Bu sefer "Bir baskadir benim memleketim"
C.Tesi günü carsinin en islek caddesinde,Ak sacli bir Türk amca almis eline kavali, gelen gecenlerin en 'duygusal' yerinden vuruyor. Repertuar:
uzun ince bir yoldayim vs.. Bir de ayaginin dibinde ufak bir kutuda kendi kayitlarini CD-R'lere yazdirmis, satiyor. 6.-€

. Gerci saz calan bir abi vardi, bu ama yeni.
Pazar: Normalda carsida gezen yasli ninelerin, ve köpeklerini dolastiranlarin disinda, bu Pazar > bayramlasmaya < giden vatandaslarimiz, pek bir renkli nüans katmislardi sehrin göbegine.
En güzeli de,alisilmisin disinda bir tesettürden ziyade, bastan asagiya bir folklor ekibini andiran (kirmizi-beyaz -hani daha iri göstersin diye mi artik bilemeyejame) kilik ve kiyafetleriyle 3 tane 18-19 yasindaki kizlarimizin,abilerinin (belki de kocalarinin) alarma gecmis bakislarin altinda, Carlinin Melekleri seklinde poz vererek birbirlerinin resimlerini cekmeleriydi. Bu sahnede tek eksik, elma sekeri satanlar, ve cekirdek citleyerek gezen diger halk. Ama sonra "nan fos" uyan bu gafletten Almanyadasin dedim. Sonra da *ghaark* diye yedigim sucuklu yumurtayi bri kez daha yad ettim.