| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() .. eskiden övünerek kadir inanirin vurucu kirici filmlerini izliyorduk, ibrahim tatlisesin dolmuscu maceralarina bakiyorduk ve cüneyt arkinin nasil dünyayi kurtardigini agzi acik izliyorduk. bu erkekligin önderleri kayip oldu kimler geldi yerine? cimbizla kas alan tipler, tanga geyen anakuzulari ve hayat boyunca babalarinin arabalarini kullanarak havat atan tipler...
*Tespi sallar* alem g... olmus agam.... |
|
|||
![]() Demokraside yasiyorsun..dötüne güvenen, etrafina güvenen..kendine güvenen giysin kardesim.Kim ne giyerse giysin..yeterki yakisan birsey giysin yani. Mesela asiri kilo ve stretch olmaz.Zit!. Gel de anlat.
Ben tanganin güzel durdugunu görmedim. Ayrica almanca demem gerekirse -vulgär- bir görüntüsü var..kim giyerse giysin... Ayrica..cok ta komforlu olduguna bir türlü kanaat getiremiyorum. Acaba denesem mi..hahahah Konu kalmadi..nelere iade.i.makale yaziyoruz be vaybee.... ![]() |
|
|||
![]() Was soll jetzt so toll daran sein? Verstehe ich wirklich nicht. Am schönsten und geilsten ist es immer noch, sich beim Sex in die Augen zu sehen und zu sehen, wie die Pupillen sich verändern, wenn Dein Gegenüber "kommt". Das kickt garantiert zehnmal mehr als so "ne herumhurerei. Sorry, aber habe ich kein Verständnis für...!!
|