Vaybee!
  |   Mitglied werden   |   Hilfe   |   Login

Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum > Aktuelles

Hilfe Kalender Heutige Beiträge

Antwort

Themen-Optionen Thema durchsuchen
Alt 13.06.2013, 18:47
Benutzerbild von Kostas
Kostas Kostas ist offline
Benutzer

Standard

Zitat:
Zitat von Mirakel Beitrag anzeigen
Demokrasi düsüncesi olan ve akpyi tutan birisini görmedin, olsa bile cahillikten olabilir. Sokaga dökülen normal insanlara mi fasist diyorsun. Tam anlamadim. Herhalde türkiyeden hic haberin yok. Biraz alman düsüncesi de, biraz da cahillik. Yani bana yazdiklarin sacma sapan geldi.
dilek sen bir daha burada yazmiyacagim demistin.

sözünde dur, yine seni burada desifre etme zorunda birakma
Alt 13.06.2013, 18:49
BosphorusTaurus

Standard

Zitat:
Zitat von crs79 Beitrag anzeigen
@sevtap05

Insan katliamlarini onaylayan,toplumlarin kültürel hak ve degerlerini hica sayan hic bir düsünce fikir özgürlügü kapsamina alinmaz.
Ayni senin PKK katliamlarini onaylaman gibi. Her sozun bir celiski.

Zitat:
@sevtap05
Her hafta sonu tayyip'in serefine kana kana iciyorum ickimi.
Sanki bizim zararimiza bicak yasaklansa inadina ''alin iste kendimi bicaklarim engel olamazsiniz'' deyip kendini bicaklayip oldureceksin.

Zitat:
Oysa yürüyüs izni toplumsal bi haktir red edilemez! Almanya yürüyüs taleplerini red etme hakkina sahip edildir cünkü kendi anayasalarini harfiyen uygularlar onlarin Allah kesilen Valileri yok.
Cahilce bir yorum daha. Ben de geleyim kafama gore yolu filan kapatip bir seyleri protesto edeyim.

Toplantý ve Gösteri Yürüyüþleri Kanunu Madde 22'yi oku. Kimse halkin kullandigi parklari, yollari, kamu binalarini isgal edemez. Bazi avukatlar da kamu binasinda gosteri yaptiklarindan dolayi gozaltina alindi. Avukat olduklarindan dolayi degil.

Zitat:
Apo'nun tek kötü tarafi Kürt olarak bu cografya da dogmus olmasidir.
Apo isledigi katliamlardan dolayi kotu degil diyorsun yani? Seni terorist sempatizani.

Zitat:
Kürt olmasi zamanla onu sosyalist mücadeleden alip PKK örgütünü kurmaya itmistir.Kürtler acisindan olumlu,sosyalizm adina ise büyük bir kayiptir apo.Öcalanin yazdigi "demokratik toplum manifestosunu" okudum türkiyede kimse toplumlari bu sekil degerlendirmemistir.Bahs ettigin özgür medya, bu insani bize kötü olarak lanse ediyor.Oysa türk edebiyatinin en büyük yazarlari dahi öcalana olan hayranliklarini gizlemiyor zaman zamanda dizginliyorlar.
Her 2 dk'da bir terbiyesizce burnunu silen bir adamin dolandirici M. Ali Birand ile 1998'deki roportaji. MUTLAKA izleyin gulmekten oleceksiniz. Hem egitimsiz, hem terbiyesiz, hem ahlaksiz, hem pis bir adam 2 kelimeyi bir araya getirip cumle kurmaktan aciz su teroristi lider sananlardan ne beklenir. Burnunu sildigi mendille gozunu siliyor

http://www.youtube.com/watch?v=inBf6jMOaBQ

Kurtlerin beynini boyle gerzek bir adam yikadi.

Zitat:
@bosphorus

istihbaratlarin isleyislerini dahi bilmiyorsun.istihbarat calisanlari gerekirse vaybee'ya üye olur ve kisiler hakkinda bilgi alir.üye olsunlar bana özel mesaj yazsinlar demekle seninle dalga gectim.
Benimle dalga gecemedin kendini komik duruma dusurdun. Turk istihbaratinin o kadar isi varken vaybee'ye uye olup sana msj atacak halleri yok elbette. Ama sen bana e-posta adresini vermekten korkman MIT'ten ve Turk guvenlik guclerinden korktugunu gosteriyor. Cunku sucunu biliyorsun.

Zitat:
Benim erkekligim senin erkekliginden yücedir,
Sen masumlarin, kadin ve cocuklarin oldurulmesini alkislayan bir canlisin. Erkeklik degil bu.

Zitat:
Senin devsirme türk oldugundan da süphelendim simdi.Karsimda bu sekil hakaret ederek konusamazsin bundan emin ol.
Daha e-posta adresini vermekten korkuyorken karsima cikmaya mi cesaret edebileceksin?

Zitat:
seninle tartismaya devam etmiyorum ilk zaman giderin vardi ama simdi cekilmeyecek kadar cirkinlesmissin,mail adresimden beni tespit edecek kadar da cocuklasmissin.
Benimle tartis ya da tartisma, burada bana cevap ver ya da verme. Terorizm propagandasi yaptigin her yerde bu forumda gordugum an yazacagim.

Ayrica seni 'mail' adresinden ben tespit etmeyecegim tabi, daha yazdigimi anlamamissin. Ben gerekli merciilere iletecektim.

Zitat:
Inan bana mail adresimde önemli baglantilarim var yoksa ulu orta yazardim buraya,yeni account da acabilirdim sirf agzina tikayabilmek icin ancak ona da hicbirsey olmayacagini en az adim kadar iyi biliyorum...
Senin onemli baglantilarin Fransa'daki PKK teror sebekeleri mi acaba?

Uzun lafin kisasi, ''adresmi veririm'' diyerek iddia etmeyeceksin o zaman.

Geändert von BosphorusTaurus (13.06.2013 um 18:57 Uhr).
Alt 13.06.2013, 21:53
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von Kostas Beitrag anzeigen

Kenan sen burda insanlari tehdit mi ediyon lan orospu cocugu, galiba minarenin üstüne oturmanin fantazisini mi kuruyon lan kaltagin sicirtmasi..

Utanmiyon mu lan böyle seyler yapmaya, kadinlari korkutmak kolay, erkekler de de denesene lan orospu cocugu bunlari, erkekler de dene.. Bak Dallas'ta seni görmeye merakli, ama ondan daha merakli benim..
Bu kahvede 20 Euro'ya yasli bir ihtiyar pici kiralayipta kiz istemeye benzemez.. Seni kerhane kerhane dolastiririrm ve gelen gecen her ipneye siktirim orospu cocugu..

Dikkat Kenan basina cok büyük bela alirsin... Burda bir daha aciktan kimseyi tehdit etme, seni bulamazlarsa anandan cikarirlar hirslarini, kerhaneci pic kurusu...

Geändert von the_last_time (13.06.2013 um 21:57 Uhr).
Alt 13.06.2013, 21:57
xAurumx

Standard

Zitat:
Zitat von Kostas Beitrag anzeigen

Zulfiqar@ Konusacaksan bana konus baskalarina degil.

Senin zaten beynin gevsemis, desifre olmus, icinden pislik akip duruyor. Onunbunuoglu seni.

Hadi git isine. Akpci, haci hoca konusmalarini yap. Senin gibilerinin agzindan zaten, yalan dolandan baska birsey cikmaz. Her tarafiniz yamuk. Insanlik disi bir yaratiksin.

Zaten hep gevis getiren bir öküz gibi, ayni seyleri yutup yutup, geri cikariyorsun ve bir daha yutuyorsun. Baskalarinin da bunu yutmasini bekleme. Ne igrencsin.

Geändert von xAurumx (13.06.2013 um 22:01 Uhr).
Alt 13.06.2013, 21:59
the_last_time

Standard

Zitat:
Zitat von xAurumx Beitrag anzeigen

Senin zaten beynin gevsemis, desifre olmus, icinden pislik akip duruyor. Onunbunuoglu seni.

Hadi git isine. Akpci, haci hoca konusmalarini yap. Senin gibilerinin agzindan zaten, yalan dolandan baska birsey cikmaz. Her tarafiniz yamuk. Insanlik disi bir yaratiksin.
Her AKP'li de böyle degil bu ne idigü belirsiz bir pic kurusu..
Alt 13.06.2013, 22:05
xAurumx

Standard

Öyle degil tabii, cogu cahil veya bilgisiz. Hepsinin sucu da olmayabilir sectikleri icin. Ama bu bile bile böyle.

Ben sövmedigim icin onunbununcocugu diyorum. Anlayan anlasin.

Bunun da demokrasi anlayisi böyle, siyasetten konusurken insana tehdit ediyor. Buda vaybenin hitleri.

Geändert von xAurumx (13.06.2013 um 22:10 Uhr).
Alt 13.06.2013, 22:09
the_last_time

Standard

Zitat:
Öyle degil tabii, cogu cahil veya bilgisiz. Hepsinin sucu da olmayabilir sectikleri icin. Ama bu bile bile böyle.

Ben sövmedigim icin onunbununcocugu diyorum. Anlayan anlasin.

Bunun da demokrasi anlayisi böyle, siyasetten konusurken insana tehdit ediyor. Buda vaybenin hitleri.
Wieso nennt dich diese Müllratte immer wieder Dilek? Ist zwar ein schöner Name, aber nicht dein Name..
Alt 13.06.2013, 22:11
xAurumx

Reden

Weil ich ein Wunsch von ihm bin.
Alt 13.06.2013, 22:13
the_last_time

Standard

Zitat:
Weil ich ein Wunsch von ihm bin.
Für ihn heisse ich auch Erdal. Eigentlich ein schöner Name oder? Also so allmählich finde ich Gefallen daran
Alt 13.06.2013, 22:17
zerrecikler

Standard hahahahahahaaaay

Zitat:

Zaten hep gevis getiren bir öküz gibi, ayni seyleri yutup yutup, geri cikariyorsun ve bir daha yutuyorsun. Baskalarinin da bunu yutmasini bekleme. Ne igrencsin.
SENIN O OYUNLARINI YESINLER Mirakel hanim
Antwort