| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() sevgili güzin abla
ben 32 yasinda hayati ve yasamayi seven, kendi gecimini kendi saglayan bosanmis bir türk kadiniyim... arkadaslarla ara sira eglenmeye gidiyorum ve alkol sevmedigim icin sadece cola light iciyorum...gecen rakkasta eglenmeye gittik...cola bana fena vurdu..uyandigimda kicim agriyor ve yanimda cok gudubet tipsiz bir herif yatiyordu... sonra kirik kalplerde eglenmeye gittim...bu sefer fanta denedim..fantada acaip vurdu bana..uyandigimda kicim agriyor ve yanimda cok gudubet tipsiz bir herif yatiyordu... sence kicimin agrisini kesmek icin sprite icsem iyi gelirmi ? sevgilerle nurden ayabakan |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
Sevgili Nurden kizim, hayatinin baharinda tipki bir kabak cicegi gibi acilmiþsin yavrum. Maasallah, Maasallah! Madem sen de Erkeklerimizin ‚þeylere‘ ve boþanmiþ ‚þeylere‘ ne kadar cok birþey ‚koymak‘ istediklerini ögrendin, sana þu bayramlik agzimi bozmadan verebilecegim tek tavsiyem þudur. Iceceklerine daha fazla K.O. (nakavt) damlasi koydurtup, akabinde de sabah namazina dogru, balkonda aya doggy-style seklinde "auuuuuuu" diye ulumadan, tez þu gudubet dedigin adamla nikahini kiy! Ara sira bir duble ic, adam güzellesecektir. Zaman cok müsait. Dügününüzde Sprite ve Pasta dagit emi kizim! G.A Okurlarima not: Ben de sizin bayraminizi kutlarim! |