| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen ![]() |
![]() |
|
Themen-Optionen
![]() |
Thema durchsuchen
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
kral abdullahin ofisi istanbul beykozda degil mi? onun isleriyle ilgilenen 3 kurum var o binada. sen hangisiyle is yaptin? |
|
|||
|
|||
![]() Biz Ürdün'e gittik. Is orda bitti! Benim Istanbul'da fazla isim olmaz. Sagol, daha fazlasa sana gelsin.
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
havaalaninda göze batan ne vardi? türk olarak nasil karsilandin? bende gittigim icin ammani iyi bilirim. |
|
|||
|
|||
![]() Biz oraya Ürdün Türk isadamlari arasinda baglanti kuran ATO dernegi ile gittim. Ben orda mükemmel karsilandim isin dogrusu..
|
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bir daha söylüyorum. göze batan bir önemli sey var orada. türk olarak sana sordukalri isimler oldu mu? taksicisinden tut hotelcisine kadar herkes türklere ayni sorulari sorar. |
|
|||
|
|||
![]() aman nazar degmesin,bu ne güzel bir muhabbet
![]() cok memnun oldum ![]() |
|
||||
|
||||
![]() muhabbetin gerisi gelmiyor ama???
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Insanlar konusarak hayvanlar koklasarak anlasirlar. Insan gibi medeni davrandikca ve konustukca benden ayni terbiyeli davranisi görür... Durup dururken ona niye saldiriyim ki, saldiranlarin zaten haddi hesabi yok.. Malesef Dallas'in, Deniz'in, Billy'nin ve bircogunun samaroglani oldu.. Onlarda biraz iyi davranirlar umarim
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sen baska ülkeye gidip karistirdin mi? hatam yoksa o havaalaninin birkac design ödülü almis bir airport. sokaga ciktiginda sicak olabilir ama karsinda ne gördün? |