| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ya levos, eher tek iki tane kanun varsa niye kuran lazim ki?
yine birseyler karistiriyorsun. hepde birseylere inanmak istiyorsun kücük cocuk gibi. eher allah varsa o senin icin böcekten bir farki yoktur..... hassi, sunnileri niye allah birakmis beyaaa? cok zayiflamislar. pakistanta spor oldu onlori yok etmek havadan wegbeamen yapiliyorlar......allah sunnileri sevmiyor ceza veriyor cünkü yalandan burunlari uzamis |
|
|||
|
|||
![]() bu konunun sahibini mi kastediyorsun?
|
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
yanlis bilgiler verdigini hissettim ama alevi olup sünni gibi davrandigini , basörtü yoktur , namaz yanlis diye de yazdigini acikcasi bilmiyordum... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
gercegi bilmek isteyenin en basta kullanmasi gereken sey elestiren akildir. elestri olmadan gercek bulunmaz. sende elestrinin adi fitneyse, sen otur inan. ben müslümanim diyen, daha kurani dogru düzgün okuyup anlamamistir, kuran da yetmez tevrat ve incili de okuman lazim. ve de karsilastir ve mantigin süzgecinden gecir ancak o zaman gercege varirsin. ama nerde... serefsiz demek cok kolay. eh, kafan da cok cabuk karisiyor zaten. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
benim babam derdi ki, eskiden aleviler camiye giderlerdi, abdest almasini bilirlerdi, bes vakit namazi birakmazlardi.....simdi ise devir degisdi....alevilerin cogu hic birini yapmiyorlar artik, peki neden? simdi ise bunlari uygulayan geri kafalilarmis, ilim bilmezlermis, beyin yikarlarmis...benim tanidigim dinine düsgün olan insanlarin almanyada okul notlar hep pek iyi, universite diplomalari hep pek iyi, din ile ilim bilimleri hep pek iyi....peki neden? evet arkadaslar, geri kafali dediginiz insanlar bu isde....ama sizlerle pek alakalari olmaz ve olmicakda! devam elestirin bakalim, hele su levantiner cok bilmis müslüman ya....senin iki üc cümleni okurken, ben notu verdim bile ![]() bide levos demek alevi, ama kendisini sunni yerine koyuyor...vaybe cok komik beni iyi güldürüyorsunuz, biraz daha okuyayim sizi bari... |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
![]() Geri kalmis bedevi geleneklerinin adi ve Imam Hüseyin'nin katledilisinin sebebi sünniliktir... Sünnilerin seriati ile yönetilmis bir tane gelismis ülke gösterin bana bir tane ve ben sünni olacagim. Gösteremeyen de bu dinsellestirilmis bedeviligi biraksin! Geändert von Der_Levantiner (23.01.2013 um 13:01 Uhr). |