| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() AK Parti Genel Merkezine lav silahi ile saldiri
Adalet Bakanligina parca tesirli bomba atildi. es zamanli bu saldirilar bizi bu yoldan alamaz. karanliktan korkan gece yola cikamaz. biz kefenimizi yanimiza alarak bu yola ciktik. DURMAK YOK YOLA DEVAM |
|
|||
|
|||
![]() Gecenlerde Chpnin facebook sayfalarina girdim ' Takunya '' isimli bir sayfa ve gördüm ki Insanimizi din'e yakin olma konusunda korkutuyorlar..
Islamiyet irandaki yasananlar, arap ülkelerinde yasananlar diye... Öyle olsaydi Osmanli'yi biz degil onlar kurardi ama bize nasip oldu, demek ki örnek olarak biz verilmeliyiz.. Iran kendi insanina baski yaparken Osmanlilar baska devletlerin insanina sahip cikiyordu.. Ama Adres olarak Iran gösteriliyor? Islam kötü bir din densin diye ve korkutmak icin... Bakin Türkiye'de basörtülü ögrenciler okula alinmazken bir sürü basi acik kiz onlara destek verdi...hatta Sol partiyi savunan kizlar bile basörtülü kizlarin sucsuz yere dayak yemesine dayanamadi, onlara destek verdiler derslere girmediler... Biz böyleyiz iste...O Üniversite ögrencileri, Kur'an okuyor diye evleri basilan gencler dayak yiyerek insan kazandilar, okuldan atilarak, hapse atilarak insan kazandilar ama diger ülkeler öyle mi? kendi rizalariyla Fransiz gibi yasiyorlar..bizim insanimiz kendi istegiyle Islamiyet'e kosuyor, ben solcuyum diyen kiz gidiyor basörtülü kizla beraber agliyor... Bu Türkiye iste...islamiyet'i seven millet böyle insan kazanir... |
|
||||
|
||||
![]() gösterebilecegin yol yoksa, vizyonun yoksa, gelecek icin vaatlerin yoksa... insanlari korku ile yönetebilirsin.
CHPnin insanimiza verebilecegi birsey olmadigi icin 90li yillarda bu korku politikasiyla kendilerinin bitmesini önlüyorlar. 20 yildir islam cumhuriyeti kuracaklar deyip insanlarda korku yaratiyorlar. iran gibi olacagiz diyorlar. refah parti/AK Parti'nin gizli plani var diyerek onlardan sogutmaya calisiyorlar. biz bu yola ciktigimizda kimseyi ezmek icin cikmadik. osmanli nasil adilse bizde o adaleti getirecegiz. bizim topraklarda müslümani, hiristiyani ve yahudisi dinini yasayabilecek. isteyen blue-jean ile isteyen mini ile isteyende basörtüsüyle dolasabilecek. tarih chp ve mhp yi silecek, bunlar unutulup yok olacaklar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Eger CHP'de cidden din ile ilgili bilge birisyle görüsmek istiyorsan sana sayin Prof. Dr. Yasar Nuri Öztürk'ü ya da Sile Milletvekilli ve eski müftü sayin İhsan Özkes'i öneriyim.. Türkiye'de su ana korku imperatorlugu yaratilmak isteniyor. Hic bir yerde bu kadar düsünce sucundan tututlu ve hic bir yerde hangi suctan dolayi yillardir tutuklu ama hüküm almamis insan yoktur.. Türkiye Cumhuriyeti vatandaslarin degil yandaslarin ülkesi oldu. Su an ki CHP Genel baskani Kemal Kilicdaroglu'nun kardesi 800'lira maasla devlette cöpcülük yapiyor. Bizim sözüm ona kefenle yola cikan ben Istanbul'un imamiyim deyip böbürlenen, cocuklarini gavur Amerikan'nin kucaginda okuttan "müslüman" basbakanin kizi Sümmeyye de babasinin yaninda basbakan danismanligi görevinde 52.000 TL, yazili rakam elli iki bin TL, maas aliyor ayda.. Bu din iman söylentilerini gececeksin. Hatice'ye bakma neticeye bak derlerdi atalarimiz.. Ve bu iddiayi Spiegel dergisinde okudum. CIA arastirmalarina göre "sayin" basbakanin 8 milyar US $ cesitli hesaplarda parasi bulunuyor.. Daha düne kadar agzi acliktan kokuyordu, gemiler, gemicikler, herseye doydu bunlar... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
arkadaslar kasar nuri öztürk chp milletvekili degildir. 2005 yilinda chp'den ayrilip chp'nin icerisi disarisi cürük dedi. yalancilarin toplanip chp adinda parti kurmus dedi. bu sene bir konusmasinda sunlari dedi: Yasar Nuri Öztürk CHPye ates püskürdü. Bir zamanlar CHP milletvekili olarak bu zihniyetin ic yüzünü gören Öztürk CHPlilere bu dangalaklari cok dinledim dedi. Bunlarin tutarliligi yok. CHPnin tanittigi Atatürkü sevmenin mümkün olmadigini ve basörtü acilimini samimi bulmadigini acikladi. Daha sonra Recep Tayyip Erdogan beyi cok takdir ediyorum, huyunu suyunu ve kendisini cok begeniyorum ifadelerini kullanip basbakan hakkinda hayranligini saklayamadi. buradaki konu DEMOKRASI VE DEMOKRASIYE SALDIRI, malesef böyleleri gelip her konuya iftiralarini yaymak icin yalan bilgiler cogaltiyorlar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
bir oraya kiviriyor bir buraya kiviriyor. önce söyle diyor: Yasar Nuri Öztürk CHPye ates püskürdü. Bir zamanlar CHP milletvekili olarak bu zihniyetin ic yüzünü gören Öztürk CHPlilere bu dangalaklari cok dinledim dedi. Bunlarin tutarliligi yok. CHPnin tanittigi Atatürkü sevmenin mümkün olmadigini ve basörtü acilimini samimi bulmadigini acikladi. Daha sonra Recep Tayyip Erdogan beyi cok takdir ediyorum, huyunu suyunu ve kendisini cok begeniyorum ifadelerini kullanip basbakan hakkinda hayranligini saklayamadi. sonra lastos'a tam tersini söylemis ankarada. insanlar sormaz mi hangi dedigin dogru? kasar cakma hoca niye kiviriyorsun demezler mi? |
|
|||
|
|||
![]() Allah devlet adamlarina dokunamaz mi ki din ile devlet isleri ayri olsun?
Ak parti milletin dinini ögrenmesini sagliyor ki millet bununla devleti kontrol edebilir, o zaman kimseyi dinle kandiramazlar...acik konusalim, bu yimpas olayinda para kaybedenlerin bazilariyla karsilastim neredeyse hic biri dinini dogru düzgün bilmiyordu, onlar Islamiyeti sadece Namaz. oruc ve hac'dan ibaret sayiyorlar...E sen Islamiyeti iyi bilmeyipte her Müslümanim bende yanlis olmaz diyene inanirsan paralari kaybedersin. Allah tedbir alin demis, niye tedbir almamislar?? 52 bin tl kazaniyor ama nereye harciyor? Islam Zengin olmayi tesvik eder..Peygamber Efendimiz Zengin olma firsati varken, fakirler gibi yasamis... Yazar Halit Ertugrul'un ögrencilerinden birisi Amerika'da aylik 50 bin dolar kazaniyor , 48 bin dolarini Türkiyedeki okuyamayan cocuklara yolluyor.. Basbakan cocuklarini Amerika'ya yollamis olabilir ama Amerika'da hic bizden insanlar yok mu? belkide Fetullah hocanin ekibinden birilerine yani Nurculara yakindir nerden biliyorsun?? onun icin yolladi belkide? Basbakan zengin dogru ama olmali zaten, olmasa o zaman elestirebilirdin.. Zengin olup fakir gibi yasamali, parayi Islamiyet icin harcamali cünkü Müslümanlar yerlerde sürünüyor... Basbakan'in zengin olmasi beni sevindirdi...Erdogan Islamiyet'e uyuyor demek ki ![]() |
|
||||
|
||||
![]() caka kardesim bunlar dindar kesimin fakir oldugunda rahat ediyorlar.
dindarlarin zenginlesmesi bunlari deli ediyor, tahammül edemiyorlar. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
![]() ![]() Özelliklede '' takunya '' sayfasindakiler aynen dedigin gibi... The last time '' takunya '' sayfasindaki Chplilerden cok daha iyi niyetli, bundan emin olabilirsin ![]() |