| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
|
|||
![]() Sevgili güzin abla
ben almanyada yashayan 24 yashinda genc, güzel , kültürlü bir bayanim...3 seneden beri bir ofiste calisiyorum... patronum 52 yasinda...evli 3 cocuk babasi yaklasik 4 aydan beri gizli ask yasiyoruz...patronum bana her seferinde karisindan bosanim beni alacagini söylüyor... gecen hafta ofiste baska bayanla is pishirirken yakaladim adami...ama beni cok sevdigini söylüyor...niyeti cok ciddi benimle bu arada hamileyim, 3üncü ayda...evdekiler duyarsa öldürür beni napim sen söyle ablacim rumuz: handan dombalak |
|
||||
|
||||
![]() Profilde erkek yazýyor
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Valla Güzinin ablanin isi zor!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ... dann kommt die Kleine schon zur Vernunft!
|
|
|||
|
|||
![]() Sevgili Handan evladim,
anladigim kadariyla sen genc, güzel, ve kültürlü olmanin yanisira sevgide ve iste de cok aktifsin yani calisikansin. Gizli ihitiraslar seni mutlu ediyor demek. Patronun 52 yasinda öyle mi! Bak kizim ; o kart herifi unutmalisin. O seni asla almaz, cünkü alacagini almis. Sen de ona verecegini vermissin. Olacak cocuguna kiymamak ve günaha girmemek icin, sana tavsiyem , türkiyeden bir kuzenine yildirim ilani-i ask etmen ve akabinde yildirim nikahi kiymandir.(hani yaz tatilinde etrafinda pir pir dolananlardan ..vardir vardir..unutamadim onu dersin) Antalyada kisa bir balayindan sonra tekrar isinin basina dönersin.Vize islemleri bitene kadar da nurtopu gibi -7- aylik cocugunuz da dogmus olur. Allah anali babali büyütsün yavrum. Güzin ablan. Not. Dogumdan sonra bana bir resmini gnder yumurcagin! Emi yavrum. |
|
|||
|
|||
![]() Albýrt--
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() looooooooooooooool, hahahah
alacagini almis, verecegini vermissin... |
|
|||
|
|||
![]() mit der Moppetkette bis sie lacht und dann noch 10 stunden weiter, so eine dumpfbacke habe ich auch mal kennengelernt ha ha ha ha eine lehrerin ist sie jetzt !
|