| | Mitglied werden | | | Hilfe | | | Login | ||||||||
![]() |
Sie sind hier: Startseite > Vaybee! Forum |
Hilfe | Kalender | Heutige Beiträge | Suchen |
![]() |
|
Themen-Optionen | Thema durchsuchen |
|
|||
![]() Nerde kaldin??
Burda sabirsizlikla bekliyorum Cayi koydum, yemegi yaptim. Strapzeyle korseyi de giyindim.. Bir sen eksiksin! Hadi ama.. |
|
|||
![]() Su milleti *aydinlatmak* isteyen CA.´lar da cogalmaya basladi burada son haftalar.
Sizin gibiler olmasa var ya... ...bizim gibiler ne yaparlar. Zavalli varliklar - hepberaber (; |
|
|||
![]() Lütfen, bana böyle davranma bak, anamin hakkinda böyle konusma bak. Cok üzülüp, ayrica sinirleniyorum! *lül*
Ben tinlamiyorum senin tarzini, ne dersen de. (; Okuyan herseyi okur, sade bilimde mi bitermis?! (; Senin zekani gösteriyor bu tür laflar. Bir sex forumu sanki insanlari ilgilendiremezmis gibi *lül*, sen nasil dogudun peki? Bienchen-Misali mi? *lach* Sevesizin tekisin, sadece bu. Milleti *aydinlatma* isini kendine adayan, asagilik kompleksinin alasina sahip, küfürbaz bir terbiyesiz varliksin. Gayen önemli degil, ben tarzini yargiliyorum. (; Küfür ede ede milleti güldürmekten veya kizdirmaktan baska birsey yapmiyorsun, cünki kafa bombos - baska ne yapasin ki küfür veya asagilamaktan baska. (: Seni takanin kendi sucu. (; /ig |
|
|||
![]() kocanin haberi varmi böyle seks manyagi oldugundan
yoksa burda baska erkeklerle fingirdesdigini bilmiyormu boynuzlu |
|
|||
![]() "Fasla bekletme beni Tschanim!"
*lül* |
|
|||
![]() "Benim dinimde agda gibi seyler sart tschanim, hhaah cok shirinsin! Hasirim yani, tschabuk gel bak cok astim! Aydinlat beni tschanim, hadi!"
*loool* |
|
|||
![]() Diese Riesengarnelen mag ich auch gern! Sahnesauce und etwas "Terbiye" (2 Eigelbe, etwas Salz, und Pfeffer).
Terbiye´yi yaparken tuzunu fazla kacirmamak lazim yalniz. *g* |