| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sözünde dur, yine seni burada desifre etme zorunda birakma |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Zitat:
Sanki bizim zararimiza ![]() ![]() Zitat:
Toplantý ve Gösteri Yürüyüþleri Kanunu Madde 22'yi oku. Kimse halkin kullandigi parklari, yollari, kamu binalarini isgal edemez. Bazi avukatlar da kamu binasinda gosteri yaptiklarindan dolayi gozaltina alindi. Avukat olduklarindan dolayi degil. Apo isledigi katliamlardan dolayi kotu degil diyorsun yani? Seni terorist sempatizani. Zitat:
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ Kurtlerin beynini boyle gerzek bir adam yikadi. Zitat:
Sen masumlarin, kadin ve cocuklarin oldurulmesini alkislayan bir canlisin. Erkeklik degil bu. Zitat:
Zitat:
Ayrica seni 'mail' adresinden ben tespit etmeyecegim tabi, daha yazdigimi anlamamissin. Ben gerekli merciilere iletecektim. Zitat:
Uzun lafin kisasi, ''adresmi veririm'' diyerek iddia etmeyeceksin o zaman. Geändert von BosphorusTaurus (13.06.2013 um 18:57 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Utanmiyon mu lan böyle seyler yapmaya, kadinlari korkutmak kolay, erkekler de de denesene lan orospu cocugu bunlari, erkekler de dene.. Bak Dallas'ta seni görmeye merakli, ama ondan daha merakli benim.. Bu kahvede 20 Euro'ya yasli bir ihtiyar pici kiralayipta kiz istemeye benzemez.. Seni kerhane kerhane dolastiririrm ve gelen gecen her ipneye siktirim orospu cocugu.. Dikkat Kenan basina cok büyük bela alirsin... Burda bir daha aciktan kimseyi tehdit etme, seni bulamazlarsa anandan cikarirlar hirslarini, kerhaneci pic kurusu... Geändert von the_last_time (13.06.2013 um 21:57 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Senin zaten beynin gevsemis, desifre olmus, icinden pislik akip duruyor. Onunbunuoglu seni. Hadi git isine. Akpci, haci hoca konusmalarini yap. Senin gibilerinin agzindan zaten, yalan dolandan baska birsey cikmaz. Her tarafiniz yamuk. Insanlik disi bir yaratiksin. ![]() Zaten hep gevis getiren bir öküz gibi, ayni seyleri yutup yutup, geri cikariyorsun ve bir daha yutuyorsun. Baskalarinin da bunu yutmasini bekleme. Ne igrencsin. Geändert von xAurumx (13.06.2013 um 22:01 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Öyle degil tabii, cogu cahil veya bilgisiz. Hepsinin sucu da olmayabilir sectikleri icin. Ama bu bile bile böyle.
Ben sövmedigim icin onunbununcocugu diyorum. Anlayan anlasin. Bunun da demokrasi anlayisi böyle, siyasetten konusurken insana tehdit ediyor. Buda vaybenin hitleri. Geändert von xAurumx (13.06.2013 um 22:10 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Weil ich ein Wunsch von ihm bin.
|
|
|||
|
|||
![]() Für ihn heisse ich auch Erdal. Eigentlich ein schöner Name oder?
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() |