Son yazdigin yorum üzerinde cok yogunlasmissin öfkeli bir yogunlasma yansimiz yorumuna.Öfkelenen insan cirkin-basit insandir. Düsüncenin tetikcileri (JITEM) teker teker dökülüyor,insanlari nasil öldürdüklerini bir bir anlatiyorlar bunu buraya link olarak vb. alintilar yaparak eklememe gerek yok sanirim,ekleyerek seni aptal yerine koymak istemiyorum. |
|
|||
|
|||
![]() arkadaslar bu konuyuda b.k etmeyelim.
burada cok farkli görüslerde olan kisiler birbirleriyle tartisiyor ve anlasiyorlar. bu konuda 3 kisi haric herkes düzgünce düsündügünü yazabiliyor. 1. capulcu aka imogdi 2. mirakel aka aurum aka dilek 3. levosch aka lastsoch aka oc bu üc kisi konuyu sulandirmak ve kisisellestirip tartisma yaratmak pesinde. lütfen bu 3 kisinin yazdiklarina tepki vermeyelim. dönelim asil konumuza. taksim meydanindaki cevreciler ile marjinal gruplar arasinda bölünme yasaniyor. artik cevreciler aralarinda chp, sodep, pkk, bdp flama ve posterler görmek istemiyor. siddet uygulanmadikca bende cevreci arkadaslara destek veriyorum. ama birde sokak arasi canak cömlek ile insanlari rahatsiz eden gruplara bakarsak bu olayin farkli yönünü görecegiz. bu canakcilar hem insanlari gec saatlerde rahatsiz ediyorlar hemde bunlar particilik yapiyor. bu gezi-parki rüzgariyla yelkenlerimizi dolduralim amacli. gece uykusundan olan ve hastasi olan insanlar cok rahatsiz. sizce bu politize ve istismar edilen gezi eylemini nasil yorumlamak lazim? |