| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ayrica,madame etümüz seni cantasinda mi saklamisti da,bu kadar cok emin konusuyorsun? gercekten bunu simdi cok merak ettim. lütfen bizleri aydinlatirmisin. ![]() dipnot: önceki yazimda belirtigim gibi,aslinda burdaki insanlari zerre kadar özel hayatindaki görüsmeleri ilgilendirmez.kim kiminle bulusmus,yemek yemis, saklambac oyunlari oynamis vs günlerce ikiside beynimizi suladilar.... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Die arme Aurum tut mir leid, belki bu salagi adamdan saydi, hayat arkadasini bulma ümidi tasidi falan filan. Ne umdu ne buldu? Geändert von the_last_time (27.05.2013 um 22:07 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
ikisininde sergiledikleri cirkin hareketler idi. ayriyeten aurum hanimin sergiledigi diger tavirlarida cok cirkin! sevmiyorum böyle kötü niyetli oyunbazlari... |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() kimlere iftira atip atmadigini ben bilemem. lütfen, detayli bilgilerim olmadan benide bu konulara alet etmeyin. sonucta iftirada, söylenen cirkin sözlerde sahibine ait kalir. |
|
|||
|
|||
![]() Zerrecik kadar iftiraci olan bir kadin burda görmedim. Bilir bilmez, bir seyi gözlerinle görmüs gibi konusup duruyor. Insanlari tanima kabuliyeti varmis gibi.
Forumun en ahlaksiz adamina efendi diyen kisiden ne beklenir. Birde cikmis buraya ben iftiraci, kötü niyetli, cirkin sözler söyleyen kisileri sevmem, beni konunuza alet etmeyin diyor. Olacak seymi. Zaten bunlarin ikizi tam birbirine uymus. Akil noksanligi var. Bunu da adam yerini koyup konusanda suc. Milletin isi yok, foruma girip herkesi birbirne düsürüyor. Herhalde özel hayatlari yok. Geändert von xAurumx (27.05.2013 um 23:41 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ben mi sana iftira atmisim!? nasil bir iftirada bulundum? aciklik getir lütfen bakim. sen öncelikle INSANLIGI ögren - sonrada KADINLIGI - ve sonrada gel burada kendine hayat arkadasi ara ![]() ben simdiye kadar burdaki gördüklerimden ve okuduklarimdan bahsetmisimdir. yine salak salak konusmalarda bulunuyorsun. lütfen, bir kerede cirkinligini kabul etsen, olmaz mi? ![]() ...ben tonin sergiledigi bazi hareketleride her zaman, ama acikta ama özelden yargilamisimdir. senin gibi sinsice davranmiyorum. ve tonin her söyledikleride YALAN degil ! hakli oldugu konularda var... Geändert von zerrecikler (27.05.2013 um 23:55 Uhr). |