| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
||||
![]() sen insan degil hayvan bile olamamissin
BEYİNSİZ SANA KAC KEZ YAZACAGİM YAZİLARİMA MAyDONOZ OLUP SALYA AKİTMA DİYe!sana manastirda cok kötü davrandilarki insanca yazamiyosun DÜNYANİN EN ALCAK SEREFSİZİ DEGİLSAN HAKARETLERİNİ GEL REALDA YAP DİYE!!seni defalarca uyardik ULAN VATİKAN CAPULCUSU SEREFSİZ OLDUGUNU HERKESE OKUDU HALEN DOYMADİNMİ... BU GİdİSLE MİSYONERLER SANA KEMİK BİLE ATMAZ AKİLLİ OL KORKMA GEL SANA İNSANLİK DERSİ VERECEGİM... desene insan kim senin gibi sanal faresi kim... devam et ! ne basit mikroblar varmis igreniyor insan illada insana muptela olmak icin serefsz olmak icin bile can atiyorlar ne basit mahlkular varmis serefsiz olmak icin can atiyor |
|
||||
![]() Ben o soruyu sorarken, zaten adam akilli bir cevap beklemedim kendisinden.
Benim sordugum sorulara, tanriyi bulutlarin üstünde ilkel, psikosomatik, kadin sendromlu, saci sakalina karismis bir dede gibi tasavvur eden zihniyetin verecegi cevap, öne sürdügü celiskiden görünmeyen tezden cok daha celiskili olur. Bu mentalitedekilerin koyun kuzudan tek farki, ot yerine bagini sormaya korktuklari üzümleri yemesi. Kendilerinin ici disi zehir olduklari ve dünyaya zehir sactiklari yetmezmis gibi, etraflarindaki insanlari ve yeni yetisen nesilleride zehirlemekten geri kalmiyorlar. O aklin uc kösesinde bile yer almayi haketmeyen tezi öne süren sahsin bence vaybee´deki üyeliginide zamaninda okuma yazma bilmedigi icin, insanlik disi tavirlarindan SIKIlan yada zarar gören bir sahis kaydini yaparken "1 insan ol" demis kendisine. O sadece binlercesinin icinde bir numune, ve sanal alemde. Gercek hayatta kendi dogrularinin tek dogru oldugunu savunanlar, baska insanlara kendileri gibi olmayislarindan her zulmü mübah görenlerin Tanri dendiginde akillarina nasil bir ilkellik geliyor kendi ilkelliklerinden bellidir. Tanri´nin adina insanlari cennetlik/ cehennemlik yapma cüretleri ancak icinde bulunduklari cehaletin bir neticesi olarak düsünebiliyorum. Cahil cüretkar olurmus. Her Besmelede "Rahman" sifati kullanilan Tanri´nin rahmanliktan, merhametlilikten eseri varmidir, yeryüzünde yasamis ve yasayan milyarlarca insani sirf baska bir dinle, kendisine yakinlasmaya calisantigi icin ebediyen cezalandirsin? Bir sanatci düsün ki, kendisini yüceltmek adina sanatina hakaret edilsin, yerle bir edilsin, yok edilsin. Yada bircok secenegin icinden birtanesi secilip, bunun disindakiler sanatin disindadir densin? Bir insanin ne kadar beyinsiz olmasi gerekir, bu durumda eserlerin sahibinden ödüllendirilecegini düsünmesi icin? Aslinda öne sürdüklerine kendileride samimiyetle inanmis degil, öyle olsaydi, baska insanlara bunu kabullendirme misyonunu sürdürmek gibi bir dürtü olmazdi iclerinde. Tanriya inanmayan insanlara laf yetistirmek icin "Tanri´nin varligini binbir delille ispatlarim" diyen insanlar, Tanri´nin varligindan binbir süphede bulunmustur. Kendilerini "alemlere üstün kilinmis" olarak görmeleride Musa inanirlarina olan bir özentiden ibaret. Kiyaslayacak olursak, gerek dini gelenekler, gerekse ibadetlerde Muhammed inanirlariyla Musa inanirlarinin arasinda müthis bir benzerlik var. Zaten müslüman gecinen kesim, Musa inanirlarina hasetlikten nefret duyacak kadar özenmis, ama onlari taklid etmektende geri kalmamis, Tanri´nin kimi cennete kimi cehenneme alacagi kararini verme küstahligina kadar ileri gidiyorlar birde. Big Bang´dan su saniyeye kadar gittikce komplekslesen, mikro organizmalardan galaksilere kadar doga üstü bir zeka ile yaratan Tanri, fen biliminde zeki, din dersinde geri zekali olabilirmi? Ben bunu düsünemiyorum bile. Ben o sahsin ve onun gibilerin sadece zombi olduklarini düsünüyorum, zombilerin Haiti´de mezardan tekrar diriltilerek, ruhsuz, bilincsiz, kendine özgü arzu ve istekleri olmayan, kendisini mezardan cikaran efendilerinin sözlerinden cikmaz, her isteklerini yerine getirir diye okumustum. Onlarin zombilerden tek farki, henüz mezara girmeden efendilerinin kulu köpegi olmayi tercih ederek insanlik onurundan kendi istekleriyle vazgecmeleri. Efendilerinin de zombi efendilerinden tek farki, onlari mezardan cikarmak yerine, mezara koymalari.. |
|
||||
![]() etmek, Kurana inanmak icin bir gerekce getirmez.
Muhammed eliyle yazmis olsada, yinede inanmak veya inanmamak icin sebepler cikar ortaya. Kuran bugün inseydi, nasil inis sirasinda inkar edenler olduysa, yine inanmamak icin sebepler bulunurdu. Kuranin dogru veya yanlisligini tespit etmek icin inis zamani degil, kitabin kendisi baz alinir ve tek ölcü akildir. Acar, incelersin, Tanri´nin sözü oldugunu ister kabul eder, ister reddedersin, orasi sana kalmis. |
|
||||
![]() esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu cok saygiya deger dindar kardeslerim,
bugünki konumuz, aybasili erkeklerin foruma girmelerini haram kilmakla ilgili. Bu forumda aybasili olupta pampersini takmadan girenleri öbür dünyada cehenneme attiracam. Adet gören erkekler, ilk önce bir bez baglamali, sonrada kutsal mekanlardan ve ibadetlerden uzak durmali. Yazilarima bile pis kanlarinizi damlatmissiniz, altinizda dondami yok? elinize dilinize aybasi bezinize sahip olun, 99 always ultralari size sefaat etsin. fii emanillah... |
|
||||
![]() Aşağıda aktardığım senin yazın uzun dönemdir bu sayfalara yakışacak çapta ve karekter de yakışacak en güzel yazılardan birisi. Ve arada kaybolmasına gönlüm razı olmadı. O bir kaç tane nickli olduğu için her birine o sinek beyni ile değişik, değişik karekterler vermiş. Ama o kerekterlerin neler olduğunu bazen değil sık, sık şaşırdığı için hangisini ortaya çıkaracağının kararını karıştırarak verdiği için vaybeenin tüm ısrarlarıma rağmen bu sayfalara katılan ve uzun, uzun yazılar yazanların (ki büyük bir kısmı küfür yazılarıdırlar.) açıklanmasını istememe rağmen açıklamamasına rağmen bizler farkına varıyoruz. Çünkü öz olarak hepsi aynı ilkel benlik. Neden vaybee açıklamıyor yada utandırmıyor bu kişilikleri bunun sanıyorum nedeni buraya üye olan ve buraya her tıklayan insandan vaybee otomatik olarak reklam ücreti alıyor. Ve büyük bir ölçüde kazanç vergisinden de düşüyor. Alman yüksek mahkemesi bu tür bir kaç siteyi kapattı çünkü o sitelere üye olanların saygınlığından onların kişi haklarının onurundan daha öz deyim ile küfürler yapılmasının engellelenmesinden sorumlu olan o sitedir. Vaybee bunların hiç birisini yerine getirmediği gibi kuruluş tüzüğünden yazdığı gibi tüm ırkçı yazıların yasak olmasına rağmen bunada göz yummaktadır: Ve bu tür insanları bizlerin eğitebilmesi kolay da değildir, çünkü bu tür şahıslar sosyal konum itibari ile sosyal Kriminal kişilerdirler.
Tekrar o güzel yazın için seni yürekten kutlarım. Aşağıda değerli yazın. Selamlar... O Ve Onun Gibiler Zombi. Ben o soruyu sorarken, zaten adam akilli bir cevap beklemedim kendisinden. Benim sordugum sorulara, tanriyi bulutlarin üstünde ilkel, psikosomatik, kadin sendromlu, saci sakalina karismis bir dede gibi tasavvur eden zihniyetin verecegi cevap, öne sürdügü celiskiden görünmeyen tezden cok daha celiskili olur. Bu mentalitedekilerin koyun kuzudan tek farki, ot yerine bagini sormaya korktuklari üzümleri yemesi. Kendilerinin ici disi zehir olduklari ve dünyaya zehir sactiklari yetmezmis gibi, etraflarindaki insanlari ve yeni yetisen nesilleride zehirlemekten geri kalmiyorlar. O aklin uc kösesinde bile yer almayi haketmeyen tezi öne süren sahsin bence vaybee´deki üyeliginide zamaninda okuma yazma bilmedigi icin, insanlik disi tavirlarindan SIKIlan yada zarar gören bir sahis kaydini yaparken "1 insan ol" demis kendisine. O sadece binlercesinin icinde bir numune, ve sanal alemde. Gercek hayatta kendi dogrularinin tek dogru oldugunu savunanlar, baska insanlara kendileri gibi olmayislarindan her zulmü mübah görenlerin Tanri dendiginde akillarina nasil bir ilkellik geliyor kendi ilkelliklerinden bellidir. Tanri´nin adina insanlari cennetlik/ cehennemlik yapma cüretleri ancak icinde bulunduklari cehaletin bir neticesi olarak düsünebiliyorum. Cahil cüretkar olurmus. Her Besmelede "Rahman" sifati kullanilan Tanri´nin rahmanliktan, merhametlilikten eseri varmidir, yeryüzünde yasamis ve yasayan milyarlarca insani sirf baska bir dinle, kendisine yakinlasmaya calisantigi icin ebediyen cezalandirsin? Bir sanatci düsün ki, kendisini yüceltmek adina sanatina hakaret edilsin, yerle bir edilsin, yok edilsin. Yada bircok secenegin icinden birtanesi secilip, bunun disindakiler sanatin disindadir densin? Bir insanin ne kadar beyinsiz olmasi gerekir, bu durumda eserlerin sahibinden ödüllendirilecegini düsünmesi icin? Aslinda öne sürdüklerine kendileride samimiyetle inanmis degil, öyle olsaydi, baska insanlara bunu kabullendirme misyonunu sürdürmek gibi bir dürtü olmazdi iclerinde. Tanriya inanmayan insanlara laf yetistirmek icin "Tanri´nin varligini binbir delille ispatlarim" diyen insanlar, Tanri´nin varligindan binbir süphede bulunmustur. Kendilerini "alemlere üstün kilinmis" olarak görmeleride Musa inanirlarina olan bir özentiden ibaret. Kiyaslayacak olursak, gerek dini gelenekler, gerekse ibadetlerde Muhammed inanirlariyla Musa inanirlarinin arasinda müthis bir benzerlik var. Zaten müslüman gecinen kesim, Musa inanirlarina hasetlikten nefret duyacak kadar özenmis, ama onlari taklid etmektende geri kalmamis, Tanri´nin kimi cennete kimi cehenneme alacagi kararini verme küstahligina kadar ileri gidiyorlar birde. Big Bang´dan su saniyeye kadar gittikce komplekslesen, mikro organizmalardan galaksilere kadar doga üstü bir zeka ile yaratan Tanri, fen biliminde zeki, din dersinde geri zekali olabilirmi? Ben bunu düsünemiyorum bile. Ben o sahsin ve onun gibilerin sadece zombi olduklarini düsünüyorum, zombilerin Haiti´de mezardan tekrar diriltilerek, ruhsuz, bilincsiz, kendine özgü arzu ve istekleri olmayan, kendisini mezardan cikaran efendilerinin sözlerinden cikmaz, her isteklerini yerine getirir diye okumustum. Onlarin zombilerden tek farki, henüz mezara girmeden efendilerinin kulu köpegi olmayi tercih ederek insanlik onurundan kendi istekleriyle vazgecmeleri. Efendilerinin de zombi efendilerinden tek farki, onlari mezardan cikarmak yerine, mezara koymalari.. |
|
||||
![]() yikanmayi zaten bilmiyolar, cük kili tras etmekle, sol elini poh kokutmakla temiz olduklarini sanmalari yetmiyo, bide aybasiliyken bez baglamadan foruma giriyolar.
yani güzel dindar kardesim, bu kadar taviz veremem ki, mübarek bir foruma girerken aybasili olmamak lazim, gusül ebdesli, yani arapca dusch almak lazim, almanca dusch alanlar, dinen pis sayilir. eline diline beline sahip ol dindar kardesim, 99 haci sakirler sana sefaaat etsin, bol bol sallaaak getir, domates götür, fiii emanillah... |