| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
|
||||
![]() hurenbastard ist der, der mein küfür-thread gelöscht hat.
Geändert von diebeste (30.06.2009 um 20:30 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Yesilcam hastasi olarak...
|
|
|||
|
|||
![]() mit adile nasil und münir özkul & co.
o ne güzel bir filmdi öyle.. ps. hala öyle, ne zaman ciksa kacirmam!! |
|
|||
|
|||
![]() Tursuculuk yaptiklari film mi o?..hani 7-8 tane kizlari var, sener sen filan da oynuyor..? hehe
DVD killed the Video! anacim..Ne güzel video kaset trafigimiz olurdu, L'aylon posetle Kemal Sunal filmleri degis-tokusu(cenc) olurdu.Salak betamakscilarla , gicik VHSciler arasi kavgalar..Simdi adamin tüm gelmisi gecmisi bir USB stick-inin ucunda. Cilali Iboyu unutmayalim.Siyah beyaz..eski Istanbul..kameraya inekce bakan halk. sesleri alan erkan esenboga.. |
|
|||
|
|||
![]() Ates Böcegi mag ich auch sehr gerne
![]() ![]() Video´larin ömrüde daha uzundu. DVD ler gibi cizilmesin diye asiri bir özen göstermek gerekmiyodu. 30 senelik video kasetlere hicbirsey olmaz ama dvd´ler 30 sene sonra ne hale gelir bilinmez. Canak Anteni olmadan önce her haftasonu türk filmleri kiralardik hey gidi ![]() Geändert von gelincik02 (17.03.2009 um 15:04 Uhr). |
|
|||
|
|||
![]() Minik Cadi ah ah ah
pisman oldu vah vah vah ![]() |
|
|||
|
|||
![]() tursucu filmi olmasi lazim. ona benzer bir film daha var. sener sen vecihi rolünde aysen guruda'nin sevgilisi olarak hani planör'ü ile apartmana daliyodu!
![]() bizde cok kiralardik! ben bilhassa cüneyt arkin filmlerini cok severdim. 7-8 yaslarinda bir veledim, hadi baba, hadi baba, onuda alalim falan.. pahaliydida meretler! peki vhs kaset kab'larinin kokularini hatirlarmisiniz? bölye plastik kokardi buram buram! bayiliyodum o kokuya! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Bende cok severim eski filmleri. Insan nedense o eski filmlere kac defa bakarsa baksin hic bikmiyor..
![]() O tursu sattiklari filmin adi "Neseli Günler". Diger filmde "Gülen Gözler", vecihinin apartmana daldigi.. ![]() @diebeste: Ich mach mein tursu selber ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Meine Mutter macht solche Sachen auch immer selber :-D und die macht das richtig gut.
Bos Cerceve mit Kartal Tibet und Hülya Kocyigit. Agla agla isin bitiyo bu filmde ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ben o yillarda yeni cicek sinemasinda 3 sex filmini arka arkaya izleyip 8 kere 31 cekiyodum. ah zerrin egeliler ah... o zamanlar acayip canim cekerdi kariyi ama simdi hic hosuma gitmeyen bi tip... ah ergenlik aaaahhh
|