| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Und sich dann auch noch den Kopf zerbrechen und in Selbstmitleid versinken... boaa Allah korusun senin gibilerinden! Erkegim diye hala aynaya bakabiliyorsan artik mide kalmamis senin gibilerde! Sind harte Worte aber nach dem ganzen "oo du armer"gelaber der anderen musste ja mal eine die Wahrheit aussprechen! Sie war deine Hure und du ihr Gigolo...her tencerenin bir kapagi varmis, cok dogru bir atasözü. Yazmicaktim yazmicaktim ama dayanamdim! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Esma ask insani Veli`de eder Deli`de,Kadinin iyisi Vezir kötüsüyse Rezil eder Adami. O kadinin yanlis oldugunu ve düzgün olmadigini kirikkalb arkadasimizda biliyordur. Ama bence sen su an Kirikkalbe cok acimazis davraniyorsun,kirici olmadan düsüncelerini aktarabilirdin ! Dedigim gibi eger bir Insan cok sevdiyse vede büyük bir darbe yediyse onun akli basinda degildir olamazda bunu dikkate almamiz gerekir. Sevene Sevenlere saygili olmak gerek Esma,bugün Kirikkalbe laf söz edersin yarin aynisi basinagelebilir ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Yarasi olan gocanurmus eh gördügüm gibi seninde basina gelmis....aglayin sizlayin iste ama bu igrencligi birde ulu orta yazipta milletten acima dilemeyin. Belirli bir yastan sonra akil girer devreye bunuda unutmayalim! |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Herkesin basina biseyler geliyor ve herkes biseyler yasiyor esma hanim. Simdi buraya gelipde herkesi genislikle suclamaninda bir alemi yok ! Neyse herhalde sende asabi bir dönemindesinki bu kadar saldirgansin, so kenn ich dich ja garnicht was los ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
...und für sowas empfinde ich kein Mitleid sondern lediglich Ekel. Bunun asabilik ile hic bir alakasi yok. Mit humanem geht man Human um ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Eminimki Kairikkalb kimseden merhamet beklemiyordur Esma,kendisinin atmis oldugu basligi okuyunca aslinda bu anlasiliyor ![]() |