| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() ................................
Geändert von PasaZade (07.05.2011 um 13:59 Uhr). |
|
||||
|
||||
![]() Zitat:
sanada bayaram dogdu degilmi CHP zor bir durumda kaldi diye:-)))???? tüm bu siyasi gelismelerin kocaman bir oyun oldugunu anlamayacak kadar özürlü bir beyne sahipsin!!!!!! AKP yakinda secimler geliyor diye olasi oy kaybinin önüne gecebilmek ve ayni anda ne pahasina olursa olsun CHP nin oy potansiyelini kücültmek amaci ile, türkiyeyi büyük bir mezhep catismasina sürme pahasina bu oyunu baslatti... hangi siyasi pislik patlak verirse versin,hemen hemen her seyde Orduyu dahi olayin icine cekmeye calismalari bunun en güzel ispati degilmi???? ama senin beynin anlasilan bunlari kavrmaya yetmiyor... senin gözünde AKP ye saldiran ayni anda islamiyete saldiriyor düsüncesine sahip.... senin gibi yavsaklar iste bu kadar vatansever olurlar..ülke bir ic savasa dogru sürükleniyor sen ise akp hamiligine savunuyorsun...yavsaksiiinn yavsaaaak.. |
|
|||
|
|||
![]() Tunceli'de olanlar ve bitenler Alevileri degil Kürt isyancilarini hedef almisti. Bu kiskirtmalarda Ingilizlerin oyunuydu gene. Ayni sene, 1938'te, cünkü Hatay sorunu vardi ve bu sorunu Atatürk hasta yataginda cözmüstü. Musul ve Kerkük meselesinde Ingiliz tezgahiyla sünni seyh Sait ve ona ait Kürt asiretler isyan cikartmislardi ve Kuavi-Milli Ordulari bu isyani bastiriyim derken Musul ve Kerkük bir oldu bittiyle cogunlugu Türkmen nüfuslu sehirlerimiz Misak-i Milli sinirlari disinda kalmisti. Hatay Cumhuriyeti o zamanlar bagimsizdi. Türkiye Hatay'i sinirlari icinde görmek istiyordu ama Ingilizler, Fransizlar ve Araplar dogal olarak ondan yana degillerdi.. Musul ve Kerkük'te oldugu gibi ayni oyunu bu seferde Alevi Seyit Riza önderligindeki kürt asiretlerle oynamak istemislerdi. Bu sefer oyun ters tepti ve tatsiz olaylar yasandi. Ancak olay Alevilere karsi degildi. Olay yeni kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin kendisini savunmasiydi. Olay alevi asilli Kürtlerin kürtcülügüne karsi agir bir darbeydi. Elbette tatsiz olaylar yasanmistir ve mazlum sivil halkta malesef bu catismalardan nasipini almistir. Ancak her zaman oldugu gibi kurunun yaninda ya$ta yanarmis. Ve Onur Oymen'i destekliyorum.
Not: Bende Alevi asilli bir Türkmenim ve Tunceli'lerle de bir sorunum yok. Hatta severim cogunu. Deniz Feneri'ne gelince.. Sizin orospu cogununuz pis ama bizim orospu cocgumumuz namuslu Churchill düsüncesiyle ele alinamaz bu olaylar. Ucu AKP Genel Baskani Recep Tayyip Erdogan'a bile batsa. Zaten balik bastan kokarmis. O yönde süpheleri agirlastiran delliler mevcuttur. Deniz Feneri Cumhuriyet döneminin en büyük yolsuzluk ve dolandiricilik skandallarindan birisidir. Hani yetimin ve fakirin kul hakki sözleri? Hani zalime Yavuz mazluma Yunus edebiyati? Is cikara gelince hersey bos mu cikiyor? Elbette üstüne gidilmesi lazim. Din iman edebiyatiyla gecistirilecek gibi degil bu olaylar. Yapanlar serefsizdir... Bunun lami cimi yok. Savcilari göreve davet etmek ve Türk Milleti'nin paralarini ve pullarini ahlak disi yollarla amacindan uzak nerelere harcandiginin ve hangi ceplere indigini sorgulatma yine Türk Milleti'nin namus borcudur.. Geändert von Virtual_Reality (22.11.2009 um 23:43 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Atma öyle iskembe-i kübreden. Senin kacarak gittigin yoldan ben sicarak geri döndüm
![]() Geändert von Virtual_Reality (23.11.2009 um 00:25 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Yapma yaa, demek iftiraciyim öyle mi? Etin kilosu 20 TL, mutfak el yakiyor. Insanlar bunalimdan gina geciriyor bir siz AKP'liler herseyi güllük güllistanlik göstermeye calisyorsun. Neyi basarmis bakalim AKP? AKP bir baltaya sap bile olamaz. AKP de bittisin baslangicinda. Millet artik onlarin ne mal oldugunu görüyor.
Ya sen nesin bakalim bebek omuzlu. Politika sana agir gelir. Sen biraz daha Fitness Studio'ya git ve kaslarini gelistir. Madem omuzlarin bebek omuzlari gibi duruyor. Bari kaslari gelistirsen belki biraz daha güclü görünürsün ![]() Not: Ergenokon'cu demedigine sastim dogrusu |
|
|||
|
|||
![]() AKP Amerikan güdümünde Orta Dogu'ya BOP'u (Büyük Orta Dogu Projesini) getirmek amacli destekleniyor. Benimkide zihniyet kocum. Ben ümmetin degil Türk Milletinin bireyiyim. Arada daglar kadar, Arafat Dagi, Agri Dagi, Tanri Dagi kadar fark var.
Neyse, bizim ikimizin ayni cizgiye gelmesi imkansiz gibi bir sey.. Sen sag ben selamet. |
|
|||
|
|||
![]() Zitat:
Geändert von Virtual_Reality (23.11.2009 um 00:54 Uhr). |